slide
DIVA Makelaars Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd!
DIVA staat voor ‘Ster’:
wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Slingerweg 55.jpg Woonkamer 1.jpg Woonkamer 2.jpg Woonkamer 3.jpg Keuken 1.jpg Keuken 2.jpg Keuken 3.jpg Bijkeuken 1.jpg Badkamer 1.jpg Badkamer 2.jpg Toilet.jpg Begane grond.jpg Overloop.jpg Slaapkamer 1.jpg Slaapkamer 2.jpg Slaapkamer 3.jpg Slaapkamer 4.jpg Verdieping.jpg Zolder.jpg Zolder 1.jpg Tuin1.jpg Tuin 2.jpg Garage 1.jpg
Verkocht

Verkocht: Starters opgelet!

€ 200.000,- k.k.
Adres: Slingerweg 55, 1777 AG Hippolytushoef
Type object Woonhuis, eengezinswoning, twee onder een kap woning
Perceeloppervlakte 170 m²
Woonoppervlakte 67 m²
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht

Notitie

Algemeen

Welkom bij wederom een unieke woonkans aan de Slingerweg 55 in Hippolytushoef! Deze gezellige twee-onder-1 kapwoning met garage is perfect voor starters en jonge gezinnen die op zoek zijn naar een fijne plek om te wonen.

Het bouwjaar van deze eengezinswoning is 1940, wat het een charmante en karakteristieke uitstraling geeft. Met een perceeloppervlakte van ca. 170m2 heb je voldoende ruimte... Meer informatie
  • Kenmerken

    Alle kenmerken
    Type object Woonhuis, eengezinswoning, twee onder een kap woning
    Bouwperiode 1940
    Status Verkocht
  • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 00465
Vraagprijs € 200.000,- k.k.
Inrichting Ja
Inrichting Gestoffeerd
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Laatste wijziging Vrijdag 16 februari 2024
Bouw
Type object Woonhuis, eengezinswoning, twee onder een kap woning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1940
Dakbedekking Bitumen, Dakpannen
Type dak Zadeldak
Keurmerken Energie prestatie advies
Isolatievormen Dubbel glas
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 170 m²
Woonoppervlakte 67 m²
Inhoud 225 m³
Oppervlakte externe bergruimte 15 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 3
Aantal kamers 4 (waarvan 3 slaapkamers)
Aantal badkamers 1
Tuin
Type Achtertuin
Hoofdtuin Ja
Oriëntering Oosten
Heeft een achterom Ja
Staat Normaal
Tuin 2 - Type Voortuin
Tuin 2 - Oriëntering West
Tuin 2 - Staat Normaal
Energieverbruik
Energielabel G
Energie-index 2,2
CV ketel
CV ketel Nefit NXT HR
Warmtebron Gas
Bouwjaar 2021
Combiketel Ja
Eigendom Eigendom
Uitrusting
Aantal parkeerplaatsen 1
Warm water CV-ketel
Verwarmingssysteem Centrale verwarming
Ventilatie methode Natuurlijke ventilatie
Parkeergelegenheid Vrijstaande houten garage
Heeft kabel-tv Ja
Heeft een rookkanaal Ja
Tuin aanwezig Ja
Heeft een garage Ja
Telefoonaansluiting aanwezig Ja
Beschikt over een internetverbinding Ja
Heeft een dakraam Ja
Kadastrale gegevens
Wieringen C 4990
Perceeloppervlakte 170 m²
Omvang Geheel perceel
Eigendomsituatie Eigen grond

Beschrijving

Welkom bij wederom een unieke woonkans aan de Slingerweg 55 in Hippolytushoef! Deze gezellige twee-onder-1 kapwoning met garage is perfect voor starters en jonge gezinnen die op zoek zijn naar een fijne plek om te wonen.

Het bouwjaar van deze eengezinswoning is 1940, wat het een charmante en karakteristieke uitstraling geeft. Met een perceeloppervlakte van ca. 170m2 heb je voldoende ruimte om van te genieten, zowel binnen als buiten.

De ligging van dit huis is ook erg gunstig. In de directe omgeving bevinden zich diverse voorzieningen, zoals scholen, winkels en openbaar vervoer.

