slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold

Sold: Dingspelstraat 6, 7841 CJ Sleen

€250,000
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Plot size 364 m²
Liveable area 89 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Dingspelstraat 6 Sleen
Fijn thuiskomen

Er zijn van die plekjes waar je langs rijdt, fietst of loopt en dan denkt: Als hier toch weer eens een woning in de verkoop komt, dan zou ik daar best wel willen kijken. En dan is dat moment daar. Er is weer een leuke woning te koop op een mooie locatie aan de Dingspelstraat.

Locatie
Op een prachtige, rustige plek in het centrum van het fraaie en a... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, semi-detached house
    Year of construction 1970
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 63098/7144637
Asking price €250,000
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 06 December 2023
Construction
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Type of construction Existing estate
Year of construction 1970
Rooftype Front gable
Isolations Insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 364 m²
Floor Surface 89 m²
Content 336 m³
External surface area 5 m²
Layout
Number of floors 2
Number of rooms 4 (of which 3 bedrooms)
Outdoors
Location On a quiet street, Residential area, Sheltered location
Energy consumption
Energy certificate E
Features
Water heating Central heating system
Garden available Yes
Has a storage room Yes
Has a skylight Yes
Has solar blinds Yes
Has ventilation Yes

Description

Dingspelstraat 6 Sleen
Fijn thuiskomen

Er zijn van die plekjes waar je langs rijdt, fietst of loopt en dan denkt: Als hier toch weer eens een woning in de verkoop komt, dan zou ik daar best wel willen kijken. En dan is dat moment daar. Er is weer een leuke woning te koop op een mooie locatie aan de Dingspelstraat.

Locatie
Op een prachtige, rustige plek in het centrum van het fraaie en actieve dorp Sleen staat deze twee-onder-een-kapwoning op 364 m2 eigen grond met een aangebouwde stenen berging en, na het snoeien van wat planten, een vrij uitzicht de straat in richting de molen.

Levensloopbestendig
Deze woning is destijds in 1970 gebouwd als een seniorenwoning met een badkamer en een slaapkamer op de begane grond. Door de twee slaapkamers op de eerste verdieping is de woning ook geschikt als starterswoning, voor een gezin of als je graag wat kleiner wilt gaan wonen in Sleen.

Woningverbetering
De woning is in 2007-2008 voorzien van een nieuwe cv-ketel, stucwerk op de begane grond en een nieuwe keuken en badkamer, allebei afsluitbaar met een brede schuifdeur. Heb je liever wat meer leefruimte op de begane grond, dan zou je de slaapkamer bij de woonkamer kunnen betrekken.

Extra’s
Naast de aangebouwde stenen (fietsen)berging aan de voorzijde heeft de woning ook een inpandige berging annex bijkeuken met verwarming, een raam en een witgoedaansluiting.

De woning is voorzien van een voor-, zij- en achtertuin. Je kunt de auto parkeren op de openbare parkeerplaatsen op ongeveer 10 meter van de woning.

De indeling van de woning is als volgt.

Middels een voetpad bereik je de voordeur en de aangebouwde stenen berging. De voortuin is voorzien van bestrating en beplanting. De woning is zowel via de vernieuwde voordeur met glasverdeling als via de inpandige bijkeuken te bereiken.

Vanuit de entree/hal bereik je de trapopgang naar de verdieping, de bijkeuken en de badkamer.
De bijkeuken is voorzien van een tegelvloer. Je kunt hier je wasmachine, droger of vriezer plaatsen.

De woonkamer grenst aan de zonnige tuin op het westen. Je loopt via de tuindeur je bestrate terras op. Aan beide zijden van de woning is bij de bouw de stenen gevel tot aan de grond doorgetrokken waardoor je privacy op je terras hebt. Op de achtergevel is deels zonwering aangebracht.

In de tuin is gras en beplanting aangebracht. Met de aangrenzende buren is een stenen bloembak met schutting aanwezig. Je kunt via de zijtuin om de woning heen lopen naar de voorzijde.

Grenzend aan de woonkamer bereik je de met een brede schuifdeur af te sluiten keuken met een raamkozijn in de zijgevel. De nette hoekkeuken in lichte kleurstelling is voorzien van een kunststof aanrechtblad met een dubbele wasbak, een vaatwasser, een kookplaat met een afzuigkap, een oven (functioneert niet) en een koelkast (vernieuwd in 2020). Het plafond is voorzien van inbouwspots.

De nette badkamer in lichte kleurstelling is volledig betegeld en voorzien van een ruime douchehoek, een wastafelmeubel met een bovenkast, een zwevend toilet, mechanische ventilatie en een designradiator.

In de hal is de kleine vide zichtbaar met een hoog plafond. Op de verdieping zijn twee prima slaapkamers bereikbaar waarvan één kamer is voorzien van een wastafel en een kastenwand.

In de tussengelegen berging hangt de cv-ketel. In deze ruimte kun je desgewenst een tweede (sanibroyeur) toilet en/of extra wastafel plaatsen in combinatie met een dakraam voor lichtinval.

Extern
De voordeur is bereikbaar via een voetpad aan de Rochtstraat. De achtertuin grenst aan de Zuidenveldstraat. Een aantal eigenaren heeft hier een inrit aangelegd om de auto op eigen terrein te parkeren. Wij verwijzen je hiervoor graag naar de gemeente Coevorden.

Bijzonderheden:
- Het perceel heeft een mooie vrije ligging met zicht richting de molen
- Baden en slapen op de begane grond
- De woning is voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing
- Houd rekening met schilderwerk en deels vervangen houtwerk
- Er is verder nagenoeg geen isolatie aanwezig in de woning
- De cv-ketel, de badkamer en de keuken zijn in 2007-2008 vernieuwd
- Er is mechanische ventilatie aanwezig, instelbaar in de badkamer
- De woning is op de begane grond voorzien van glasvliesbehang en inbouwspots in het plafond
- Verduurzaming van deze woning loont
- Er is glasvezel aanwezig
- Informeer bij de gemeente Coevorden naar de mogelijkheden voor en kosten van een oprit
- Er is een niet-zelfbewoningsclausule van toepassing
- Alle winkel-, sport en schoolvoorzieningen zijn in de directe omgeving aanwezig

Meer informatie kun je vinden op de website van de woning dingspelstraat6.nl.

Het plekje is bepalend en je kunt de woning naar eigen smaak inrichten. Dat is nog eens fijn thuiskomen! Zie je jezelf hier wonen? Je bent van harte welkom.

Proclaimer
Zwanenburg Makelaardij is verantwoordelijk voor de inhoud van deze informatie en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Je kunt ervan uitgaan dat de teksten, kenmerken en maatvoeringen met de grootste zorgvuldigheid zijn opgesteld en berekend. Kom je desondanks toch iets tegen dat niet correct of verouderd is, dan stellen wij je reactie bijzonder op prijs.

Floor plans

ZonZone

Close

Recently viewed