slide
DIVA Makelaars Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd!
DIVA staat voor ‘Ster’:
wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
c2 woonkamer breughelstraat a1 buitenkant breughelstraat c1 woonkamer breughelstraat c3 woonkamer breughelstraat d2 keuken breugelstraat d1 keuken breughelstraat b1 gang breughelstraat e1 slaapkamer breughelstraat e2 slaapkamer breughelstraat e3 slaapkamer breugelstraat e4 slaapkamer breughelstraat f1 badkamer breughelstraat f2 badkamer breughelstraat g1 tuin breughelstraat h1 omgeving breughelstraat h3 omgeving breughelstraat h4 omgeving breughelstraat
Verhuurd

Verhuurd: Breughelstraat, 1077 LC Amsterdam

€ 3.500,- /mnd
Type object Appartement, benedenwoning
Perceeloppervlakte 140 m²
Woonoppervlakte 140 m²
Aanvaarding Direct
Status Verhuurd

Notitie

Algemeen

PRACHTIGE BENEDENWONING TE HUUR IN HET CHARMANTE AMSTERDAM OUD-ZUID!
Met een fantastische locatie en prachtige renovatie, straalt het luxe en hedendaagse elegantie uit. De levendige Beethovenstraat ligt op een steenworp afstand en biedt tal van winkels voor uw dagelijkse behoeften. Dankzij het openbaar vervoer (tram 5) is de woning goed verbonden met de rest van Amsterdam, terwijl de nabijheid... Meer informatie
  • Kenmerken

    Alle kenmerken
    Type object Appartement, benedenwoning
    Bouwperiode 1927
    Status Verhuurd
  • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 07097
Huurprijs € 3.500,- per maand (incl. servicekosten, gemeubileerd, geïndexeerd)
Borg € 7.000,-
Inrichting Ja
Inrichting Gemeubileerd
Status Verhuurd
Aanvaarding Direct
Laatste wijziging Maandag 22 april 2024
Bouw
Type object Appartement, benedenwoning
Woonlaag 1e woonlaag
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1927
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 140 m²
Woonoppervlakte 140 m²
Inhoud 378 m³
Indeling
Aantal bouwlagen 1
Aantal kamers 3 (waarvan 2 slaapkamers)
Aantal badkamers 1
Locatie
Ligging Dichtbij openbaar vervoer, In centrum, In woonwijk, Nabij school
Tuin
Type Achtertuin
Hoofdtuin Ja
Oriëntering West
Energieverbruik
Energielabel C
Energie-index 1,16
Uitrusting
Tuin aanwezig Ja

Beschrijving

PRACHTIGE BENEDENWONING TE HUUR IN HET CHARMANTE AMSTERDAM OUD-ZUID!
Met een fantastische locatie en prachtige renovatie, straalt het luxe en hedendaagse elegantie uit. De levendige Beethovenstraat ligt op een steenworp afstand en biedt tal van winkels voor uw dagelijkse behoeften. Dankzij het openbaar vervoer (tram 5) is de woning goed verbonden met de rest van Amsterdam, terwijl de nabijheid van de A-10 een uitstekende verbinding met de rest van het land biedt.

INDELING:
Dit volledig gemeubileerde appartement met 3 kamers (2 slaapkamers) heeft een eigen ingang op de begane grond. Vanuit de hal heeft u toegang tot de rest van de woning. De verschillende deuren in de entreehal leiden naar de 2 slaapkamers, de woonkamer en de badkamer. De slaapkamers zijn ruim opgezet en bieden elk ongeveer 30m2 aan ruimte. De ruime (open) keuken is uitgerust met inbouwapparatuur en er is een aparte kast voor de aansluiting van een wasmachine en droger. De badkamer is voorzien van een toilet, wastafel, douche en bad.

OMGEVING:
De uitstekende locatie van deze woning betekent dat het stadscentrum van Amsterdam binnen handbereik ligt. Met de fiets bereikt u in ongeveer 10 minuten het Leidseplein, het Rembrandtplein of het Rokin, maar er is natuurlijk ook een tram beschikbaar! Op loopafstand van dit hoogwaardige appartement vindt u diverse scholen, winkels en een scala aan eetgelegenheden, zoals Coffeecompany, Dunkin'donuts en The Harbour Club van Amsterdam-Zuid. Voor recreatie kunt u terecht in het nabijgelegen Beatrixpark of u kunt op de fiets stappen en binnen no-time het Amstelpark of het Amsterdamse Bos bereiken!
Sluiten

Recent bekeken