slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Under offer

Under offer: Teding van Berkhoutstraat 118, 2032 LP Haarlem

€365,000
Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
Liveable area 90.2 m²
Acceptance By consultation
Status Under offer

Note

General

*****FOR ENGLISH PLEASE SCROLL DOWN*****

GEWELDIGE LICHTE EN ENERGIEZUINIGE JAREN 30 BOVENWONING IN DE AMSTERDAMSE BUURT

OMSCHRIJVING:
Deze leuke jaren 30 bovenwoning is gelegen in de gewilde Amsterdamse buurt met de leuke buurtwinkels, scholen, speelvoorzieningen, gezellige buren zeer gunstig gelegen t.o.v. het openbaar vervoer (NS-station Haarlem-Spaarnwoude & bussen) en de uitvalswege... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
    Construction period 1938
    Status Under offer
  • Location

Features

Offer
Reference number 00144
Asking price €365,000
Status Under offer
Acceptance By consultation
Last updated 26 April 2023
Construction
Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
Floor 1st floor
Type of construction Existing estate
Construction period 1938
Roof materials Bitumen, Tiles
Rooftype Front gable
Isolations Insulated glazing, Roof
Surfaces and content
Floor Surface 90.2 m²
Content 319 m³
External surface area storage rooms 3 m²
External surface area 15.3 m²
Layout
Number of floors 2
Number of rooms 4 (of which 3 bedrooms)
Number of bathrooms 1
Garden
Type Sun terrace
Orientation South
Condition Normal
Energy consumption
Energy certificate A
Boiler
Type of boiler Atag
Heating source Gas
Year of manufacture 2015
Combiboiler Yes
Features
Heating Central heating
Bathroom facilities Shower, Sink, Toilet
Has a balcony Yes
Garden available Yes
Has a storage room Yes
Has solar panels Yes
Association of owners
Registered at Chamber of Commerce Yes
Annual meeting Yes
Periodic contribution Yes
Reserve fund Yes
Cadastral informations
Haarlem P 2044
Range Condominium
Ownership Full ownership

Description

*****FOR ENGLISH PLEASE SCROLL DOWN*****

GEWELDIGE LICHTE EN ENERGIEZUINIGE JAREN 30 BOVENWONING IN DE AMSTERDAMSE BUURT

OMSCHRIJVING:
Deze leuke jaren 30 bovenwoning is gelegen in de gewilde Amsterdamse buurt met de leuke buurtwinkels, scholen, speelvoorzieningen, gezellige buren zeer gunstig gelegen t.o.v. het openbaar vervoer (NS-station Haarlem-Spaarnwoude & bussen) en de uitvalswegen. De woning heeft o.a. een lichte doorzonwoonkamer met aan de achterzijde een balkon op het zuiden, 4 (slaap)kamers, een badkamer, een bergzolder en als ‘kers op de taart’ op de 2e etage een 11m2 groot dakterras pal op het zonnige zuiden. Er liggen 7 zonnepanelen op het dak welke pal op het zuiden zijn gericht en met ieder een capaciteit van 375 KwU.
En dat is niet alles. De echte verrassing bij deze woning zit hem in het energielabel. Deze jaren 30 woning heeft een nieuw energielabel A!
Op het gebied van duurzaamheid zit je dus uitstekend in deze woning!

INDELING:
Loop je met ons mee? Bij binnenkomst tref je links de meterkast aan gevolgd door de vaste trap welke ons naar de 1e verdieping brengt.
1e verdieping: op de overloop links zit een separaat toilet. Ga je op de overloop rechtdoor, dan stap je de aangename lichte woonkamer binnen. Aan de voorzijde van de woonkamer rechts vind je een aparte open werkkamer welke ook uitstekend dienst zou kunnen doen als bijvoorbeeld extra slaapkamer.

