slide
DIVA Makelaars Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd!
DIVA staat voor ‘Ster’:
wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
3.jpg 4.jpg 8.jpg 29.jpg 1.jpg 16.jpg 11.jpg 13.jpg 5.jpg 3.jpg 6.jpg 9.jpg 14.jpg 17.jpg 20.jpg 32.jpg 31.jpg 27.jpg 30.jpg 2.jpg
Nieuw in verkoop

Te koop: Knus stadsappartement op prachtige locatie in de binnenstad van Gorinchem

€ 215.000,- k.k.
Adres: Kalkhaven 92, 4201 BC Gorinchem
Type object Appartement, portiekflat
Woonoppervlakte 42 m²
Aanvaarding In overleg
Status Nieuw in verkoop

Notitie

Algemeen

Op zoek naar dé perfecte start van jouw koopavontuur? Als je centraal wilt wonen, het gevoel van de stad wilt ervaren en óók graag dicht bij de natuur bent, dan is wonen in de binnenstad van Gorinchem het antwoord.

Dit knusse 2-kamer appartement van 43m2 ligt op de tweede verdieping van een kleinschalig en netjes onderhouden complex in de charmante Gorcumse Bovenstad. Met de stadswallen, Bu... Meer informatie
  • Kenmerken

    Alle kenmerken
    Type object Appartement, portiekflat
    Bouwperiode 1978
    Status Nieuw in verkoop
  • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 06896
Vraagprijs € 215.000,- k.k.
Servicekosten € 189,-
Status Nieuw in verkoop
Aanvaarding In overleg
Bouw
Type object Appartement, portiekflat
Woonlaag 2e woonlaag
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1978
Dakbedekking Bitumen
Type dak Platdak
Keurmerken Energie prestatie advies
Oppervlaktes en inhoud
Woonoppervlakte 42 m²
Woonkameroppervlakte 18 m²
Keukenoppervlakte 4 m²
Inhoud 139 m³
Oppervlakte externe bergruimte 5 m²
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimte 5 m²
Balkonoppervlakte 5 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 1
Aantal kamers 2 (waarvan 1 slaapkamer)
Aantal badkamers 1
Locatie
Ligging In centrum, Nabij school
Energieverbruik
Energielabel C
CV ketel
CV ketel Nefit Proline NXT
Warmtebron Gas
Bouwjaar 2017
Combiketel Ja
Eigendom Eigendom
Uitrusting
Warm water CV-ketel
Verwarmingssysteem Centrale verwarming
Ventilatie methode Mechanische ventilatie, Natuurlijke ventilatie
Badkamervoorzieningen Inloopdouche, Toilet, Wasmachineaansluiting, Wastafelmeubel
Heeft een balkon Ja
Heeft schuur/berging Ja
Heeft ventilatie Ja
Vereniging van Eigenaren
Ingeschreven bij de KvK Ja
Jaarlijkse vergadering Ja
Periodieke bijdrage Ja
Meer jaren onderhoudsplan Ja
Kadastrale gegevens
Gorinchem C 4317
Omvang Appartementsrecht of complex
Gorinchem C 4317
Omvang Appartementsrecht of complex

Beschrijving

Op zoek naar dé perfecte start van jouw koopavontuur? Als je centraal wilt wonen, het gevoel van de stad wilt ervaren en óók graag dicht bij de natuur bent, dan is wonen in de binnenstad van Gorinchem het antwoord.

Dit knusse 2-kamer appartement van 43m2 ligt op de tweede verdieping van een kleinschalig en netjes onderhouden complex in de charmante Gorcumse Bovenstad. Met de stadswallen, Buiten de Waterpoort en het centrum op loopafstand, vind je hier een unieke mix van stedelijk comfort en natuurlijke rust.

Wij adviseren je de brochure van deze woning te downloaden van onze website. In deze brochure vind je tevens uitgebreide informatie en extra foto's, plattegronden en kadastrale gegevens.

Indeling

De woning ligt op de tweede verdieping. Een hal biedt toegang tot de slaapkamer, de badkamer, de meterkast en de woonkamer. De sfeervolle woonkamer heeft een open keuken (2022), welke is voorzien van moderne inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, koelkast met vriesvak, combi-oven en een 4-pits gaskookplaat met schuine afzuigkap.

De slaapkamer en de badkamer liggen aan de achterzijde en zijn beide 6m2 groot. De badkamer is uitgerust met een douche, toilet en een wastafelmeubel. Ook vind je hier de wasmachineaansluiting. Het gehele appartement is voorzien van een keurige laminaatvloer en blijft comfortabel warm dankzij een goed onderhouden cv-ketel (Nefit, 2017) die zich bevindt in een ruime bergkast in de gang. Er is een gezonde Vereniging van Eigenaren, met een maandelijkse bijdrage van circa € 173,89. Uiteraard is er op de begane grond nog een eigen berging om spullen weg te kunnen zetten

Balkon

Vanaf het balkon heb je mooi uitzicht op de Kalkhaven. Deze ruim opgezette ‘laan’ is alle seizoenen een genot om naar te kijken vanwege de vele bomen en doorkijkjes. Vanaf je woning loop je binnen 2 miunten zo naar de stadswallen of het gezellige centrum van Gorinchem! Aan de rand van Gorinchem ligt Buiten de Waterpoort, een fijne plek aan de rivier om heerlijk te picknicken, borrelen of te wandelen.

Bijzonderheden

Voor technische kenmerken en bijzonderheden verwijzen wij u naar de brochure.

Over Gorinchem
Gorinchem is een stad met een rijke geschiedenis. Deze historische vestingstad, bekend om zijn stervormige verdedigingswerken uit de 16e eeuw, biedt een unieke mix van cultureel erfgoed en moderne voorzieningen. Met ongeveer 37.000 inwoners heeft Gorinchem een gezellige en overzichtelijke sfeer. Gorinchem ligt centraal in Nederland en is uitstekend bereikbaar via knooppunt Gorinchem met snelle verbindingen naar grote steden als Breda, Utrecht, en Rotterdam - allemaal binnen 30 minuten bereikbaar per auto.

De rijke historie van de stad is zichtbaar in de kenmerkende 16e-eeuwse vestingwal met bastions, het voormalige stadhuis aan een levendig plein met restaurants en terrasjes op de Grote Markt, en de karakteristieke oude straten en steegjes. Het sfeervolle centrum is slechts 5 minuten fietsen, een perfecte combinatie van historische charme en moderne levensstijl.

Interesse gewekt? Schakel meteen uw eigen aankoopmakelaar in.
Uw aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Plattegronden

Brochure(s) en overige bijlagen

Sluiten

Recent bekeken