slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold

Sold: Makelaar Rustenburg Oostbroek www.rustenburg-oostbroek.nl

€175,000
Address: Escamplaan 165, 2547 GD The Hague
Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
Plot size 143 m²
Liveable area 59 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

NIEUW IN DE VERKOOP!
Afgelopen week is de verkoop gestart met een Live video bezichtiging die u op de website van DIVA Makelaars kunt terugkijken. Biedingen verlopen schriftelijk en dienen uiterlijk woensdag 22 september om 12.00 uur door de makelaar te zijn ontvangen. Mocht u de video en alle informatie hebben bekeken dan is het mogelijk om op basis van deze informatie een bod uit te brengen.... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
    Construction period 1927
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number DIVA08482
Asking price €175,000
Service costs €55
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 05 October 2021
Construction
Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
Floor 2nd floor
Type of construction Existing estate
Construction period 1927
Roof materials Bitumen
Rooftype Flat
Isolations Insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 143 m²
Effective area 59 m²
Content 200 m³
Surface area external storage rooms 0.58 m²
Surface area external, linked storage rooms 3.95 m²
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 4 of which (3 bedrooms)
Outdoors
Location Near highway, Near public transport, Near school, Near shopping center, On a busy street, Unobstructed view
Energy consumption
Energy certificate C
Boiler
Type of boiler Intergas HRE Kombi Kompakt 24/18 A
Heating source Gas
Year of manufacture 2017
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Has a balcony Yes
Has cable TV Yes
Has a phone line Yes
Has an internet connection Yes
Association of owners
Registered at Chamber of Commerce Yes
Annual meeting Yes
Periodic contribution Yes
Reserve fund Yes
Long term maintenance plan Yes
Maintenance forecast Yes
Home insurance Yes
Cadastral informations
's-Gravenhage AL 768
Range Condominium
Ownership Ground lease
Charges €91.16 per year (variable)

Description

NIEUW IN DE VERKOOP!
Afgelopen week is de verkoop gestart met een Live video bezichtiging die u op de website van DIVA Makelaars kunt terugkijken. Biedingen verlopen schriftelijk en dienen uiterlijk woensdag 22 september om 12.00 uur door de makelaar te zijn ontvangen. Mocht u de video en alle informatie hebben bekeken dan is het mogelijk om op basis van deze informatie een bod uit te brengen. Mocht de woning u worden gegund dan nodigen wij u uiteraard alsnog uit voor een individuele bezichtiging.

STARTERS OPGELET!
LEUK EN CENTRAAL GELEGEN 3/4-KAMER APPARTEMENT AAN DE ESCAMPLAAN MET 2 SLAAPKAMERS EN EEN RUIM BALKON GELEGEN OP HET NOORDOOSTEN.

De woning is gelegen op de 1e etage in de wijk Rustenburg Oostbroek welke grenst aan het grote stadspark Zuiderpark. Hier kun je wandelen, skaten, fietsen, zwemmen (zwembad), picknicken of barbecueën met familie en vrienden of gewoon heerlijk in het gras liggen. Met in de directe omgeving verscheidene (basis)scholen, sport- en recreatiemogelijkheden, het openbaar vervoer op loopafstand (RR4, tram 6 en 2) en diverse winkelcentra, zoals Winkelcentrum Leyenburg en de Dierenselaan.

Indeling (zie voor de maatvoering bijgaande plattegrond):
Via de open portiek toegang tot het appartement op de eerste verdieping. Bij binnenkomst in de hal valt direct op dat alle ruimtes toegankelijk zijn via de hal, zo ook het toilet en de naastgelegen douche. Direct bij binnenkomst treft u links de eerste slaapkamer, gelegen aan de voorzijde van de woning. De slaapkamer heeft goed lichtinval door het hoge raam.

Ook aan de voorzijde gelegen is de karakteristieke woonkamer met vele authentieke elementen die de kamer een fijne sfeer geven. De woonkamer is van prima formaat en daardoor praktisch in te delen en heeft, net zoals de slaapkamers en de keuken, een laminaatvloer. Doordat de woonkamer voorzien is van kamerbrede houten kozijnen met dubbelglas komt er veel daglicht naar binnen.

Aan de achterzijde van de woning vindt u de ruime slaapkamer, de eetkamer met aangrenzend het balkon en de keuken. De keuken biedt voldoende kastruimte en heeft een keurig werkblad met nette wasbak, een 4-pits gaskookplaat met daarboven een geïntrigeerde afzuigkap en tevens vindt u hier de opstelplaats voor zowel de CV ketel als de wasmachine. De naastgelegen eetkamer is middels een brede doorloop bij de keuken getrokken. Vanuit de eetkamer via openslaande deuren toegang tot het balkon gelegen op het noordoosten, die tevens is voorzien van een vaste kast. Doordat de basis van de keuken in orde is, is vervanging niet direct noodzakelijk en heeft u, wellicht met wat kleine aanpassingen, een prima keuken.

Bent u een starter in de woningmarkt en op zoek naar een fijn 3/4-kamer appartement welk u geheel, en indien nodig stapsgewijs, naar eigen inzicht kunt renoveren en moderniseren ? Dan wilt u dit appartement zeker bezichtigen! Maak een afspraak voor een bezichtiging en wie weet bent u binnenkort de trotse eigenaar van dit appartement gelegen in de wijk Rustenburg- Oostbroek.

Opsomming bijzonderheden:
• Gebouwd in 1927;
• Eeuwigdurend recht van erfpacht, canon € 31,83 en beheerskosten € 13,75 per halfjaar, herziening canon per 1-1-2023;
• Circa 59 m2 woonoppervlakte;
• Energielabel C, geldig t/m 02-09-2031 ;
• Ruim balkon met vaste kast gelegen op het noordoosten;
• Woning volledig voorzien van houten kozijnen met dubbelglas;
• Elektra: 4 groepen;
• Cv-ketel merk: Intergas HRE, bouwjaar: 2017 ;
• Actieve VvE, 1/3e aandeel, eigen bijdrage € 55,00 per maand, opgebouwd eigen aandeel reservefonds € 759,72;
• Ligging t.o.v. openbaar vervoer, winkels, scholen.

Verkoopcondities:
• Zeer scherpe bieden vanaf prijs;
• Oplevering in overleg korte termijn mogelijk;
• Niet-bewoners clausule is van toepassing;
• Notaris keuze aan koper mits gelegen in Den Haag;
• Ongeacht het bouwjaar en de staat van onderhoud zal een ouderdomsclausule worden opgenomen.

Enthousiast over deze woning, maar uw eigen woning nog niet verkocht? Neem contact op met ons kantoor voor een gratis waardebepaling. Wij plannen dan direct een afspraak met de makelaar en heeft u op korte termijn beter inzicht in uw mogelijkheden.

Wij hebben deze informatie, zoals u van ons mag verwachten, met veel zorg samengesteld. Toch komt het in uitzonderlijke gevallen voor dat blijkt dat de informatie niet volledig is. Daarom aanvaarden wij, als verkopend makelaar, geen aansprakelijkheid voor de juistheid en/of volledigheid ervan. Wat betekent dat er geen rechten ontleend kunnen worden aan de vermelde gegevens. We verstrekken u deze informatie om u uit te nodigen voor het plannen van een bezichtiging en het doen van een bod onder voorbehoud en gunning.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Floor plans

Extra

Virtual tour

ZonZone

Close

Recently viewed