slide
DIVA Makelaars Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd!
DIVA staat voor ‘Ster’:
wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
01.jpg 02.jpg 03.jpg 04.jpg 05.jpg 06.jpg 07.jpg 08.jpg 09.jpg 10.jpg 11.jpg 12.jpg 13.jpg 14.jpg 16.jpg 17.jpg 18.jpg 20.jpg 21.jpg 22.jpg 23.jpg 25.jpg 27.jpg
Verkocht onder voorbehoud

Verkocht onder voorbehoud: Boegspriet 37, 1186 WV Amstelveen

€ 575.000,- k.k.
Type object Woonhuis, eengezinswoning, tussenwoning
Perceeloppervlakte 142 m²
Woonoppervlakte 115 m²
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht onder voorbehoud

Notitie

Algemeen

De ideale woning in Amstelveen: Boegspriet 37

Stap binnen in deze gezellige tussenwoning aan de Boegspriet 37 in Amstelveen, waar je zowel het stadsleven als de rust van het landelijke gebied kunt beleven. Dit is de perfecte plek voor starters die een eigen, rustig plekje willen hebben, zonder afstand te doen van de levendigheid van een stad. Lees verder om erachter te komen waarom deze woni... Meer informatie
  • Kenmerken

    Alle kenmerken
    Type object Woonhuis, eengezinswoning, tussenwoning
    Bouwperiode 1984
    Status Verkocht onder voorbehoud
  • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 00218
Vraagprijs € 575.000,- k.k.
Elektra € 60,-
Gas € 100,-
Water € 18,-
Inrichting Niet gestoffeerd
Inrichting Niet gemeubileerd
Status Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding In overleg
Laatste wijziging Dinsdag 28 november 2023
Bouw
Type object Woonhuis, eengezinswoning, tussenwoning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1984
Dakbedekking Dakpannen
Type dak Zadeldak
Isolatievormen Dakisolatie, Dubbel glas, Muurisolatie, Spouwmuren, Vloerisolatie, Volledig geïsoleerd
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 142 m²
Woonoppervlakte 115 m²
Inhoud 408 m³
Oppervlakte overige inpandige ruimten 6 m²
Oppervlakte externe bergruimte 6 m²
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimte 1,5 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 3
Aantal kamers 5 (waarvan 4 slaapkamers)
Aantal badkamers 1 (en 1 apart toilet)
Locatie
Ligging Aan rustige weg, Beschutte ligging, In woonwijk
Tuin
Type Achtertuin
Energieverbruik
Energielabel B
CV ketel
CV ketel HR-107
Warmtebron Gas
Bouwjaar 2017
Combiketel Ja
Eigendom Eigendom
Uitrusting
Warm water CV-ketel
Verwarmingssysteem Centrale verwarming
Ventilatie methode Mechanische ventilatie
Heeft kabel-tv Ja
Tuin aanwezig Ja
Heeft schuur/berging Ja
Heeft een dakraam Ja
Heeft ventilatie Ja

Beschrijving

De ideale woning in Amstelveen: Boegspriet 37

Stap binnen in deze gezellige tussenwoning aan de Boegspriet 37 in Amstelveen, waar je zowel het stadsleven als de rust van het landelijke gebied kunt beleven. Dit is de perfecte plek voor starters die een eigen, rustig plekje willen hebben, zonder afstand te doen van de levendigheid van een stad. Lees verder om erachter te komen waarom deze woning zo bijzonder is.

De ligging: natuur en stad samengebracht

Een van de grootste voordelen van deze woning is de directe nabijheid van veel groen. Het ligt op steenworp afstand van een parkje met voetbalveld en als je twee straten uitloopt, bevind je jezelf al in de prachtige Bovenkerkerpolder. Hier kun je heerlijk wandelen, fietsen en genieten van de rust die het platteland je biedt.

Maar dat is nog niet alles, want deze woning bevindt zich ook vlakbij Amsterdam. De Amsteltram 25 brengt je binnen 18 minuten naar Amsterdam Zuid WTC en met de bus ben je in 32 minuten op Schiphol. Zelfs op de fiets kun je veel plekken bereiken. Op loop-/fietsafstand vind je onder andere een winkelcentrum, kinderopvang en verschillende scholen.

