slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold

Sold: Starters opgelet!

€200,000
Address: Slingerweg 55, 1777 AG Hippolytushoef
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Plot size 170 m²
Liveable area 67 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Welkom bij wederom een unieke woonkans aan de Slingerweg 55 in Hippolytushoef! Deze gezellige twee-onder-1 kapwoning met garage is perfect voor starters en jonge gezinnen die op zoek zijn naar een fijne plek om te wonen.

Het bouwjaar van deze eengezinswoning is 1940, wat het een charmante en karakteristieke uitstraling geeft. Met een perceeloppervlakte van ca. 170m2 heb je voldoende ruimte... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, semi-detached house
    Construction period 1940
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 00465
Asking price €200,000
Upholstered Yes
Upholstered Upholstered
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 16 February 2024
Construction
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 1940
Roof materials Bitumen, Tiles
Rooftype Front gable
Certifications Energy performance advice
Isolations Insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 170 m²
Floor Surface 67 m²
Content 225 m³
External surface area storage rooms 15 m²
Layout
Number of floors 3
Number of rooms 4 (of which 3 bedrooms)
Number of bathrooms 1
Garden
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation East
Has a backyard entrance Yes
Condition Normal
Garden 2 - Type Front yard
Garden 2 - Orientation West
Garden 2 - Condition Normal
Energy consumption
Energy certificate G
Energy index 2.2
Boiler
Type of boiler Nefit NXT HR
Heating source Gas
Year of manufacture 2021
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Number of parking spaces 1
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Ventilation method Natural ventilation
Parking Detached wood
Has cable TV Yes
Has a flue tube Yes
Garden available Yes
Has a garage Yes
Has a phone line Yes
Has an internet connection Yes
Has a skylight Yes
Cadastral informations
Wieringen C 4990
Area 170 m²
Range Entire lot
Ownership Full ownership

Description

Welkom bij wederom een unieke woonkans aan de Slingerweg 55 in Hippolytushoef! Deze gezellige twee-onder-1 kapwoning met garage is perfect voor starters en jonge gezinnen die op zoek zijn naar een fijne plek om te wonen.

Het bouwjaar van deze eengezinswoning is 1940, wat het een charmante en karakteristieke uitstraling geeft. Met een perceeloppervlakte van ca. 170m2 heb je voldoende ruimte om van te genieten, zowel binnen als buiten.

De ligging van dit huis is ook erg gunstig. In de directe omgeving bevinden zich diverse voorzieningen, zoals scholen, winkels en openbaar vervoer.

Als je op zoek bent naar je eerste eigen woning of een plek voor het hele gezin, dan is dit huis zeker een bezichtiging waard. Laat deze unieke kans niet aan je voorbij gaan en neem contact met ons op voor een afspraak!

Ground floor

Via de zij entree met meterkast, toilet en trapopgang kun je naar de bijkeuken met achterentree en de gerenoveerde compacte badkamer of je gaat naar de woonkeuken met originele trapkast en de knusse straatgerichte woonkamer met karakteristieke schouw.

First floor

De ruime overloop verbindt de 3 slaapkamers met elkaar. Er is een grote slaapkamer aan de achterzijde en twee kleinere slaapkamers aan de voorzijde.

Second floor

De verassend ruime zolder is bereikbaar middels een vlizo trap. Door het plaatsen van een vaste trap is er op deze verdieping ook de mogelijkheid om een extra kamer te realiseren.

Garden

De voortuin en achtertuin van dit huis zijn beide heerlijke plekken om te ontspannen en te genieten van het buitenleven. Met een totale tuinoppervlakte van 110m2 heb je genoeg ruimte om te tuinieren, een barbecuefeest te organiseren of gewoon lekker te zonnen op een zonnige dag.

Details

Geïnteresseerden
Als zich gelijktijdig meerdere geïnteresseerden aandienen geldt de volgende rangorde:
1) huurders die een huurwoning van Beter Wonen achterlaten;
2) lokale koopstarters niet zijnde huurders;
3) overige gegadigden.

Als meerdere geïnteresseerden zijn binnen de genoemde rangorde geldt het principe van “het beste bod”. Dit "beste bod" kan éénmalig schriftelijk, door de geïnteresseerde(n) worden ingediend bij Vonder Makelaardij.

Prijsvorming en zelfbewoningsplicht
Beter Wonen hanteert geen korting en geen terugkoopregeling bij de verkoop van haar woningen. Voorts is de getaxeerde verkoopprijs niet onderhandelbaar en volgt Beter Wonen de verkoopvoorwaarden zoals beschreven in de Woningwet. Hiervoor wordt in de verkoopakte een passage opgenomen in het kader van eigen bewoning en gebruik voor de kopende partij.

Zelfbewoningsplicht
Zelfbewoningsplicht is de vereiste dat de koper of een familielid in de eerste graad zelf de woning bewoont, voor een periode van ten minste drie jaar. Onder een eerstegraads familielid wordt verstaan: zowel bloedverwantschap in de eerste graad namelijk de (adoptie)ouder(s) en (adoptie)kinderen, als aanverwantschap in de eerste graad zoals de (adoptie)ouder(s) van de partner, de (adoptie)kind(eren) van de partner en de partner van de (adoptie)kinderen (schoonzoon of schoondochter). Hij/zij is niet bevoegd het verkochte of een gedeelte daarvan te verhuren of anderszins in gebruik af te staan. Verkoper kan koper in bijzondere gevallen toestemming verlenen om van het voormelde af te wijken. Koper dient hiertoe een verzoek in te dienen bij verkoper middels aangetekend schrijven.
Bij overtreding van het vorenstaande verbeurt koper zonder nadere ingebrekestelling en zonder rechtelijke tussenkomst een direct opeisbare boete van vijftig duizend euro (€ 50.000,00), door het enkele feit van niet-nakoming of overtreding van het vorenstaande. Voor de overtreding van de regels inzake de hoofdbewoning is naast genoemde boete voor elke dag dat de overtreding voortduurt eveneens een boete verschuldigd van twee honderd vijftig euro (€ 250,00) per dag.

Anti-speculatiebeding
Als de koper binnen drie jaar na het ondertekenen van de akte van levering de woning aan een derde overdraagt, zal hij gehouden zijn om 10% van de huidige koopsom aan de verkoper te betalen. Verkoper kan koper in bijzondere gevallen toestemming verlenen om van het voormelde af te wijken. Koper dient hiertoe een verzoek in te dienen bij verkoper middels aangetekend schrijven.

Floor plans

Brochure(s) and other documents

ZonZone

Close

Recently viewed