slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit

For sale: Waalstraat 3d, 5626 AR Eindhoven

€685,000
Type of residence House, mansion, end house
Plot size 519 m²
Liveable area 164 m²
Acceptance By consultation

Note

General

Unieke combinatie van riante jaren 30 woning met tuin en ruime garage met atelier in bijgebouw, gelegen op zeer gewilde woonlocatie centraal in ‘kerkdorp Acht’. De woning: hoekhuis van klassieke jaren 30 driekapper, aan de achterzijde op het zuiden uitgebouwd met veel lichtinval, met riante living, eetkeuken, 5 slaapkamers, een badkamer en een ruim 20 meter diepe achtertuin op het zuiden.
Bijg... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, mansion, end house
    Construction period 1934
  • Location

Features

Offer
Reference number 00765
Asking price €685,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Acceptance By consultation
Construction
Type of residence House, mansion, end house
Type of construction Existing estate
Construction period 1934
Roof materials Bitumen, Tiles
Rooftype Front gable
Certifications Energy performance advice
Isolations Largely insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 519 m²
Floor Surface 164 m²
Content 586 m³
External surface area storage rooms 86 m²
Layout
Number of floors 3
Number of rooms 6 (of which 5 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location Near public transport, Near school, On a quiet street
Garden
Type Back yard
Main garden Yes
Has a backyard entrance Yes
Condition Normal
Garden 2 - Type Back yard
Garden 2 - Orientation North
Garden 2 - Condition Normal
Energy consumption
Energy certificate D
Boiler
Type of boiler HR Intergas
Heating source Gas
Year of manufacture 2017
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Number of parking spaces 2
Number of covered parking spaces 2
Water heating Central heating system
Heating Central heating, Partial Floor heating
Parking Detached stone
Garden available Yes
Has a garage Yes
Cadastral informations
Woensel T 1290
Area 186 m²
Woensel T 2304
Area 28 m²
Eindhoven T 1289
Area 305 m²

Description

Unieke combinatie van riante jaren 30 woning met tuin en ruime garage met atelier in bijgebouw, gelegen op zeer gewilde woonlocatie centraal in ‘kerkdorp Acht’. De woning: hoekhuis van klassieke jaren 30 driekapper, aan de achterzijde op het zuiden uitgebouwd met veel lichtinval, met riante living, eetkeuken, 5 slaapkamers, een badkamer en een ruim 20 meter diepe achtertuin op het zuiden.
Bijgebouw: behorende bij de woning op het perceel aan de achterzijde een atelier/garage c.q. multifunctioneel bijgebouw met maar liefst 86 m2 gebruiksruimte voorzien van elektra, gasaansluiting en water.

Ground floor

BEGANE GROND

Entree; hal met garderobe, trapopgang naar eerste verdieping, meterkast voorzien van 8 elektrische groepen en betegelde toiletruimte met fonteintje. Deur naar keuken en woonkamer.

Ruime L-vormige woonkamer, uitgebouwd aan de achterzijde en voorzien van een dubbele openslaande deuren alsmede voorzien van een Noorse leisteenvloer met vloerverwarming. Aan de voorzijde van de woonkamer zijn grote raampartijen waardoor veel natuurlijk lichtinval wordt gerealiseerd. Alle ramen zijn voorzien van dubbele beglazing.

De keuken is gerealiseerd in de aanbouw (gezet in ca. 1986) tezamen met eveneens een uitbouw aan de zijzijde welke in gebruik is als praktische bijkeuken. De keukeninrichting is aan beide zijde voorzien van onder- en bovenkasten en uitgevoerd met een gemêleerd granieten aanrechtblad en diverse apparatuur zoals; koelkast, vaatwasser, gaskookplaat, afzuigkap en een combi oven/magnetron.

Via de keuken is de praktische bijkeuken bereikbaar en voorzien van een loopdeur naar de achtertuin. In de bijkeuken is meer dan voldoende opbergruimte en plaats voor een extra koelkast, vriezer, etc.

First floor

Via een wit geschilderde houten trapopgang bereikt u de overloop met aansluitend 3 slaapkamers en twee royale inbouwkasten. De ouderslaapkamer aan de voorzijde is voorzien van een eigen inbouwkast. Alle paneeldeuren en kozijnen zijn origineel. Alle ramen zijn voorzien van dubbel glas. Een 2e kleinere slaapkamer is gelegen naast de ouderslaapkamer en een 3e eveneens ruime slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning.

De volledig betegelde badkamer is netjes maar gedateerd en voorzien van een ligbad, dubbele wastafel en 2e toilet. Via een loopdeur toegang tot het plat dak.

Second floor

Bereikbaar via een vaste trap; een royale voorzolder met houten verdiepingsvloer en 2 slaapkamers, beide voorzien van een dakkapel, gezet in 1986. Op de voorzolder is de combi ketel opgesteld uit 2017 (HR Intergas)

Garden

TUIN
Privacy biedende, 20 meter diepe achtertuin gelegen op het zuiden met terras, gazon en plantenborders.

Details

BIJGEBOUW/ATELIER/GARAGE
Via de zijzijde, via een diepe oprit (met eveneens een recht van overpad voor het bereiken van de garage van de buurman op 3c) bereikt u de ruime in 1986 gebouwde garage c.q. kantoor of atelier. Een multifunctionele ruimte met een verdieping met een houten trap. De garage biedt plaats voor tenminste 2 auto’s, is voorzien van een toiletruimte en gasaansluiting. Omdat het bijgebouw volledig is geïsoleerd en voorzien van verwarming en elektra kan het ook dienen als een mooie mantelzorgwoning.

BELANGRIJK
• De woning is voorzien van alle originele kozijnen en deuren.
• Het bijgebouw betreft een multifunctionele ruimte en is ook ideaal als mantelzorgwoning.
• Zeer gewilde woonlocatie in kerkdorp Acht.
• De woning is aan de achterzijde uitgebouwd.
• U dient rekening te houden met moderniseringskosten, maar het geheel is wel prima onderhouden.
• Ruime tuin, geen inkijk!

Floor plans

ZonZone

Close

Recently viewed