slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold

Sold: Bongelakker 48, 5122 GN Rijen

€375,000
Type of residence House, single-family house, end house
Plot size 118 m²
Liveable area 112 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

In de wijk Wolfsweide ligt deze moderne, instapklare hoekwoning met garage. De woning is verduurzaamd en heeft een energielabel A++, een warmtepomp (2023), een warmwatervat (2023; 300 liter) en is v.v. 19 zonnepanelen (2023; 400 Wp/paneel). Er zijn 4 ruime slaapkamers, een tuin op het zuidoosten en een garage. De woning ligt aan een verkeersluwe en kindvriendelijke straat. Het ligt op loopafsta... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, end house
    Construction period 1984
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 05512
Asking price €375,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 25 May 2024
Construction
Type of residence House, single-family house, end house
Type of construction Existing estate
Construction period 1984
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Certifications Energy performance advice
Isolations Full
Surfaces and content
Plot size 118 m²
Floor Surface 112 m²
Living area 32 m²
Kitchen area 6.2 m²
Content 399 m³
External surface area storage rooms 16 m²
Layout
Number of floors 3
Number of rooms 5 (of which 4 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location On a quiet street, Residential area
Garden
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation South east
Has a backyard entrance Yes
Condition Normal
Energy consumption
Energy certificate A++
Features
Water heating Electric boiler
Heating Heat pump, Partial Floor heating
Ventilation method Mechanical ventilation
Kitchen facilities Built-in equipment
Bathroom facilities Double sink, Toilet, Underfloorheating, Walkin shower
Parking Detached stone
Has fibre optical cable Yes
Garden available Yes
Has a garage Yes
Has a skylight Yes
Has solar blinds Yes
Has solar panels Yes
Has ventilation Yes
Cadastral informations
Cadastral designation Gilze en Rijen B 3681
Area 118 m²
Range Entire lot

Description

In de wijk Wolfsweide ligt deze moderne, instapklare hoekwoning met garage. De woning is verduurzaamd en heeft een energielabel A++, een warmtepomp (2023), een warmwatervat (2023; 300 liter) en is v.v. 19 zonnepanelen (2023; 400 Wp/paneel). Er zijn 4 ruime slaapkamers, een tuin op het zuidoosten en een garage. De woning ligt aan een verkeersluwe en kindvriendelijke straat. Het ligt op loopafstand van enkele scholen, een speelveld met speeltuin en het recreatiegebied Wolfsweide.

Ground floor

Via de voordeur komt u in het voorportaal, waar u de meterkast kunt vinden (10 groepen, een fornuisgroep, groep voor zonnepanelen, 3 aardlekschakelaars en glasvezel). Hier vindt u ook de verdeler voor de vloerverwarming, de garderobe en de tussendeur naar de woonkamer.

De woonkamer:
De woonkamer (8,60 m. x 4,82/2,47 m.) heeft aan de voorzijde van de woning het zitgedeelte en aan de achterzijde het eetgedeelte. Er ligt een tegelvloer v.v. vloerverwarming en de hardhouten kozijnen zijn voorzien van dubbel/HR++ glas. De wanden zijn v.v. stucwerk en het plafond is v.v. schuurwerk. Er is een loopdeur naar de tussenhal met daarin het toilet en de fraaie trapopgang, v.v. automatische verlichting, naar de eerste verdieping.

De keuken
Deze half open keuken (2,73 m. x 2,27 m.) ligt aan de achterzijde van de woning en bestaat uit een hoekopstelling v.v. een koel-/vriescombinatie, een 4 pits inductiekookplaat, een combimagnetron, een afzuiging, een uittrekkraan en een vaatwasser. De kasten en lades zijn v.v. soft close. De achterwand is betegeld. Er is een loopdeur naar de achtertuin.

First floor

Vanuit de hal, via een fraaie trapopgang (2021) met automatische verlichting, komt u op de overloop. Vanuit de overloop heeft u toegang tot 2 slaapkamers, de badkamer en de vaste trapopgang naar de voorzolder. Er ligt een doorlopende laminaatvloer. Alle wanden zijn weer v.v. stucwerk en alle plafonds van schuurwerk. Er hangen moderne deuren. De radiatoren op deze verdieping zijn per kamer in te stellen.