De wijk: autoluwe omgeving met bestemmingsverkeer

Boegspriet 37 ligt in een rustig woonerf, waar alleen bestemmingsverkeer komt. Het doodlopende en autoluwe deel van de straat garandeert dat er geen doorgaand verkeer langs komt, wat ten goede komt aan de veiligheid en rust. Hierdoor is het mogelijk om op eigen terrein te parkeren.

De woning: heerlijk comfortabel en instap klaar

Binnenin de woning vind je een moderne, comfortabele sfeer. De open keuken biedt genoeg ruimte om de lekkerste maaltijden te bereiden, terwijl je tegelijkertijd contact houdt met de anderen in de woonkamer. Daarnaast beschikt de woning over drie slaapkamers, waardoor deze geschikt is voor kleine gezinnen.

De omgeving: alles wat je nodig hebt binnen handbereik

Wonen aan de Boegspriet 37 betekent dat je alles binnen handbereik hebt. Zo kun je terecht bij diverse winkelcentra, zoals Waardhuizen, Middenhoven en Groenhof, om boodschappen te doen. Het Stadshart Amstelveen is per fiets ook goed bereikbaar. Ben je op zoek naar sportieve activiteiten? Dan kun je terecht bij de plaatselijke hockey- en tennisvereniging, terwijl golfliefhebbers bij het nabijgelegen golfcentrum kunnen genieten. Ook de internationale school is vlakbij, wat deze woning aantrekkelijk maakt voor expats.

Inleiding:

Begane grond: Via de ruime parkeerplaats met berging bereik je de voordeur. Entree met meterkast vervolgens de hal met toilet, trap en garderobe. Aan de voorzijde van de woning ligt de keuken, welke beschikt over inbouwapparatuur met vaatwasser, koel-vriescombinatie, afzuigkap en oven en magnetron van Miele. De tuin gerichte woonkamer kijkt uit op de heerlijke zonnige achtertuin

1e verdieping:
Op de 1ste verdieping vind je een ruime badkamer. De badkamer is voorzien van een ligbad, een douchecabine, een toilet, een wastafel. Tevens bevinden zich op de 1e verdieping 3 ruime slaapkamers.

2e verdieping:
Grote slaapkamer waar u tevens ook de wasmachine/droger aansluitingen treft alsmede de CV ketel.
De 2e verdieping is een veelzijdige ruimte in het huis die meerdere functies kan vervullen. Naast het huisvesten van de Cv-installatie en de aansluitingen voor de wasmachine, biedt de zolder een scala aan mogelijkheden om de ruimte optimaal te benutten. Met zijn royale oppervlakte en hoge plafonds biedt de zolder voldoende ruimte en potentieel om een extra slaapkamer te creëren of om te dienen als een rustige studeerkamer

Voortuin:
De voortuin van de woning is je privé parkeerplaats. Direct voor de deur parkeren is wel zo makkelijk, helemaal als je een elektrische auto hebt. En als de kinderen voor de deur willen spelen zet je de auto gewoon op de openbare parkeerplaats in de straat. Daarnaast is er nog voldoende openbare parkeerplek voor eventueel een tweede auto.

Achtertuin:
De achtertuin is te bereiken via de achterdeur in de woonkamer. De achtertuin is een heerlijke buitenruimte die direct toegankelijk is via de achterdeur, die zich bevindt in de gezellige woonkamer van het huis. Deze tuin is een uitnodigende oase waar je kunt ontsnappen aan de drukte van het dagelijkse leven en kunt genieten van een vleugje natuurlijke schoonheid.

Dit is jouw kans om in een prachtige woning te stappen met veel groen, rust en tegelijkertijd de dynamiek van de stad binnen handbereik. De Boegspriet 37 is een perfecte uitvalsbasis voor gezinnen en is instap klaar. Deze woning is klaar om bewonderd te worden, dus maak snel een afspraak en ontdek wat deze woning voor jou te bieden heeft!

