slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
New for sale

For sale: www.thuisinwoonarken.nl

€225,000 f.o.t.c.
Address: Soestdijksekade 855, 2574 AX The Hague
Type of residence House, houseboat, terraced house
Plot size 160 m²
Liveable area 74 m²
Acceptance By consultation
Status New for sale

Note

General

HAAST GEBODEN! (I.V.M. SLUITING BIEDINGSTERMIJN)
Deze week is de verkoop gestart met o.a. een live video bezichtiging die u nu op de website van DIVA Makelaars kunt terugkijken. Biedingen verlopen via www.divamakelaars.nl/eerlijkbieden en dienen uiterlijk woensdag 17 april om 12.00 uur door de makelaar te zijn ontvangen. Mocht u de video en alle informatie hebben bekeken dan is het mogelijk om... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, houseboat, terraced house
    Status New for sale
  • Location

Features

Offer
Reference number DIVA08948
Asking price €225,000 f.o.t.c.
Status New for sale
Acceptance By consultation
Last updated 13 April 2024
Construction
Type of residence House, houseboat, terraced house
Type of construction Existing estate
Isolations Insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 160 m²
Floor Surface 74 m²
Content 273 m³
External surface area storage rooms 4.7 m²
Layout
Number of floors 1
Number of rooms 4 (of which 3 bedrooms)
Number of bathrooms 1
Outdoors
Location On waterway
Garden
Type Front yard
Main garden Yes
Orientation South west
Condition Well maintained
Energy consumption
Energy certificate E
Boiler
Type of boiler Remeha
Heating source Gas
Year of manufacture 2013
Boiler ownership Owned
Features
Heating Central heating
Bathroom facilities Bath, Shower, Sink, Toilet
Garden available Yes
Has a storage room Yes

Description

HAAST GEBODEN! (I.V.M. SLUITING BIEDINGSTERMIJN)
Deze week is de verkoop gestart met o.a. een live video bezichtiging die u nu op de website van DIVA Makelaars kunt terugkijken. Biedingen verlopen via www.divamakelaars.nl/eerlijkbieden en dienen uiterlijk woensdag 17 april om 12.00 uur door de makelaar te zijn ontvangen. Mocht u de video en alle informatie hebben bekeken dan is het mogelijk om op basis van deze informatie een bod uit te brengen. Mocht de woning u worden gegund dan nodigen wij u uiteraard alsnog uit voor een individuele bezichtiging.

Ontdek uw droomwoning op het water met onze charmante woonark, inclusief eigen ligplaats! Geniet van een ruimtelijke woonkamer met een half open, moderne keuken, uitgerust met alle benodigdheden voor uw gemak. Deze unieke woonark biedt 2 tot 3 slaapkamers en een royale zonnige kadetuin als uw privé buitenruimte, waarmee het de perfecte keuze is voor zowel privacy zoekers als watersportliefhebbers.

Al bijna twee decennia heeft een schippersfamilie met 3 tienerdochters van de rust en de centrale locatie van deze woonark genoten, vlakbij het openbaar vervoer, het strand van Kijkduin, en het groene Zuiderpark. Nu bieden zij deze kans aan u om te ervaren wat wonen op het water in hartje Den Haag werkelijk betekent.

De woonark is gelegen aan rustig water met directe vaarverbindingen naar het Westland, Delft, de Kaag, en zelfs de mogelijkheid om in het centrum van Den Haag aan te meren voor een drankje. De locatie combineert het beste van beide werelden: binnen 10 minuten fietst u naar het bruisende centrum en binnen 20 minuten bevindt u zich op het strand, met het openbaar vervoer op loopafstand.

Bij binnenkomst via de afgesloten kadetuin leidt een korte trap u naar een gastvrije ontvangsthal, die toegang biedt tot alle kamers. De ruime woonkamer met zijn karakteristieke boogplafond, de stijlvolle open keuken voorzien van moderne apparatuur, en de extra multifunctionele ruimte die dient als eetkamer of slaapkamer, creëren samen een sfeervol en comfortabel thuis.

De praktische indeling omvat verder een compacte badkamer met alle voorzieningen, voldoende bergruimte, en twee knusse slaapkamers. De privé kadetuin aan de voorzijde, met een oppervlakte van circa 54m², biedt een heerlijke buitenruimte inclusief een houten berging.

Deze woonark wordt vrij op naam verkocht, wat betekent dat u geen overdrachtsbelasting, notariskosten of andere bijkomende kosten hoeft te betalen. Het jaarlijkse liggeld bedraagt circa € 540,- met een aanvullende vergoeding voor het gebruik van de kadetuin.

Mis deze unieke kans niet om het vrije, onafhankelijke leven op het water in de stad te ervaren. Maak een afspraak voor een persoonlijke bezichtiging en laat u betoveren door de charme en het comfort van deze woonark. Welkom aan boord van uw nieuwe thuis!

DIVA Hofstad Hypotheken & Verzekeringen. Wij hebben ruime ervaring met het financieren van woonarken. Voor meer informatie met betrekking tot het financieren, het verkrijgen van de juiste vergunning, benodigde verzekeringen en eventueel brandmerken van de woonark, neem contact op met onze afdeling hypotheken. Let op voor de aanschaf van een woonark is minimaal 10% eigen geld noodzakelijk.

Bijzonderheden:
- Beton casco 1968 met houten opbouw 2006 en aanbouw 2017;
- Geen overdrachtsbelasting of andere bijkomende kosten;
- Afmeting gebruiksoppervlak wonen 74m2 - hoogte 2,36 mtr.
- Voorzien van een geldige ligplaatsvergunning, liggeld c.a. € 540,- per jaar;
- Energielabel E, geldig tot 23-03-2024;
- Elektra: 6 groepen, 2 ALS;
- Rioolpomp SFA 2012;
- Cv ketel Remeha 2013;
- Volledig voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas;
- Kadetuin op het zuidwesten;
- De woonark is voorzien van alle walaansluitingen en aangesloten op de riolering;
- Op loopafstand van openbaar vervoer, het HAGA-ziekenhuis, diverse scholen en het groene Zuiderpark.

Verkoopcondities:
• Biedingen verlopen via divamakelaars.nl/eerlijkbieden
• Deze woonark is beschikbaar met een aantrekkelijke minimum biedprijs;
• Oplevering in overleg;
• Notaris Matzinger Eversdijk;
• Ongeacht het bouwjaar en de staat van onderhoud zal een ouderdomsclausule worden opgenomen.

Wij hebben deze informatie, zoals u van ons mag verwachten, met veel zorg samengesteld. Toch komt het in uitzonderlijke gevallen voor dat blijkt dat de informatie niet volledig is. Daarom aanvaarden wij, als verkopend makelaar, geen aansprakelijkheid voor de juistheid en/of volledigheid ervan. Wat betekent dat er geen rechten ontleend kunnen worden aan de vermelde gegevens. We verstrekken u deze informatie om u uit te nodigen voor het plannen van een bezichtiging en het doen van een bod onder voorbehoud en gunning.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Floor plans

Brochure(s) and other documents

Virtual tour

ZonZone

Close

Recently viewed