slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit

For sale: Machineweg 25, 1432 EK Aalsmeer

€1,250,000
Type of residence House, villa, detached house
Plot size 922 m²
Liveable area 170 m²
Acceptance By consultation

Note

General

Machineweg 25 Aalsmeer
Duurzaam, exclusief wonen en werken op een prachtige plek in Aalsmeer. Op een perceel van maar liefst 922 m² staat deze prachtige villa (energielabel A+) met een fantastisch bijgebouw (ca. 149 m²) voor werk- en hobbymatige doeleinden. De villa heeft een speelkamer/gameroom in het souterrain (gebruiksoppervlakte overig inpandig), vier mooie slaapkamers en een badkamer boo... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, villa, detached house
    Construction period 2016
  • Location

Features

Offer
Reference number 10
Asking price €1,250,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Acceptance By consultation
Last updated 04 August 2023
Construction
Type of residence House, villa, detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 2016
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Certifications Energy performance advice, Home Guarantee
Isolations Cavity wall, Floor, Full, Insulated glazing, Roof, Wall
Surfaces and content
Plot size 922 m²
Floor Surface 170 m²
Living area 42.16 m²
Kitchen area 35.98 m²
Content 765 m³
Surface area other inner rooms 31.2 m²
External surface area storage rooms 149 m²
External surface area 36.1 m²
Layout
Number of floors 3 (and one basement)
Number of rooms 5 (of which 4 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location On a busy street
Garden
Type Garden around
Main garden Yes
Orientation North east
Condition Beautifully landscaped
Energy consumption
Energy certificate A+
Boiler
Type of boiler HR-107 ketel
Heating source Gas
Year of manufacture 2016
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Number of parking spaces 2
Water heating Central heating system
Heating Air conditioning, Central heating, Gas fireplace, Heat recovery system, Partial Floor heating
Bathroom facilities Double sink, Toilet, Walkin shower, Washbasin furniture
Parking Detached stone
Has AC Yes
Has an alarm Yes
Garden available Yes
Has a garage Yes
Has home automation Yes
Has a skylight Yes
Has solar blinds Yes
Has solar panels Yes
Has ventilation Yes
Cadastral informations
Aalsmeer B 6564
Area 922 m²
Range Entire lot
Ownership Full ownership

Description

Machineweg 25 Aalsmeer
Duurzaam, exclusief wonen en werken op een prachtige plek in Aalsmeer. Op een perceel van maar liefst 922 m² staat deze prachtige villa (energielabel A+) met een fantastisch bijgebouw (ca. 149 m²) voor werk- en hobbymatige doeleinden. De villa heeft een speelkamer/gameroom in het souterrain (gebruiksoppervlakte overig inpandig), vier mooie slaapkamers en een badkamer boordevol luxe. De stijlvolle woonkamer, prachtige keuken en de diepe tuin met twee veranda’s zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt.
Dit is uw kans om te wonen en werken in Aalsmeer, op korte afstand van Haarlem, Amsterdam en Schiphol. U kunt lopend naar de supermarkt en andere voorzieningen, zoals scholen en winkelcentrum Poldermeesterplein, zijn in de nabijheid. Voor watersporters is de ligging ten opzichte van de Westeinderplassen perfect en er zijn diverse sportaccommodaties in de buurt, waaronder hockey, tennis en voetbal. Vanuit Aalsmeer beny u snel in het Amsterdamse Bos en de vele voorzieningen die Amstelveen en Amsterdam bieden.