Bijzonderheden:
- Instapklare woning
- Het is gebouwd in 1984
- Energielabel B
- De woning heeft een complete MIELE keuken (NIEUW)
- De locatie is rustig en op loopafstand van het openbaar vervoer en diverse winkels.
- Je kunt op eigen terrein parkeren en er is gratis openbaar parkeren beschikbaar.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

The ideal home in Amstelveen: Boegspriet 37

Step into this cozy terraced house at Boegspriet 37 in Amstelveen, where you can experience both city life and the tranquility of the rural area. This is the perfect place for starters who want to have their own quiet place, without renouncing the vibrancy of a city. Read on to find out why this property is so special.

The location: nature and city brought together

One of the biggest advantages of this house is the direct proximity of lots of greenery. It is a stone's throw from a park with a football field and if you walk two streets, you will already find yourself in the beautiful Bovenkerkerpolder. Here you can enjoy walking, cycling and enjoying the tranquility that the countryside offers you.

But that's not all, because this house is also located near Amsterdam. The Amstel tram 25 will take you to Amsterdam Zuid WTC within 18 minutes and the bus will take you to Schiphol in 32 minutes. You can reach many places even by bike. Within walking/cycling distance you will find a shopping center, childcare and various schools.

The district: low-traffic environment with local traffic

Boegspriet 37 is located in a quiet residential area, where only local traffic comes. The dead end and car-free part of the street guarantees that there is no through traffic, which benefits safety and tranquility. This makes it possible to park on site.

The house: wonderfully comfortable and ready to move in

Inside the house you will find a modern, comfortable atmosphere. The open kitchen offers enough space to prepare the most delicious meals, while at the same time keeping in touch with the others in the living room. In addition, the house has three bedrooms, making it suitable for small families.

The environment: everything you need at your fingertips

Living at Boegspriet 37 means that you have everything within reach. You can go to various shopping centers, such as Waardhuizen, Middenhoven and Groenhof, to do your shopping. Stadshart Amstelveen is also easily accessible by bicycle. Are you looking for sporting activities? Then you can go to the local hockey and tennis club, while golf enthusiasts can enjoy themselves at the nearby golf center. The international school is also nearby, which makes this house attractive for expats.

Introduction:

Ground floor: You reach the front door through the spacious parking lot with storage. Entrance with meter cupboard, then the hall with toilet, stairs and wardrobe. At the front of the house is the kitchen, which has built-in appliances with a dishwasher, fridge-freezer, extractor hood and oven and microwave from Miele. The garden-oriented living room overlooks the lovely sunny backyard

1st floor:
On the 1st floor you will find a spacious bathroom. The bathroom has a bath, a shower cabin, a toilet and a sink. There are also 3 spacious bedrooms on the 1st floor.

2nd floor:
Large bedroom where you will also find the washer / dryer connections and the central heating boiler.
The 2nd floor is a versatile space in the house that can fulfill several functions. In addition to housing the central heating system and the connections for the washing machine, the attic offers a range of options for making optimal use of the space. With its generous surface area and high ceilings, the attic offers ample space and potential to create an additional bedroom or serve as a quiet study

Front yard:
The front garden of the house is your private parking space. Parking directly in front of the door is so easy, especially if you have an electric car. And if the children want to play in front of the door, you can simply park the car in the public parking lot in the street. In addition, there is sufficient public parking space for a second car.

Backyard:
The backyard can be reached through the back door in the living room. The backyard is a wonderful outdoor space that can be accessed directly through the back door, which is located in the cozy living room of the house. This garden is an inviting oasis where you can escape the hustle and bustle of everyday life and enjoy a touch of natural beauty.

This is your chance to step into a beautiful home with lots of greenery, tranquility and at the same time the dynamics of the city within reach. The Boegspriet 37 is a perfect base for families and is ready to move in. This house is ready to be admired, so make an appointment quickly and discover what this house has to offer for you!

Particularities:
- Ready-to-move-in house
- It was built in 1984
- Energy label B
- The house has a complete MIELE kitchen (NEW)
- The location is quiet and within walking distance of public transport and various shops.
- Parking is available on site and free public parking is available.

Brochure(s) en overige bijlagen

Sluiten

Recent bekeken