slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit

For sale: Zestienhovensekade 248, 3043 KW Rotterdam

€274,500
Type of residence Apartment, ground floor apartment, apartment
Plot size 301 m²
Liveable area 64.6 m²
Acceptance By consultation

Note

General

Een nieuw jaar; nieuwe kansen!
Ben je op zoek naar een kluswoning maar wel op een prachtige locatie, dan is deze woning zeker iets voor jou. Het betreft de benedenverdieping nr. 248, incl. tuin die direct grenst aan de Rotterdamse Schie.
En wat is er veel groen omheen. Park Zestienhoven, Sidelingepark, volkstuintjes, en wat denk je van Diergaarde Blijdorp. Een prima plek om deze Schiedamse h... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Apartment, ground floor apartment, apartment
    Construction period 1937
  • Location

Features

Offer
Reference number 00149
Asking price €274,500
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Acceptance By consultation
Construction
Type of residence Apartment, ground floor apartment, apartment
Floor 1st floor
Type of construction Existing estate
Construction period 1937
Roof materials Bitumen, Tiles
Rooftype Front gable
Certifications Energy performance advice
Isolations Cavity wall, Party insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 301 m²
Floor Surface 64.6 m²
Living area 18.47 m²
Kitchen area 4.32 m²
Content 174 m³
Surface area other inner rooms 4.3 m²
Layout
Number of floors 2
Number of rooms 3 (of which 1 bedroom)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location Near highway, Near public transport, Near school, On a quiet street, On waterway, Residential area, Unobstructed view
Garden
Type Back yard
Orientation West
Has a backyard entrance Yes
Condition Needs to be laid out.
Energy consumption
Energy certificate G
Features
Water heating Electric boiler
Heating Gas stove
Bathroom facilities Shower, Sink
Garden available Yes
Has a storage room Yes

Description

Een nieuw jaar; nieuwe kansen!
Ben je op zoek naar een kluswoning maar wel op een prachtige locatie, dan is deze woning zeker iets voor jou. Het betreft de benedenverdieping nr. 248, incl. tuin die direct grenst aan de Rotterdamse Schie.
En wat is er veel groen omheen. Park Zestienhoven, Sidelingepark, volkstuintjes, en wat denk je van Diergaarde Blijdorp. Een prima plek om deze Schiedamse hoekwoning naar eigen smaak en hedendaagse woonwensen onderhanden te nemen. Er zijn ruim voldoende winkels en voorzieningen binnen loop-/fietsafstand. Moet je verder weg, dan draai je in no-time de A13 of A20 op.

Ground floor

Via de voordeur kom je in de hal. Meteen rechts het toilet en de trap naar de eerste verdieping. Loop je verder rechtdoor, dan is er eveneens rechts de meterkast en de eenvoudige keuken. Ga je vanuit de hal naar links, dan is er aan de straatkant de woonkamer, die met twee grote ramen heerlijk licht is en een mooi ver uitzicht geeft. Aan de achterzijde van de woonkamer is de eetkamer.
Zoals gezegd is dit een kluswoning, waar je wel even aandacht en tijd aan moet besteden, maar als je genoeg voorstellingsvermogen hebt, zie je met een open blik hoe je hier een prachtig eigen stempel op kunt drukken.
Momenteel wordt de woning met gaskachels verwarmd. We gaan terug naar de woon- en eetkamer. Deze zijn nu in twee aparte kamers verdeeld, maar naar wens uiteraard tot een grote ruimte om te bouwen. Via beide kamers kom je nog in de uitbouw, die als logeerkamer, kantoor of hobbyruimte ingericht kan worden.

First floor

Via de trap in de hal kom je op de eerste verdieping, waar momenteel de badkamer is gesitueerd. Ook deze ruimte behoort bij de aankoop van deze woning. Het balkon en de tweede verdieping behoren toe aan en andere bewoner.

Garden

Aan de achterzijde heb je blijvend vrij en prachtig uitzicht. Niet alleen op de twaalf meter diepe eigen tuin waar zich ook nog een berging bevindt, maar ook op het levendige water van de Schie, waarin je b.v. je eigen bootje kunt aanmeren om af en toe een rondje te varen, te vissen of als het je te heet onder de voeten wordt, een baantje te zwemmen.

Details

Het pand is nog niet officieel kadastraal gesplitst tussen een beneden en bovenwoning. Nadat de koopprijs in overleg is vastgesteld zal op de dag van overdracht de akte van splitsing worden ondertekend en wordt de Vereniging Van Eigenaren opgericht ten kantore van notaris De Ridder te Bergambacht. De kosten voor de splitsing zijn voor rekening van de verkoper.
Loop je al warm om in deze gezellige Rotterdamse buurt te komen wonen en gaan je klusvingers al jeuken, neem dan contact op met Willdoo Makelaardij.

Floor plans

ZonZone

Close

Recently viewed