Aan de achterzijde van de woonkamer zit een balkon over de volle breedte welke pal op het zuiden staat. Aan de linkerzijde hiervan zit een eenvoudige wat gedateerde keuken. Deze keuken leent zich er perfect voor om te vervangen door een moderne keuken. Naast het keukentje zit een klein eenvoudig badkamertje. Deze kan je natuurlijk laten zitten als bijvoorbeeld gastenbadkamer, maar deze ruimte zou ook perfect dienst kunnen doen als ruimte voor de wasmachine en droger.
Terug op de overloop, pakken we de trap naar de …..
2e verdieping: op de overloop aangekomen vind je rechts een kleine kamer aan de voorzijde van de woning met daar de cv-ketel (2015). Deze kamer is perfect te gebruiken als werk/studeerkamer. Via een vlizo trap in deze kamer kan je naar de bergzolder toe waar je ontzettend veel spullen kwijt kan. Links naast deze kleine kamer (ook aan de voorzijde) zit een slaapkamer van een uitstekend formaat voorzien van handige opbergruimtes. Rechts achterin de verdieping zit de 2e (grote) slaapkamer met een vaste kastenwand en openslaande deuren naar het 11m2 grote zonneterras. Links van deze slaapkamer zit de nette badkamer met toilet, wastafel, spiegelkastje, douchehoek en handdoekenradiator. Via de badkamer heb je tevens toegang tot het dakterras.
En wil je jouw fiets kwijt? Via de poort buiten loop je naar een schuurtje van ca. 3m2 welke ook bij de woning hoort.
Kortom: een heerlijke en complete woning waar je met ontzettend veel plezier kan wonen!

OMGEVING:
Genieten doe je hier niet alleen van de woning, of p de buitenruimte van de woning…. De buurt is hier OOK ontzettend leuk. Dit is een buurt waar veel leuke gezellige mensen wonen en een wijk met winkels, speelgelegenheden (speelpark in de naastgelegen straat), scholen, zorgfaciliteiten (o.a. huisarts) en zelfs diverse eetgelegenheden om de hoek. Voor een gezellige avond in het centrum van Haarlem zit je ongeveer 5 minuten op de fiets.

BEREIKBAARHEID:
Parkeren doe je hier gratis en zonder vergunning voor de deur. Snel naar je werk? Geen probleem, binnen 1 minuut zit je met de auto op de uitvalsweg (A200) naar Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Alkmaar. Met OV? NS Station Haarlem-Spaarnwoude is nog geen 5 minuten fietsen en NS Station Haarlem is ca. 10 minuten fietsen.

VOOR INDELING EN MATEN ZIE KLEURENPLATTEGRONDEN

EIGENSCHAPPEN:
-Woonoppervlakte ca. 90 m2 volgens NEN2880 meetinstructie.
-Ruim 15m2 aan buitenruimte (balkon+dakterras) op het zuiden
-Aparte handige berging te bereiken via poort
-Energielabel A
-Bouwjaar 1938
-Betonnen paalfundering (volgens archief informatie Noord-Hollands Archief)
-CV ketel Atag (HR) uit 2015
-Kozijnen incl. glas voorzijde 1e etage zijn net vernieuwd
-Nieuwe dakisolatie
-7 zonnepanelen x 375 KwU (2.625 KwU per jaar)
-Openbaar (gratis) parkeren voor de deur
--De VvE wordt nu geactiveerd: KvK inschrijving aanwezig, eerste VvE vergadering is op 15 maart, bankrekeningnummer is aangevraagd en er zal per 1 april maandelijks worden gereserveerd
-Oplevering: flexibel en naar wens uiterlijk 31 mei 2023

GOED OM REKENING MEE TE HOUDEN:
-De keuken en met toilet (1e etage) zijn wat gedateerd en lenen zich er perfect voor om te vernieuwen
-De draaiende kozijnen aan de voorzijde van de slaapkamer op de 2e etage zijn wat matig + de raampjes hierin zijn lek. Advies is om deze te vernieuwen (kosten: ca. €1000,- incl. glas totaal).
-1 raam in de slaapkamer aan de achterzijde is lek. Dit wordt 20 maart vervangen.
-De VvE wordt nu geactiveerd en de na 15 maart 2023 actief zijn (KvK inschrijving, vergadering, bankrekening en per 1 april 2023 reserveren conform de herbouwwaarde norm van 0,5%).
-De kosten voor kozijnen en schilderwerk zijn voor iedere appartementseigenaar individueel (schilderwerk achterzijde van deze woning is net gedaan).

