slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit

For sale: Makelaar Rustenburg- Oostbroek www.rustenburg-oostbroek.nl

€200,000
Address: Weesperstraat 74, 2574 VW The Hague
Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
Plot size 118 m²
Liveable area 57 m²
Acceptance By consultation

Note

General

FIJN 3-KAMER STARTERS APPARTEMENT GELEGEN OP TOP-ETAGE!
Weesperstraat 74 is een licht drie kamer appartement met zonnig balkon aan de achterzijde van de woning. Een ruime woonkamer aan de voorzijde met sfeervolle open haard. Als starter op de woningmarkt moet je dit appartement zeker gezien hebben! Ga naar de website van de makelaar voor de plattegrond, 360 graden foto's en video!

De wonin... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
    Construction period 1927
  • Location

Features

Offer
Reference number DIVA08566
Asking price €200,000
Service costs €107
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Acceptance By consultation
Last updated 24 November 2021
Construction
Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
Floor 2nd floor
Type of construction Existing estate
Construction period 1927
Roof materials Bitumen
Rooftype Flat
Surfaces and content
Plot size 118 m²
Effective area 57 m²
Content 203 m³
Surface area external storage rooms 0.66 m²
Surface area external, linked storage rooms 3.96 m²
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 3 of which (2 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location Near highway, Near public transport, Near school, Near shopping center, On a quiet street, Residential area, Unobstructed view
Boiler
Type of boiler Remeha Avanta
Heating source Gas
Year of manufacture 2020
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating, Fireplace
Bathroom facilities Shower, Sink, Washbasin furniture, Washingmachine connection
Has a balcony Yes
Has cable TV Yes
Has a fireplace Yes
Has a phone line Yes
Has an internet connection Yes
Association of owners
Registered at Chamber of Commerce Yes
Annual meeting Yes
Periodic contribution Yes
Reserve fund Yes
Home insurance Yes
Cadastral informations
's-Gravenhage AL 860
Range Condominium
Ownership Property encumbered with ground lease
Charges Temporary, €72.44 per year

Description

FIJN 3-KAMER STARTERS APPARTEMENT GELEGEN OP TOP-ETAGE!
Weesperstraat 74 is een licht drie kamer appartement met zonnig balkon aan de achterzijde van de woning. Een ruime woonkamer aan de voorzijde met sfeervolle open haard. Als starter op de woningmarkt moet je dit appartement zeker gezien hebben! Ga naar de website van de makelaar voor de plattegrond, 360 graden foto's en video!

De woning is gelegen in een kindvriendelijke omgeving en ligt op loopafstand van een mooi, groot en groen plein met speelfaciliteiten. Tevens nabij diverse voorzieningen: winkelcentrum Leyenburg en de Dierenselaan voor uw dagelijkse boodschappen, sportfaciliteiten zoals o.a. aanwezig in het groene Zuiderpark en er is een goede bereikbaarheid met openbaar vervoer en auto. Met slechts 15 minuten fietsen ligt u heerlijk op het strand of loopt u door de duinen van badplaats Kijkduin.

Indeling:
Vanuit de levendige straat komt u bij de portiek dat u toegang geeft tot het appartement op de tweede verdieping. U komt binnen in de gang met toegang tot de eerste, aan de voorzijde gelegen slaapkamer, de woonkamer, de keuken, het toilet en de ruime vaste kast met de cv-ketel, meterkast en voldoende ruimte voor de garderobe en uw huishoudelijke apparaten.

De woonkamer is speels ingedeeld en kenmerkt zich door de sfeervolle, nog werkende, open haard en de grote raampartij met uitzicht over de levendige straat. Verder komt u via de woonkamer bij de achtergelegen slaapkamer. Deze kamer biedt voldoende ruimte aan een tweepersoonsbed en een royale kledingkast.

Aan het einde van de gang, bevindt zich de keuken met toegang tot de badkamer en het balkon. De keuken is in goede staat en beschikt over diverse inbouwapparatuur waaronder een 4-pits gaskookplaat met daarboven een RVS afzuigkap, een oven en een ronde RVS spoelbak met kraan. De naastgelegen badkamer is door de praktische indeling optimaal benut en voorzien van een wastafelmeubel met spiegelkast en de opstelplaats voor de wasmachine. Het fijne van deze badkamer is het raam welke zorgt dat er voldoende daglicht naar binnen komt en u de ruimte goed kunt ventileren.

Het balkon is gelegen op het noordoosten, hierdoor kunt u in de ochtend heerlijk genieten van een warme kop koffie in de ochtendzon. Tevens geeft het balkon u extra opbergmogelijkheden door de ruime balkonkast.

Bent u een starter en op zoek naar een leuk en goed onderhouden appartement met 2 slaapkamers? En ziet u zich hier al wonen en heerlijk genieten met een goed boek op de bank of met een warme kop koffie op het balkon? Dan wilt u dit appartement zeker bezichtigen! Maak een afspraak voor een bezichtiging en wie weet bent u binnenkort de trotse eigenaar dit leuke appartement gelegen in de wijk Rustenburg- Oostbroek.

Bijzonderheden:
• Gebouwd in 1927;
• Erfpacht canon bedraagt €36,22 per half jaar;
• Circa 57 m2 woonoppervlakte;
• Zonnig balkon op het noordoosten;
• Ruime balkonkast;
• Grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas;
• Elektra: 4 groepen + 1 aardlekschakelaar;
• Cv-ketel merk Remeha Avanta, bouwjaar 2015;
• Actieve VvE 1/3e aandeel, bijdrage € 107,- per maand inclusief opstalverzekering;
• Gunstig gelegen van diverse winkels en winkelcentra, het openbaar vervoer en de uitvalswegen;
• Op loopafstand van zwembad Escamphof en speeltuinen aan de Gooilaan;

Verkoopcondities:
• (Zeer) scherpe bieden vanaf prijs;
• Oplevering in overleg korte termijn mogelijk;
• Notaris keuze aan koper mits gelegen in Den Haag;
• Ongeacht het bouwjaar en de staat van onderhoud zal een ouderdomsclausule worden opgenomen.

Enthousiast over deze woning, maar uw eigen woning nog niet verkocht? Neem contact op met ons kantoor voor een gratis waardebepaling. Wij plannen dan direct een afspraak met de makelaar en heeft u op korte termijn beter inzicht in uw mogelijkheden.

Wij hebben deze informatie, zoals u van ons mag verwachten, met veel zorg samengesteld. Toch komt het in uitzonderlijke gevallen voor dat blijkt dat de informatie niet volledig is. Daarom aanvaarden wij, als verkopend makelaar, geen aansprakelijkheid voor de juistheid en/of volledigheid ervan. Wat betekent dat er geen rechten ontleend kunnen worden aan de vermelde gegevens. We verstrekken u deze informatie om u uit te nodigen voor het plannen van een bezichtiging en het doen van een bod onder voorbehoud en gunning.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Floor plans

Extra

Virtual tour

ZonZone

Close

Recently viewed