Indeling:
Begane grond:
Bewonder de buitenzijde van deze prachtige villa en loop naar de entree, die aan de rechterzijde is. Hier ziet u twee deuren, die van de hal en de bijkeuken/wasruimte. De hal is een sfeervolle ruimte met de trapopgang en de moderne toiletruimte, die is ingedeeld met een wandcloset en fonteintje. Mooie elementen zijn de trapverlichting, het stucwerk en de met hout afgewerkte wand.
De L-vormige woonkamer staat in open verbinding met de keuken. Met een totale oppervlakte van ruim 78 m² heeft u hier volop ruimte om te wonen, eten en familie of vrienden uit te nodigen. Er ligt, net als in de hal, een grijze tegelvloer met vloerverwarming en door de grote ramen valt veel licht naar binnen. Blikvanger is de driezijdige design gashaard, fraai gesitueerd tussen het zit- en eetgedeelte.
In de keuken valt uw oog op het spoel-/ziteiland en de wandopstelling met het kookgedeelte. Kasten en grote lades bieden veel bergruimte en alle benodigde apparatuur is aanwezig: een groot gasfornuis met oven, een afzuigkap, vaatwasser en een dubbeldeurs koel-/vriescombinatie. Dubbele deuren geven toegang tot de achtertuin en aan de andere zijde is de bijkeuken/wasruimte, voorzien van een eigen entree.

Eerste verdieping:
Niet alleen op de begane grond, maar ook op de eerste verdieping is dit een (t)huis met klasse. Loop over de prachtige trap naar de overloop, waaraan vier slaapkamers grenzen. Aan de voorzijde is de master bedroom van 18.5 m² en de andere slaapkamers zijn 13.6, 13.4 en 11.4 m² groot. Op de vloer ligt laminaat van brede delen en het geheel maakt een zeer goede indruk. De master bedroom, verdeeld in een slaap- en een kleedgedeelte, is voorzien van airco, een wastafel en openslaande deuren naar het balkon.
De badkamer heeft veel lichtinval en extra ruimte dankzij de dakkapel. Stucwerk is gecombineerd met tegelwerk in rustige kleuren en het sanitair is het toppunt van luxe. Aan de rechterzijde ziet u een dubbel wastafelmeubel met twee hoge kasten en een grote spiegel. Het toilet is gesitueerd in een nis en de douche met stortdouche is van xl-formaat.

Zolder:
Op de overloop is een vlizotrap naar de geïsoleerde bergzolder.

Souterrain:
Verrassend is het grote, stahoge en multifunctionele souterrain van 26.4 m² (overig inpandige ruimte), die nu als speelkamer en gameroom in gebruik is. Onder de tegelvloer ligt vloerverwarming en de wanden zijn, net als het plafond, strak afgewerkt. Ook is er een pantry gemaakt, voorzien van een gootsteen en een hoge tafel.

Bijgebouw:
Aan het einde van de oprit staat het bijna 140 m² grote bijgebouw met twee sectionaalpoorten en een toiletruimte. Het bijgebouw heeft een L-vorm, een breedte van maar liefst 17.52 meter en op het zadeldak liggen 16 zonnepanelen. Het bijgebouw is geïsoleerd en voorzien van verwarming, krachtstroom, een eigen meterkast en een pantry met HR-ketel. Voor hobbymatig en zakelijk gebruik is dit een perfecte, representatieve ruimte met uitstraling.

Buiten:
Aan de linkerzijde is een eigen, brede achterom met een houten poort. Aan de voorzijde, op eigen terrein, is parkeergelegenheid voor meerdere auto’s en aan de rechterzijde is de diepe oprit naar het bijgebouw. De borders en plantenbakken zijn fraai aangeplant en bestrating is afgewisseld met grind.
Verrassend is de diepe achtertuin met een grote veranda, voorzien van twee lichtkoepels. De aansluitende tuin is onderhoudsvriendelijk ingericht met kunstgras, houten schuttingen en borders met gevarieerde beplanting. Zo ziet u paarse vlinderstruiken en mooie palmbomen bij de achterste veranda.

Bijzonderheden:
- Energielabel A+;
- Bijna 150 m² groot bijgebouw met twee sectionaalpoorten (mogelijk bedrijf aan huis);
- Ruim, stahoog souterrain (nu speelkamer/gameroom);
- Vier slaapkamers;
- Op het dak van het bijgebouw liggen 16 zonnepanelen;
- Domotica systeem in de woning t.b.v. verlichting, thermostaat en energiebeheer;
- Bestemming Gemengd (wonen, kantoren en dienstverlening alsmede de bedrijfsuitoefening overeenkomstig de
bedrijfscategorie 1 (zie bestemmingsplan).

ZonZone

Close

Recently viewed