slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold subject to conditions

Sold subject to conditions: Schipbeekstraat 284, 3313 AT Dordrecht

€200,000
Type of residence Apartment, gallery flat, apartment
Liveable area 70 m²
Acceptance By consultation
Status Sold subject to conditions

Note

General

Starters, singles en stellen opgelet, lekker buitenspelen of wandelen, dit is de kans! Gelegen in Dordrecht in de Merwedepolder-West op de vijfde verdieping met lift ligt dit royale en praktisch ingedeelde 3-kamer hoek appartement met ruime keuken met inbouwapparatuur, badkamer met douchecabine en wastafel, 2 slaapkamers alsmede een zeer ruime woonkamer.

Het appartement is gelegen op eigen g... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Apartment, gallery flat, apartment
    Construction period 1968
    Status Sold subject to conditions
  • Location

Features

Offer
Reference number 00091
Asking price €200,000
Service costs €161.06
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold subject to conditions
Acceptance By consultation
Last updated 09 February 2024
Construction
Type of residence Apartment, gallery flat, apartment
Floor 5th floor
Type of construction Existing estate
Construction period 1968
Roof materials Bitumen
Rooftype Flat
Certifications Energy performance advice
Isolations Largely insulated glazing
Surfaces and content
Floor Surface 70 m²
Content 224 m³
External surface area storage rooms 4 m²
External surface area 4.5 m²
Layout
Number of floors 1
Number of rooms 3 (of which 2 bedrooms)
Number of bathrooms 1
Outdoors
Location Near highway, Near public transport, Near school, On a quiet street, Residential area, Unobstructed view
Energy consumption
Energy certificate C
Features
Water heating Instantaneous water heater
Heating Collective heating
Ventilation method Natural ventilation
Has a balcony Yes
Has cable TV Yes
Has an elevator Yes
Has a phone line Yes
Has an internet connection Yes
Has a storage room Yes
Association of owners
Registered at Chamber of Commerce Yes
Annual meeting Yes
Periodic contribution Yes
Reserve fund Yes
Long term maintenance plan Yes
Maintenance forecast Yes
Home insurance Yes
Cadastral informations
Dordrecht R 2216
Area 2,718 m²
Range Condominium
Ownership Full ownership

Description

Starters, singles en stellen opgelet, lekker buitenspelen of wandelen, dit is de kans! Gelegen in Dordrecht in de Merwedepolder-West op de vijfde verdieping met lift ligt dit royale en praktisch ingedeelde 3-kamer hoek appartement met ruime keuken met inbouwapparatuur, badkamer met douchecabine en wastafel, 2 slaapkamers alsmede een zeer ruime woonkamer.

Het appartement is gelegen op eigen grond, heeft een woonoppervlakte van circa 70m², een nette ruime berging, alsmede een zonnig balkon (op het zuiden) met schitterend vrij uitzicht over de omgeving en de rivier de Beneden Merwede en de havens. U zult versteld staan van de rust en sereniteit welke dit met zich meebrengt.

De kwaliteit van deze woning is zojuist ook beloond met een gezond energielabel C, wat uiteraard positief doorwerkt in uw energierekening. Oplevering in overleg, dit kan snel, want uw appartement is per direct beschikbaar.

Ligging:
In de directe omgeving van het appartement vindt u diverse voorzieningen, zoals supermarkten, scholen en sportfaciliteiten. Voor de kinderen bevind zich gelijk voor het appartement een heerlijk speeltuintje. Naast de rivier 't Wantij, is ook de prachtige jachthaven Westergoot op loopafstand gelegen; u kunt in de directe omgeving dus heerlijk wandelen of joggen. Daarnaast bent u binnen enkele minuten op de fiets bij het sfeervolle historische centrum van Dordrecht, waar u kunt genieten van de vele musea, gezellige terrasjes en pittoreske grachten. Kortom, dit ruime en praktisch ingedeelde appartement is ideaal voor een ieder die op zoek is naar een comfortabele en goed bereikbare woning in de levendige wijk Merwedepolder-West.

Neem dan ook snel contact met ons op voor het inplannen van een bezichtiging, want dit is absoluut een buitenkansje!

Ground floor

Bij binnenkomst in het appartement komt u terecht in de ruime hal welke toegang biedt tot de verschillende vertrekken. De woonkamer is zeer ruim van opzet en is zeer geschikt voor een goede zithoek alsmede een aparte eethoek. De keuken is voorzien van diverse (inbouw)apparatuur. De woning beschikt over 2 royale slaapkamers. Vanuit de master bedroom heeft u toegang tot het zonnige balkon op het zuiden met vrij uitzicht over de omgeving. Het appartement beschikt uiteraard over een badkamer met douche, wastafel en toilet.

Balcony

Het balkon aan de voorzijde is 3,58 meter breed op het zuiden gelegen en aan de achterzijde kunt u op de galerij heerlijk genieten van het uitzicht over de Beneden Merwede. U heeft vrij uitzicht vanaf het balkon en de galerij over de omgeving en de Beneden Merwede en kunt daar dus ook heerlijk van de zon genieten!

Details

• het appartementsrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de woning op de vijfde verdieping met berging op de begane grond en verder toebehoren, gelegen te 3313 AT Dordrecht, Schipbeekstraat 284, kadastraal bekend gemeente Dordrecht, sectie R, complexaanduiding 2216, appartementsindex 40,,
• Eigen grond
• Bouwjaar: 1968
• Woonoppervlak: 70m² (inhoud: 224m³)
• Balkon circa 4,5 m²
• Berging in de onderbouw circa 4 m² groot
• Goed functionerende VVE welke professioneel wordt beheerd
• VVE bijdrage € 161,06 per maand excl. stookkosten
• Verwarming d.m.v. blokverwarming
• Energielabel C geldig tot 3 mei 2033
• Oplevering per direct c.q in overleg
• Keuken en badkamer zijn enigszins verouderd.

• Ondanks dat grote zorgvuldigheid is betracht bij het samenstellen van de verkoopinformatie wordt voor de onjuistheid van de vermelde gegevens door de eigenaar noch door de verkopend makelaar enige aansprakelijkheid aanvaard.

• In de koopovereenkomst zullen we een ouderdomsclausule toevoegen.

• Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening: Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is (nog) geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Floor plans

ZonZone

Close

Recently viewed