KOM NAAR 1 VAN ONZE OPEN HUIZEN
Op de volgende momenten hebben wij een Open Inloop georganiseerd. Kom zo vaak kijken als je wilt. Het enige wat we je willen vragen is om ons even een berichtje te sturen naar welk Open Huis je komt, zodat we daar rekening mee kunnen houden:

-Vrijdag 3 maart tussen 11.00 en 12.00
-Maandag 6 maart tussen 15.30 en 16.30
-Woensdag 8 maart tussen 09.00 en 10.30

Een berichtje sturen kan via deze pagina op Funda of via info [at} vkmakelaars [ punt] nl

BIEDINGEN:
We maken gebruik van een online biedsysteem. Daar kan je ook de documentatie van de woning lezen/downloaden. De biedingen zullen automatisch sluiten op vrijdag 10 maart 2023. Als jij een bieding hebt gedaan dan is jouw bod voor niemand zichtbaar. Dus ook niet voor ons als verkopende makelaar of voor de eigenaar van de woning. Pas na vrijdag 10 maart 12:00 zijn de biedingen voor ons als makelaar zichtbaar en zullen we deze voorleggen aan de eigenaar. Iedereen wordt op uiterlijk 20 maart op de hoogte gebracht of de bieding is geaccepteerd of niet. Als jouw bieding niet is geaccepteerd, dan ontvang jij als de woning definitief verkocht is automatisch een link naar het biedlogboek waar jij precies kan zien welke biedingen er zijn uitgebracht. Uiteraard blijft altijd volledig anoniem wie er geboden hebben en of er eventueel een persoonlijke boodschap bij een bieding is vermeld.

Voor het doen van een online bieding en het bekijken van de documentatie, ga naar vkmakelaars [ punt] nl [slash] teding

**********************************************************************************************************************************

Great light energy-efficient upstairs apartment at TOP location in the Amsterdam neighborhood

DESCRIPTION:
This nice 1930s upstairs apartment is located in the popular Amsterdam neighborhood with local shops, schools, play facilities, cozy neighbors, very conveniently located for public transport (Haarlem-Spaarnwoude railway station & buses) and the roads. The house has, among other things, a bright living room with a south-facing balcony at the rear, 4 (bed) rooms, a bathroom, a storage attic and, as a great ‘bonus’ on the 2nd floor, a 11m2 large roof terrace facing the sunny south. There are 7 solar panels on the roof, which are oriented due south and each with a capacity of 375 kWh.
And that's not all. The real surprise with this house is in the energy label. This 1930s house has a new energy label A!
In terms of sustainability, you are in the right place in this house!

LAYOUT:
Are you walking with us? Upon entering you will find the meter cupboard on the left, followed by the staircase that takes us to the 1st floor.
1st floor: on the landing on the left is a separate toilet. If you go straight ahead on the landing, you enter the pleasant, light living room. At the front of the living room on the right you will find a separate open office which could also serve as an extra bedroom, for example.

At the rear of the living room is a balcony over the full width which faces south. To the left of this is a simple somewhat dated kitchen. This kitchen is perfect for replacing with a modern kitchen. Next to the kitchen is a small simple bathroom. You can of course leave this as a guest bathroom, for example, but this space could also serve perfectly as space for the washing machine and dryer.
Back on the landing, we take the stairs to the …..
2nd floor: on the landing you will find a small room on the right at the front of the house with the central heating boiler (2015). This room is perfect to use as a work/study room. Via a loft ladder in this room you can go to the attic where you can store a lot of stuff. To the left of this small room (also at the front) is an excellently sized bedroom with handy storage space. Right at the back of the floor is the 2nd (large) bedroom with a fixed cupboard wall and doors to the 11m2 large sun terrace. To the left of this bedroom is the neat bathroom with toilet, sink, mirror cabinet, corner shower and towel radiator. You also have access to the roof terrace through the bathroom.
And do you want to park your bike? Through the gate outside you walk to a shed of approx. 3m2 which also belongs to the house.
In short: a wonderful and complete home where you can live with great pleasure!

