slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold subject to conditions

Sold subject to conditions: Charmante, gemoderniseerde woning met nog volop authentieke details

€700,000
Address: Middelweg 53, 4147 AT Asperen
Type of residence House, single-family house, detached house
Plot size 647 m²
Liveable area 162 m²
Acceptance By consultation
Status Sold subject to conditions

Note

General

Het blijft een combi die nooit verveelt: een charmante, vrijstaande woning met authentieke details én moderne gemakken. Deze woning in historisch Asperen, welke bestaat uit een voor- en achterhuis, is zo’n woning. In 2021 is het huis helemaal gerenoveerd, waarbij onder andere aandacht is geweest voor isolatie en vloerverwarming is aangelegd. Authentieke details vind je terug in een sfeervolle h... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, detached house
    Construction period 1922
    Status Sold subject to conditions
  • Location

Features

Offer
Reference number 06866
Asking price €700,000
Status Sold subject to conditions
Acceptance By consultation
Last updated 15 July 2024
Construction
Type of residence House, single-family house, detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 1922
Roof materials Bitumen, Tiles
Rooftype Gambrel
Certifications Energy performance advice
Isolations Floor, HR glazing, Largely insulated glazing, Roof
Surfaces and content
Plot size 647 m²
Floor Surface 162 m²
Living area 26 m²
Kitchen area 29 m²
Content 553 m³
Surface area other inner rooms 4 m²
External surface area storage rooms 27 m²
External surface area 16 m²
Layout
Number of floors 2 (and one basement)
Number of rooms 5 (of which 4 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 2 separate toilets)
Garden
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation North east
Condition Well maintained
Garden 2 - Type Front yard
Garden 2 - Orientation South west
Garden 2 - Condition Normal
Energy consumption
Energy certificate B
Boiler
Type of boiler CR Remeha
Heating source Gas
Year of manufacture 2021
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Number of parking spaces 2
Water heating Central heating system
Heating Central heating, Partial Floor heating, Wood stove
Ventilation method Mechanical ventilation
Bathroom facilities Bath, Double sink, Shower, Washbasin furniture
Has a French balcony Yes
Garden available Yes
Has a storage room Yes
Has a skylight Yes
Has solar panels Yes
Has ventilation Yes
Cadastral informations
Cadastral designation Asperen A 282
Area 647 m²
Range Entire lot

Description

Het blijft een combi die nooit verveelt: een charmante, vrijstaande woning met authentieke details én moderne gemakken. Deze woning in historisch Asperen, welke bestaat uit een voor- en achterhuis, is zo’n woning. In 2021 is het huis helemaal gerenoveerd, waarbij onder andere aandacht is geweest voor isolatie en vloerverwarming is aangelegd. Authentieke details vind je terug in een sfeervolle houtkachel, maar ook in de nog zichtbare houten balken en de ensuite deuren die de eet- en woonkamer van elkaar scheiden.

Kortom: een leuk, charmant huis op een ruim perceel met een grote tuin aan de achterkant! Wonen in Asperen betekent wonen in een rustige omgeving, omringd door groen, water en meer dan genoeg historie!

Wij adviseren je de brochure van deze woning te downloaden van onze website. Hierin tref je uitgebreide informatie met extra foto's, evenals plattegronden en kadastrale gegevens.

Ground floor

De woning beschikt over twee voordeuren: eentje grenzend aan de woonkamer en eentje met toegang tot de bijkeuken. Deze laatste wordt momenteel gebruikt als hoofdingang.

De woonkamer ligt aan de voorzijde en beschikt over een sfeervolle houtkachel en een mooie eiken visgraatvloer. Ensuite deuren leiden naar de keuken en eetkamer. De open keuken verbindt de woonkamer met de eetkamer. Deze is in 2022 nog voorzien van een nieuwe vaatwasser, magnetron, oven en afzuigkap. Verder is de keuken uitgerust met een inductiekookplaat, een spoelbak met mengkraan en Quooker, koelkast, vriezer, veel bergruimte in kasten en lades en een leuke coffeecorner. De grote eetkamer kijkt uit op de achtertuin en biedt toegang tot de bijkeuken, waar zoals eerder vermeld de hoofdingang van de woning zich ook bevindt.

