slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold

Sold: Realiseer je droomhuis op een top locatie!

€255,000
Address: Kerkweg 5, 1779 GG Den Oever
Type of residence Building plot
Plot size 1,527 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Realiseer je droomhuis op een top locatie!
Een unieke kans doet zich voor in het pittoreske dorp Oosterland! Dit perceel bouwgrond aan de Kerkweg 5 is met zijn schitterende ligging absoluut een buitenkansje. Geniet van adembenemende vergezichten en laat de rust en schoonheid van de omgeving je omarmen. Dit is jouw kans om jouw droomhuis te realiseren op deze ruime kavel van maar liefst 1.527m2... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Building plot
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 00470
Asking price €255,000
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 26 March 2024
Construction
Type of residence Building plot
Type of construction Existing estate
Surfaces and content
Plot size 1,527 m²
Outdoors
Location Country side, On a quiet street, Unobstructed view
Cadastral informations
Cadastral designation Wieringen G 1090
Area 1,527 m²
Range Entire lot
Ownership Full ownership

Description

Realiseer je droomhuis op een top locatie!
Een unieke kans doet zich voor in het pittoreske dorp Oosterland! Dit perceel bouwgrond aan de Kerkweg 5 is met zijn schitterende ligging absoluut een buitenkansje. Geniet van adembenemende vergezichten en laat de rust en schoonheid van de omgeving je omarmen. Dit is jouw kans om jouw droomhuis te realiseren op deze ruime kavel van maar liefst 1.527m2.

Ideaal voor doorstromers of ouderen
Deze bouwgrond is ideaal voor doorstromers die toe zijn aan een nieuwe stap in hun woongenot. Ben je op zoek naar een nieuwe woning, maar heb je specifieke wensen en eisen waar andere huizen niet aan kunnen voldoen? Dan is dit de perfecte gelegenheid om jouw woonwensen werkelijkheid te laten worden. Ook ouderen die op zoek zijn naar een plek waar zij ongestoord kunnen genieten van hun welverdiende rust, zullen zich direct thuis voelen op deze unieke locatie.

Dit is de kans
Ben jij klaar voor een nieuwe stap in je leven? Grijp deze unieke kans en laat jouw woondromen werkelijkheid worden op deze prachtige bouwgrond in Oosterland. Neem contact met ons op en plan een bezichtiging, zodat je direct kunt ervaren hoe speciaal deze plek is. Wacht niet langer, want voor je het weet gaat een ander er met deze fantastische mogelijkheid vandoor. Jouw droomhuis begint hier, pak je kans!

Photos

ZonZone

Close

Recently viewed