Wie is VKG

VKG staat voor Van Kampen Groep. VKG is een service provider en ondersteund al ruim 65 jaar de assurantieadviseur in Nederland. Daarnaast treedt VKG op als gevolmachtigde voor ongeveer 150 verzekeringsmaatschappijen in Nederland. Dit betekent dat binnen de afspraken die met de verzekeraars zijn gemaakt, VKG risico's accepteert, polissen opmaakt en schades afwikkelt.

Word ik daar als klant wijzer van?
Onze adviseurs werken nauw samen met VKG bieden u tal van voordelen.
VKG behandelt, accepteert en verwerkt aanvragen voor verzekeringen volledig zelfstandig, dus zonder tussenkomst van een verzekeraar. Daarbij zoeken wij als uw adviseur voor uw persoonlijke situatie altijd de beste verzekering uit. Deze verzekering (ongeacht bij welke verzekeraar afgesloten) plaatsen wij in uw TotaalOpvangPolis zodat al uw verzekeringen op één polis staan inclusief pakketkorting oplopend tot 10% met één (maandelijkse) incasso.   

En bij schade?
Wij regelen als uw adviseur de schade rechtstreeks met VKG. Wel zo fijn als u prijs stelt op goede, snelle en persoonlijke service zonder bureaucratische omwegen. 

Zowel uw polissen als schademelding kunt u bekijken in uw digitale polismap. Met de inlogcode van uw digitale polismap kunt u via de Appstore een VKG App downloaden (mijn adviseur). Uw polisgegevens zijn dan ook via uw mobiele telefoon beschikbaar.

DIVA Hofstad Hypotheken & Verzekeringen is dus uw adviseur en VKG doet de ondersteuning en de premie incasso namens de verzekeringsmaatschappijen in Nederland. Heeft u een vraag bel dan altijd met ons kantoor 070 - 448 31 90 of reageer via ons contactformulier.

Veel gestelde vragen m.b.t. VKG