Als je op zoek bent naar je eerste eigen woning of een plek voor het hele gezin, dan is dit huis zeker een bezichtiging waard. Laat deze unieke kans niet aan je voorbij gaan en neem contact met ons op voor een afspraak!

Indeling

Via de zij entree met meterkast, toilet en trapopgang kun je naar de bijkeuken met achterentree en de gerenoveerde compacte badkamer of je gaat naar de woonkeuken met originele trapkast en de knusse straatgerichte woonkamer met karakteristieke schouw.

Eerste verdieping

De ruime overloop verbindt de 3 slaapkamers met elkaar. Er is een grote slaapkamer aan de achterzijde en twee kleinere slaapkamers aan de voorzijde.

Tweede verdieping

De verassend ruime zolder is bereikbaar middels een vlizo trap. Door het plaatsen van een vaste trap is er op deze verdieping ook de mogelijkheid om een extra kamer te realiseren.

Tuin

De voortuin en achtertuin van dit huis zijn beide heerlijke plekken om te ontspannen en te genieten van het buitenleven. Met een totale tuinoppervlakte van 110m2 heb je genoeg ruimte om te tuinieren, een barbecuefeest te organiseren of gewoon lekker te zonnen op een zonnige dag.

Bijzonderheden

Geïnteresseerden
Als zich gelijktijdig meerdere geïnteresseerden aandienen geldt de volgende rangorde:
1) huurders die een huurwoning van Beter Wonen achterlaten;
2) lokale koopstarters niet zijnde huurders;
3) overige gegadigden.

Als meerdere geïnteresseerden zijn binnen de genoemde rangorde geldt het principe van “het beste bod”. Dit "beste bod" kan éénmalig schriftelijk, door de geïnteresseerde(n) worden ingediend bij Vonder Makelaardij.

Prijsvorming en zelfbewoningsplicht
Beter Wonen hanteert geen korting en geen terugkoopregeling bij de verkoop van haar woningen. Voorts is de getaxeerde verkoopprijs niet onderhandelbaar en volgt Beter Wonen de verkoopvoorwaarden zoals beschreven in de Woningwet. Hiervoor wordt in de verkoopakte een passage opgenomen in het kader van eigen bewoning en gebruik voor de kopende partij.

Zelfbewoningsplicht
Zelfbewoningsplicht is de vereiste dat de koper of een familielid in de eerste graad zelf de woning bewoont, voor een periode van ten minste drie jaar. Onder een eerstegraads familielid wordt verstaan: zowel bloedverwantschap in de eerste graad namelijk de (adoptie)ouder(s) en (adoptie)kinderen, als aanverwantschap in de eerste graad zoals de (adoptie)ouder(s) van de partner, de (adoptie)kind(eren) van de partner en de partner van de (adoptie)kinderen (schoonzoon of schoondochter). Hij/zij is niet bevoegd het verkochte of een gedeelte daarvan te verhuren of anderszins in gebruik af te staan. Verkoper kan koper in bijzondere gevallen toestemming verlenen om van het voormelde af te wijken. Koper dient hiertoe een verzoek in te dienen bij verkoper middels aangetekend schrijven.
Bij overtreding van het vorenstaande verbeurt koper zonder nadere ingebrekestelling en zonder rechtelijke tussenkomst een direct opeisbare boete van vijftig duizend euro (€ 50.000,00), door het enkele feit van niet-nakoming of overtreding van het vorenstaande. Voor de overtreding van de regels inzake de hoofdbewoning is naast genoemde boete voor elke dag dat de overtreding voortduurt eveneens een boete verschuldigd van twee honderd vijftig euro (€ 250,00) per dag.

Anti-speculatiebeding
Als de koper binnen drie jaar na het ondertekenen van de akte van levering de woning aan een derde overdraagt, zal hij gehouden zijn om 10% van de huidige koopsom aan de verkoper te betalen. Verkoper kan koper in bijzondere gevallen toestemming verlenen om van het voormelde af te wijken. Koper dient hiertoe een verzoek in te dienen bij verkoper middels aangetekend schrijven.

Plattegronden

Brochure(s) en overige bijlagen

Sluiten

Recent bekeken