In de bijkeuken vind je een spoelbak met mengkraan, een vaste kastenwand en een garderobe. Ook is hier de wasmachine opgesteld en is er ruimte voor een droger. Via de berging achter de bijkeuken is er toegang tot het aangebouwde kantoor en is via de achterdeur de tuin bereikbaar. Vanuit dit kantoor - een ruimte die ook heel goed als extra slaapkamer kan worden gebruikt - leiden openslaande deuren naar de achtertuin.

De hal met trapopgang naar de eerste verdieping bevindt zich naast de woon- en eetkamer en is vanuit beide ruimtes bereikbaar. Hier is ook een netjes afgewerkt toilet met fonteintje .

First floor

De eerste verdieping beschikt over drie slaapkamers, een apart toilet, de badkamer en 2 grote inloopkasten. De slaapkamer aan de achterzijde is 20m2 groot en heeft openslaande deuren naar een Frans balkon. Vanuit hier heb je zicht op de achtertuin. De slaapkamer aan de voorzijde is 13m2 groot, de tussengelegen slaapkamer heeft een oppervlakte van 10m2 . Het dakraam biedt een mooie lichtinval en heeft een elektrisch bedienbaar zonnescherm. In alle slaapkamers en op de lange overloop komt de houten balkenconstructie nog terug, wat zorgt voor sfeer en karakter. De badkamer is uitgerust met een ligbad, douchecabine met hand- en regendouche, handdoekradiator en wasmeubel met twee spoelbakken. Het grote kiepraam zorgt hier voor daglicht en natuurlijke ventilatie. Er is ook mechanische ventilatie aanwezig.

Other floors

Vanuit de woonkamer is de kelder bereikbaar.

Garden

De oprit aan de voorzijde biedt plaats aan twee auto's. Achter de woning ligt een fantastisch grote tuin, waar de notenboom centraal staat. De tuin is omgeven door een beukenhaag en geeft daardoor veel privacy. Overal in de tuin vind je wel plekjes om te genieten. Aan het kantoor grenst een overkapping, maar ook helemaal achterin de tuin geniet je overdekt in alle rust bij het houthok. Het houten tuinhuis aan de voorzijde is voorzien van een sauna .

Details

Voor technische kenmerken en bijzonderheden verwijzen wij u naar de brochure.

Asperen is een stadje in de gemeente West Betuwe. Deze gemeente ligt centraal in het land tussen de rivieren de Linge en de Waal en is op 1 januari 2019 toen de voormalige gemeenten Geldermalsen, Neerijnen en Lingewaal werden samengevoegd. Het karakteristieke beeld van Asperen wordt mede bepaald door de middeleeuwse ommuring, waterpoort en kerktoren. Het gehele stadje is omringd door stadsmuren en –wallen.

In de vorige eeuw zijn in het landelijk gebied rond Asperen een aantal forten aangelegd als onderdeel van de Hollandse Waterlinie. Voorbeelden zijn het in 1847 gereedgekomen fort Asperen, het aan de spoorlijn gelegen fort Diefdijk en fort Nieuwesteeg. Asperen beschikt over enkele winkels, een dorpshuis, kerken, diverse sportaccommodaties, een gezondheidscentrum met apotheek, fysio en consultatiebureau, een tandarts, een voetbalvereniging en een nieuwe sporthal met diverse sportverenigingen. Er is ook een natuurzwembad. Het basisonderwijs wordt vertegenwoordigd door twee scholen, voor het voortgezet onderwijs is men aangewezen op de grotere plaatsen (o.a. Leerdam) in de omgeving.

Interesse gewekt? Schakel meteen uw eigen aankoopmakelaar in.
Uw aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Floor plans

Brochure(s) and other documents

ZonZone

Close

Recently viewed