slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold

Sold: Johan Abersonstraat 35, 1447 HG Purmerend

€475,000
Type of residence House, single-family house, terraced house, drive-in house
Plot size 165 m²
Liveable area 111 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Een plaatje in Purmerend, dát is de Johan Abersonstraat 35 ten voeten uit! Hier heb je alles waarover je droomt, een heerlijke gezinswoning die garant staat voor jarenlang woongenot! Denk aan een recent vernieuwde woonkeuken met kook-, én spoeleiland, een ruime en lichte living, en de mogelijkheid tot werken aan huis en parkeren op eigen erf (of gewoon lekker binnen)
De woning is gelegen op ee... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, terraced house, drive-in house
    Construction period 1990
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 00358
Asking price €475,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 26 January 2024
Construction
Type of residence House, single-family house, terraced house, drive-in house
Type of construction Existing estate
Construction period 1990
Roof materials Bitumen
Rooftype Flat
Certifications Energy performance advice
Isolations Full
Surfaces and content
Plot size 165 m²
Floor Surface 111 m²
Living area 26.78 m²
Kitchen area 14.64 m²
Content 456 m³
Surface area other inner rooms 26 m²
External surface area 33 m²
Layout
Number of floors 3
Number of rooms 3 (of which 2 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location At waterside, On a quiet street, Residential area, Unobstructed view
Garden
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation North west
Condition Well maintained
Garden 2 - Type Front yard
Garden 2 - Orientation South east
Garden 2 - Condition Well maintained
Energy consumption
Energy certificate A+
Features
Number of parking spaces 3
Number of covered parking spaces 1
Water heating District heating
Heating District heating
Ventilation method Mechanical ventilation
Bathroom facilities Sink, Toilet, Walkin shower
Parking Indoor
Has AC Yes
Garden available Yes
Has a garage Yes
Has roller blinds Yes
Has sliding doors Yes
Has solar blinds Yes
Has solar panels Yes
Has ventilation Yes
Cadastral informations
Purmerend H 2145
Area 165 m²
Range Entire lot
Ownership Ground lease
Charges Perpetually bought off

Description

Een plaatje in Purmerend, dát is de Johan Abersonstraat 35 ten voeten uit! Hier heb je alles waarover je droomt, een heerlijke gezinswoning die garant staat voor jarenlang woongenot! Denk aan een recent vernieuwde woonkeuken met kook-, én spoeleiland, een ruime en lichte living, en de mogelijkheid tot werken aan huis en parkeren op eigen erf (of gewoon lekker binnen)
De woning is gelegen op een rustige en kindvriendelijke locatie met alle nodige voorzieningen in de nabije omgeving. Vanuit de achtertuin of vanaf één van de dakterrassen op de verdiepingen heb je een fantastisch vrij uitzicht over de Purmerdijk en de Purmerringvaart, wat een weelde! Tot slot is er volop parkeergelegenheid en parkeer jij de auto natuurlijk voor óf in de woning.

Ground floor

We komen de woning binnen in de entree met aansluitende lange hal. Vanuit de hal heb je toegang tot de inpandige garage en de aangebouwde tuinkamer met
vaste schuifwand en toegang tot de achtertuin. Hier vind je in de hal de stadsverwarmingsunit, meterkast, toilet, aansluitingen voor de wasapparatuur, een
keukenblokje met spoelbak, trapkast alsmede de vaste trap naar de bovenverdieping.
De naam zegt het al, in deze drive-in woning rijd je met gemak de auto naar binnen door de elektrisch bedienbare garagedeur. De grote garage is royaal te noemen en biedt voldoende ruimte om zowel de auto te parkeren als fietsen et cetera te plaatsen. Wellicht gaat jouw voorkeur uit om in de garage een hobbyruimte te realiseren?
Aan de achterzijde vind je nog een lichte kamer met ruim zicht op de Purmerringdijk. Dankzij de glazen schuifpui biedt deze een natuurlijke overgang tussen binnen en buiten. Behoud jij de slaapkamer dan kun je in de extra grote garage ook een badkamer realiseren en blijft er voor de auto nog voldoende ruimte over.

First floor

Via de vaste trap komen we op de bovenverdieping en tevens direct in de vernieuwde woonkeuken met verlaagd plafond en inbouwspots. Wat een licht en wát een ruimte. We begrijpen best dat je even sprakeloos bent en niet weet welke kant je op moet kijken. De grote open ruimte is heerlijk licht dankzij de kamerbrede raampartijen aan zowel de voor- als achterzijde. Ook de afwerking is netjes dankzij de lichte wanden en laminaat vloerdelen.
De woonkamer bevindt zich aan de achterzijde. Het geheel is van goed formaat en biedt ruimte genoeg om een knusse zithoek te creëren waar je jezelf even terug kunt trekken.
Via de schuifpui heb je toegang tot het zonnige dakterras op het noord-westen. Hier is voldoende ruimte om een leuke tuinset neer te zetten waar je na een
dag werken nog lang van het avondzonnetje kan genieten. In combinatie met het vrije uitzicht over de Purmerdijk en de Purmerringvaart, wordt er een vakantiegevoel gecreëerd waardoor je voortaan vakantie op eigen balkon ervaart.
Aan de voorzijde komen we in de vernieuwde woonkeuken met onder andere een ruimtelijk opgesteld kook-, spoeleiland en de ingebouwde koffiezetter die je altijd al wilde hebben. Aan opbergruimte zul je hier niets te kort komen.

Second floor

We nemen de open trap naar boven waar een riant te noemen kantoor/slaapkamer (voorheen twee slaapkamers) en de badkamer zich bevinden. Vanwege
de kamerbrede raampartijen aan zowel de voor- als achterzijde wordt de kamer gevuld met een fijne inval van daglicht. Tevens is er voldoende ruimte om een groot bed en een linnenkast te plaatsen én heb je toegang tot het tweede kamerbrede dakterras.
Tot slot vind je hier de prachtige badkamer. De ruimte is volledig betegeld en heeft een stoere uitstraling dankzij de wit met grijs gecombineerde tegels. Met een inloopdouche, moderne wastafel en een tweede toilet beschik je hier over alles wat je nodig hebt om de dag fris te beginnen of na een lange dag voldaan in bed te stappen.

Balcony

Zowel op de eerste als tweede verdieping bevinden zich een tweetal dakterrassen mocht u eens niet van de groene tuin gebruik willen maken.

Garden

De woning beschikt over een fijne tuin op het nood-westen die bereikbaar is via de schuifpui in de tuinkamer alsmede via de vaste buitentrap vanaf het dakterras op de eerste verdieping! Hier is een terras aan de slootzijde aangelegd waar je nóg een leuke tuin- of loungeset kunt plaatsen. Daarnaast vind je nog een stuk gazon met diverse borders met vaste beplanting. Wij zouden zeggen, gooi de benen omhoog, neem een drankje in de hand, ga zitten en geniet!

Details

Extra's die het vermelden waard zijn;
- 2018 elektra uitgebreid
nieuwe keuken geplaatst
- 2019 dakbedekking geheel vervangen
plaatsing van 12 zonnepanelen
- 2022 plaatsing tweetal professionele airco's

Tevens is er rondom zonwering aanwezig (schermen en rolluiken) en is het schilderwerk recent uitgevoerd.

Floor plans

ZonZone

Close

Recently viewed