slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit

For sale: Albaniëstraat 9, 1362 JS Almere

€735,000
Type of residence House, mansion, terraced house
Plot size 110 m²
Liveable area 179 m²
Acceptance By consultation

Note

General

In Almere Poort wordt hard gewerkt aan een wel heel bijzondere woonwijk. Een woonwijk die zijn vergelijk in Nederland niet kent en je meeneemt naar de sfeervolle straatjes en gezelligheid in Brooklyn. Een woonwijk met sfeer, allure en markante bouwstijlen. Dit is uw kans om één van de statige Herenhuizen te bemachtigen. Ziet u zichzelf hier al wonen?

Over Almere Poort:
Naast wooncomfort hee... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, mansion, terraced house
    Construction period 2023
  • Location

Features

Offer
Reference number 33
Asking price €735,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Acceptance By consultation
Construction
Type of residence House, mansion, terraced house
Type of construction Existing estate
Construction period 2023
Rooftype Flat
Certifications General housing inspection, Police certificate
Isolations Full
Surfaces and content
Plot size 110 m²
Floor Surface 179 m²
Kitchen area 45.39 m²
Content 530 m³
Layout
Number of floors 3 (and one basement)
Number of rooms 5 (of which 4 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location Forested area, Near highway, Near public transport, On a quiet street, Residential area
Garden
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation South east
Has a backyard entrance Yes
Condition Needs to be laid out.
Features
Water heating District heating
Heating District heating, Floor heating, Heat recovery system
Has cable TV Yes
Has fibre optical cable Yes
Garden available Yes
Has a storage room Yes
Has ventilation Yes
Cadastral informations
Almere W 5213
Area 110 m²
Range Entire lot
Ownership Full ownership

Description

In Almere Poort wordt hard gewerkt aan een wel heel bijzondere woonwijk. Een woonwijk die zijn vergelijk in Nederland niet kent en je meeneemt naar de sfeervolle straatjes en gezelligheid in Brooklyn. Een woonwijk met sfeer, allure en markante bouwstijlen. Dit is uw kans om één van de statige Herenhuizen te bemachtigen. Ziet u zichzelf hier al wonen?

Over Almere Poort:
Naast wooncomfort heeft Almere Poort nog veel meer te bieden. Door de ideale ligging van Almere Poort, nabij het water en het bos, kun je er heerlijk wonen. Enerzijds een indrukwekkende skyline met aan de voorzijde strand en een jachthaven, en aan de achterzijde het duindorp. Je hebt namelijk alle voorzieningen in de buurt. Verder kun je op meerdere plekken terecht om te dineren of een bakje koffie te drinken. Daarnaast is het Almeerderstrand met jachthaven, beachclubs en watersportmogelijkheden in overvloed de plek om lekker te kunnen onthaasten. Zowel trein- en busstation als de uitvalswegen naar de Randstad zijn snel bereikbaar. Maar ook het strand en het Cascadepark liggen letterlijk op loopafstand. Voorzieningen zoals (internationale) scholen, winkels, supermarkt en gezondheidszorg zijn in de wijk aanwezig. Bijzonder wonen op een steenworp afstand van de Randstad!

Almere Poort wordt ook wel ‘Strandstad van de Randstad’ genoemd, omdat het stadsdeel gelegen ligt aan de A6, vlakbij Amsterdam en ‘t Gooi. Via NS-station Almere Poort ben je binnen 20 minuten op Amsterdam Centraal.

Over de woning:
De woning, type Beaumont, is ideaal gelegen.

Op deze toplocatie bieden wij u dit riant Herenhuis aan met een woonoppervlakte van maar liefst 179 m2, tuin en berging aan. Gelegen in een lommerrijke straat met een afwisselend straatbeeld door de erkers of de trapopgangen naar de voordeur. De markante bouwstijl maakt direct indruk en geven niet alleen de woning maar ook de straat een herkenbaar karakter.

Ruim, hoog en breed...dit zijn de kenmerken van deze indrukwekkende woning. De woning wordt zonder keuken, badkamer en sanitair aan u geleverd waardoor u volop de ruimte heeft om de woning naar eigen wens af te werken en in te richten.

De indeling is als volgt:

Souterrain:
Zeer ruime woonkeuken, eventueel te verdelen in een woonkeuken en eetkamer, met openslaande deuren naar de tuin. Tevens is er een toiletruimte en berging aanwezig. Hier heeft u dan ook volop de ruimte om een heerlijke woonkeuken te realiseren met opstelling naar eigen wens. Ideale ruimte om heerlijk met familie en vrienden te genieten en het creëren van bijzondere herinneringen.

Begane grond ( beletage):
Via de trapopgang naar het bordes bereikt u de entree van dit indrukwekkend Herenhuis. Bij binnenkomst valt dan ook direct iets op, iets typisch Amerikaans, u staat direct in de enorme woonruimte. Op deze etage is alle ruimte gereserveerd om te kunnen leven. Via een open trap is het souterrain en de eerste verdieping bereikbaar. De fraaie vensterpartijen maken deze ruimte licht en zonnig, met aan de achterzijde een fraai zicht op het binnenhof.

Eerste verdieping:
Via de ruime overloop zijn de twee slaapkamers en de verruimde badkamer (meerwerk) bereikbaar. De slaapkamers zijn over de volle breedte van het huis gerealiseerd, lekker ruim en praktisch goed indeelbaar. De badkamer is nog naar eigen smaak af te werken. Deze is voldoende ruim om een complete en comfortabele badkamer te realiseren.

Tweede verdieping:
Op deze verdieping treft u eveneens twee riante slaapkamers aan en de technische ruimte.

Tuin:
U heeft een fijne tuin met prima zonligging, achterom en buitenberging tot uw beschikking.

Algemeen:
- Indrukwekkend Herenhuis met kenmerkende bouwstijl
- Fraai gelegen aan lommerrijke straat
- Vier ruime slaapkamers, vijf mogelijk
- Riante woonkeuken in het souterrain
- Energiezuinige woning, gasloos, WTW -unit
- Vloerverwarming gehele woning
- Woonoppervlakte circa 179 m2
- alle opgegeven maten zijn circa maten, perceel dient nog door het kadaster te worden ingemeten
- Oplevering eind 2023

Verder goed om te weten:
Op de woningen in dit bouwplan is de SWK Garantie- en Waarborgregeling 2020 van toepassing met de op het project van toepassing zijnde modules . In de koop-aannemingsovereenkomst en/of de akte van levering wordt tevens vastgelegd dat alle eigenaren (eengezinswoningen en appartementen) gezamenlijk verantwoordelijk zijn voor de instandhouding en het beheer en onderhoud van het achterpad en de toegangspoort. De kosten voor beheer en onderhoud zijn niet inbegrepen in de koop-/ aanneemsom, maar worden door de eigenaren gezamenlijk gedragen.

Disclaimer:
Alle opgegeven maten zijn indicatief, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Wij staan dan ook niet in voor de juistheid en volledigheid van de getoonde gegevens.

Brochure(s) and other documents

ZonZone

Close

Recently viewed