Slaapkamer 1:
Deze slaapkamer (4,81 m. x 3,67 m) ligt aan de voorzijde van de woning en heeft een vaste kast met 4 schuifdeuren (ter overname). In het plafond is de tv-aansluiting aangebracht. . De hardhouten kozijnen zijn v.v. HR ++ glas.

Slaapkamer 2:
Deze ruime slaapkamer (4,81 m. x 2,77 m.) ligt aan de achterzijde over de gehele breedte van de woning. . De hardhouten kozijnen zijn v.v. dubbel glas.

De badkamer:
Deze moderne badkamer (2,40 m. x 1,98 m.) heeft een ruime inloopdouche met schuifdeur en v.v. twee inbouwkranen, twee handdouches en twee stortdouches. Verder vindt u hier een zwevend toilet. Het dubbel wastafelmeubel heeft twee ruime lades en een praktische spiegelkast. Er zijn 4 elektrapunten en er hangt een designradiator. De badkamer is geheel betegeld en de vloer is v.v. vloerverwarming. Er zijn twee mechanische ventilatiepunten.

Second floor

Via de fraaie trapopgang (2021) komt u op de bovenste verdieping. Op de overloop bevinden zich de aansluiting voor uw wasmachine en droger. Verder staat hier de warmtepomp met 300 liter opslagvat en hangt hier de mechanische ventilatie-unit. Op de gehele tweede verdieping ligt een fraaie laminaatvloer doorgetrokken. Alle wanden zijn weer v.v. stucwerk en de plafonds ook hier weer v.v. schuurwerk. Het hardhouten kozijn van de dakkapel is v.v. dubbel glas. De radiatoren op deze verdieping zijn per kamer in te stellen.

slaapkamer 3:
Deze kamer (3,12 m. x 2,40 m.) ligt aan de achterzijde en heeft een dakkapel met hardhouten kozijnen v.v. dubbel glas. Achter een knieschot, onder de dakkapel, vindt u wat extra bergruimte.

Slaapkamer 4
De kamer ligt aan de achterzijde van de woning (4,81 m. x 3,18 m.). Er is een groot Velux dakraam v.v. HR++ veiligheidsglas en een zijraam v.v. enkel glas.

Garden

De achtertuin
De achtertuin (ca. 40 m²) ligt op het zuidoosten en is via een zijpoort of garage te bereiken. De tuin is grotendeels bestraat, heeft een klein stukje kunstgras en een plantenbak. Er is tuinverlichting, een buitenkraan en er hangt een zonnescherm. Achter in de tuin staat een garage en is een kleine overkapping.

De garage:
De stenen garage (5,70 m. x 2,82 m.) is voorzien van elektra en heeft een kanteldeur aan de achterzijde en loopdeur in de zijmuur, welke uitkomt in de tuin.

Details

- Energielabel A++
- warmtepomp (2023)
- warm water voorraadvat 300 liter (november 2023)
- vloerverwarming begane grond
- de radiatoren op de eerste en tweede verdieping zijn per kamer in te stellen (Bosch, 20129).
Deze radiatoren zijn uit te bereiden met ventilatoren om ze voor lage temperatuur te maken.
- 19 Zonnepanelen (2023; 400 Wp/paneel)
• 4 op de garage, ligging op het zuiden
• 6 voorzijde woning, ligging op het westen
• 9 achterzijde woning, ligging op het oosten
- Kozijnen voorzijde zijn allen v.v. HR++ glas
Kozijnen achterzijde zijn allen v.v. dubbel glas
- instapklaar en modern
- moderne keuken 2019
- 4 ruime slaapkamers
- met garage
- kindvriendelijke buurt
- dak schuur 2023
- dak dakkapel 2023
- meterkast 2019 vernieuw, uitbreiding 2023

Brochure(s) and other documents

ZonZone

Close

Recently viewed