ENVIRONMENT:
You don't just enjoy the house here, or the outdoor area of the house…. The neighborhood here is ALSO very nice. This is a neighborhood where many nice people live and a neighborhood with shops, playgrounds (playground in the adjacent street), schools, care facilities (including a doctor) and even various eateries around the corner. For a pleasant evening in the center of Haarlem you are about 5 minutes by bike.

ACCESSIBILITY:
You can park here for free and without a permit in front of the door. Quickly to work? No problem, within 1 minute by car you are on the highway (A200) to Amsterdam, Utrecht, The Hague, Alkmaar. With public transport? NS Station Haarlem-Spaarnwoude is less than 5 minutes by bike and NS Station Haarlem is approx. 10 minutes by bike.

FOR LAYOUT AND SIZES SEE COLORED FLOORPLANS

DETAILS:
- Living area approx. 90 m2 according to NEN2880 measurement instruction.
-More than 15m2 of outdoor space (balcony + roof terrace) on the south
-Separate handy storage room accessible via gate
-Energy label A
- Year of construction 1938
-Concrete pile foundation (according to archive information Noord-Hollands Archief)
- CV boiler Atag (HR) from 2015
-Windows incl. glass front 1st floor have just been renewed
-New roof insulation
-7 solar panels x 375 KwU (2,625 KwU per year)
-Public (free) parking in front of the door
-- The VvE is now being activated: Chamber of Commerce registration present, first VvE meeting is on March 15, bank account number has been requested and monthly reservations will be made from April 1
-Delivery: flexible and as desired no later than 31 May 2023

GOOD TO KEEP IN MIND:
-The kitchen and toilet (1st floor) are somewhat dated and are perfect for renewal
-The revolving window frames at the front of the bedroom on the 2nd floor are somewhat mediocre + the windows herein are leaking. Advice is to renew it (costs: approx. €1000,- incl. glass total).
-1 window in the bedroom at the rear is leaking. This will be replaced March 20.
-The VvE is now being activated and will be active after March 15, 2023 (Chamber of Commerce registration, meeting, bank account and reservation as of April 1, 2023 in accordance with the rebuilding value standard of 0.5%).
-The costs for window frames and painting are individual for each apartment owner (painting at the back of this house has just been done).

COME TO ONE OF OUR OPEN HOUSES
We have organized an Open Walk-in at the following times. Come and watch as often as you like. The only thing we would like to ask you is to send us a message to which Open House you are coming, so that we can take this into account:

-Friday 3 March between 11.00 and 12.00
-Monday 6 March between 3.30 pm and 4.30 pm
-Wednesday 8 March between 09.00 and 10.30

You can send a message via this page on Funda or via info [at} vkmakelaars [dot] nl

BIDS:
We use an online bidding system. There you can also read/download the documentation of the house. The bids will automatically close on Friday March 10, 2023. If you have made a bid, your bid will NOT be visible to anyone. So also not for us as the selling broker or for the owner of the home. Only after Friday 10 March 12:00 will the bids be visible to us as a broker and we will present them to the owner. Everyone will be notified not later then March 20 whether the bid has been accepted or not. If your bid has not been accepted, you will automatically receive a link to the bid log where you can see exactly which bids have been made when the house has been definitively sold. Of course, it always remains completely anonymous who has bid and whether a personal message has been included with a bid.

To place an online bid and view the documentation, go to vkmakelaars [dot] nl [slash] teding

Floor plans

Brochure(s) and other documents

ZonZone

Close

Recently viewed