slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold

Sold: Generaal S.H. Spoorstraat 243, 3313 AC Dordrecht

€175,000
Type of residence Apartment, flat with shared staircase, apartment
Liveable area 58 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Wij hebben een unieke kans voor starters, singles en stellen die op zoek zijn naar een ideale woning. Dit praktisch ingedeelde 3-kamer appartement is gelegen op de eerste verdieping in de gewilde wijk Merwedepolder-West in Dordrecht. Het appartement beschikt over een ruime keuken, badkamer met douche en wastafel, en 2 slaapkamers. Met een woonoppervlakte van circa 60 m² biedt het voldoende ruim... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Apartment, flat with shared staircase, apartment
    Construction period 1964
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 00084
Asking price €175,000
Service costs €201
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 12 December 2023
Construction
Type of residence Apartment, flat with shared staircase, apartment
Floor 1st floor
Type of construction Existing estate
Construction period 1964
Roof materials Bitumen
Rooftype Flat
Certifications Energy performance advice
Isolations Insulated glazing
Surfaces and content
Floor Surface 58 m²
Living area 18.51 m²
Kitchen area 6.05 m²
Content 185 m³
External surface area 6 m²
Balcony 5.92 m²
Layout
Number of floors 1
Number of rooms 3 (of which 2 bedrooms)
Number of bathrooms 1
Outdoors
Location Near highway, Near public transport, Near school, Residential area
Energy consumption
Energy certificate E
Features
Water heating Instantaneous water heater
Heating Central fireplace
Ventilation method Natural ventilation
Bathroom facilities Sink, Walkin shower
Has a balcony Yes
Has cable TV Yes
Has a phone line Yes
Has an internet connection Yes
Has a storage room Yes
Association of owners
Registered at Chamber of Commerce Yes
Annual meeting Yes
Periodic contribution Yes
Reserve fund Yes
Long term maintenance plan Yes
Maintenance forecast Yes
Home insurance Yes
Cadastral informations
Dordrecht R 2249
Area 1,797 m²
Range Condominium
Ownership Full ownership

Description

Wij hebben een unieke kans voor starters, singles en stellen die op zoek zijn naar een ideale woning. Dit praktisch ingedeelde 3-kamer appartement is gelegen op de eerste verdieping in de gewilde wijk Merwedepolder-West in Dordrecht. Het appartement beschikt over een ruime keuken, badkamer met douche en wastafel, en 2 slaapkamers. Met een woonoppervlakte van circa 60 m² biedt het voldoende ruimte voor comfortabel wonen. Daarnaast heeft u de beschikking over een nette ruime berging en twee zonnige balkons met prachtig vrij uitzicht, gelegen op het oosten en westen.

Laten we beginnen met de prachtige ligging. Vanuit dit appartement bent u snel bij de oever van het riviertje 't Wantij. Je zult versteld staan van de rust en sereniteit die dit met zich meebrengt.

Het appartement is gelegen in de geliefde wijk Merwedepolder-West, waar alle benodigde voorzieningen binnen handbereik zijn. Denk aan winkels, supermarkten, scholen en openbaar vervoer. Ook zijn er diverse recreatiemogelijkheden te vinden in de buurt, zoals parken en sportfaciliteiten. Het is de ideale locatie voor iedereen die graag alles bij de hand heeft.

Ben je op zoek naar een ruimtelijke en lichte woonruimte? Dan is dit appartement zeker geschikt voor jou. De indeling van de kamers zorgt voor een natuurlijke lichtinval, waardoor de ruimtes altijd aangenaam verlicht zijn. Daarnaast biedt het appartement voldoende ruimte voor al jouw meubels en persoonlijke bezittingen.

Kortom, dit appartement aan de Generaal S.H. Spoorstraat 243 is een uitstekende keuze voor starters en gescheiden personen die op zoek zijn naar comfortabel wonen in een gewilde wijk. Wacht niet langer en plan vandaag nog een bezichtiging in om deze unieke kans niet aan je voorbij te laten gaan.

Ground floor

Op de 1e verdieping komt u binnen in de hal. In de hal is de meterkast en een bergkast.
De woning heeft een lichte woonkamer met grote raampartijen aan de voorzijde en ook aan de een raam aan de zijkant. In de woonkamer is de moederhaard-cv installatie opgesteld. De keuken is aan de achterzijde gelegen. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de badkamer en het balkon aan de achterzijde.

Aan de achterzijde is de master bedroom gevestigd. U heeft u vanuit de hal toegang tot de tweede slaapkamer aan de voorzijde met toegang tot het balkon.

Het toilet is separaat.

De gehele oppervlakte beslaat 58 m2 woonoppervlakte.

Balcony

Het balkon aan de voorzijde is maar 3 m2. U heeft vrij uitzicht vanaf het balkon. Balkon aan de voorzijde is gelegen op het oosten. Aan de achterzijde is er een vergelijkbaar balkon gelegen op het westen.

Details

• het appartementsrecht rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de woning met aanhorigheden, gelegen op de eerste verdieping en berging op de parterre, plaatselijk bekend Generaal S.H. Spoorstraat 243 te Dordrecht (postcode: 3313 AC), kadastraal bekend gemeente Dordrecht, sectie R complexaanduiding 2249-A, appartementsindex 9, uitmakende het drie/tweeënzeventigste (3/72e) onverdeeld aandeel in de gemeenschap, bestaande uit het gebouw met toebehoren, erf en grond aan de Generaal S.H. Spoorstraat 243 tot en met 283 (oneven nummers) te Dordrecht, ten tijde van de splitsing kadastraal bekend gemeente Dordrecht, sectie R nummer 1796, groot zeventien are en zevenennegentig centiare;

• Eigen grond
• Bouwjaar: 1964
• Woonoppervlak: 58 m² (inhoud: 185m³)
• VVE bijdrage €
• Balkons 6 m²
• Berging in de onderbouw circa 8 m²
• Verwarming d.m.v. moederhaard-cv installatie, warmwater via geiser
• Oplevering in overleg

• In de koopovereenkomst zullen we een ouderdomsclausule en een niet feitelijk bewoond clausule toevoegen.

• Ondanks dat grote zorgvuldigheid is betracht bij het samenstellen van de verkoopinformatie wordt voor de onjuistheid van de vermelde gegevens door de eigenaar noch door de verkopend makelaar enige aansprakelijkheid aanvaard.

• Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening: Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is (nog) geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Floor plans

ZonZone

Close

Recently viewed