slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Under offer

Under offer: Instapklare, volledig gerenoveerde stadswoning in het centrum van Leerdam

€375,000
Address: Prins Hendrikstraat 29, 4141 AG Leerdam
Type of residence House, single-family house, corner house
Plot size 130 m²
Liveable area 86 m²
Acceptance By consultation
Status Under offer

Note

General

Instapklare, volledig gerenoveerde stadswoning in het centrum van Leerdam

Direct achter het station, in een rustige en autoluwe straat, staat dit knusse hoekhuis uit 1908. Het huis is de afgelopen twee jaar van boven tot beneden gerenoveerd door de huidige eigenaren. Zo ongeveer alles is aangepakt, met de focus op verduurzaming, een strakke uitstraling en wooncomfort. Er is nieuw sanitair, e... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, corner house
    Construction period 1908
    Status Under offer
  • Location

Features

Offer
Reference number 06881
Asking price €375,000
Status Under offer
Acceptance By consultation
Last updated 09 April 2024
Construction
Type of residence House, single-family house, corner house
Type of construction Existing estate
Construction period 1908
Roof materials Bitumen, Tiles
Rooftype Composite
Certifications Energy performance advice
Isolations Floor, Full, HR glazing, Roof, Wall
Surfaces and content
Plot size 130 m²
Floor Surface 86 m²
Living area 32 m²
Kitchen area 9 m²
Content 329 m³
Surface area other inner rooms 28 m²
External surface area storage rooms 10 m²
Layout
Number of floors 3
Number of rooms 3 (of which 2 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 2 separate toilets)
Outdoors
Location City centre, On a quiet street
Garden
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation West
Has a backyard entrance Yes
Condition Normal
Energy consumption
Energy certificate B
Boiler
Type of boiler Remeha Tzerra Ace 28c HR
Heating source Gas
Year of manufacture 2023
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating, Partial Floor heating
Ventilation method Mechanical ventilation, Natural ventilation
Kitchen facilities Built-in equipment
Bathroom facilities Bath, Double sink, Underfloorheating, Walkin shower
Garden available Yes
Has a storage room Yes
Has ventilation Yes
Cadastral informations
Leerdam C 3374
Area 80 m²
Range Entire lot
Leerdam C 4010
Area 50 m²
Range Entire lot

Description

Instapklare, volledig gerenoveerde stadswoning in het centrum van Leerdam

Direct achter het station, in een rustige en autoluwe straat, staat dit knusse hoekhuis uit 1908. Het huis is de afgelopen twee jaar van boven tot beneden gerenoveerd door de huidige eigenaren. Zo ongeveer alles is aangepakt, met de focus op verduurzaming, een strakke uitstraling en wooncomfort. Er is nieuw sanitair, een gloednieuwe keuken en badkamer, er is vloerverwarming aangelegd en de isolerende maatregelen hebben geresulteerd in energielabel B. Hier kun je zo intrekken!

De woning heeft een woonoppervlakte van 91m2 en is perfect voor starters of kleinere huishoudens. De Prins Hendrikstraat komt uit op de Meent, vanaf waar je in één rechte lijn naar het centrum van Leerdam loopt. Deze hoekwoning telt twee slaapkamers, een badkamer, een ruime achtertuin op het westen en een bergzolder die bereikbaar is middels een vlizotrap.

Wij adviseren je de brochure van deze woning te downloaden van onze website. In deze brochure vind je uitgebreide informatie en extra foto's, plattegronden en kadastrale gegevens.

Ground floor

Entree met toegang tot de woonkamer, een apart toilet en een trapopgang naar de eerste verdieping. De gehele begane grond is voorzien van isolatie en vloerverwarming.

De woonkamer ligt aan de voorzijde en vangt veel natuurlijk daglicht dankzij ramen aan de voor- en zijkant van de woning en de open verbinding met de keuken aan de achterzijde. Deze keuken is verplaatst naar de ruimte die vroeger als bijkeuken diende, waardoor je extra veel ruimte overhoudt in de woonkamer. De keuken is degelijk uitgevoerd en uitgerust met een 1,5 spoelbak met mengkraan, een vaatwasser, combi-oven, inductiekookplaat en afzuiging. Vanuit de keuken bereik je het washok, met aansluiting voor de wasmachine en droger. Ook de achtertuin is bereikbaar via een loopdeur in de keuken.

First floor

De slaapkamers bevinden zich beiden op de eerste verdieping en zijn 8m2. Beide slaapkamers kijken uit op het grasveld en water aan de zijkant van de woning. De badkamer vond je voorheen op de begane grond, maar deze is naar boven verplaatst en is uitgerust met een ligbad, dubbele wastafel en inloopdouche. Ook hier is vloerverwarming aangelegd. Daarnaast is er een apart toilet gerealiseerd. Alle ruimtes ademen dezelfde sfeer als op de benedenverdieping.

Second floor

Vanaf de overloop is via een vlizotrap een ruime bergzolder bereikbaar.

Garden

De achtertuin ligt op het westen en is bereikbaar via de zijkant van het huis en achterom. De tuin is omringd door schuttingen en aan de zijkant bevindt zich een houten schuur met meer dan genoeg ruimte om fietsen en spullen op te bergen. In deze tuin is het - zeker in de zomer - tot laat in de avond heerlijk vertoeven!
Parkeren voor de deur? Dat kan door het aanvragen van een parkeervergunning (maximaal 2).

Details

Voor technische kenmerken en bijzonderheden verwijzen wij je naar de brochure.

Over Leerdam
Leerdam ligt in de gemeente Vijfheerenlanden en staat bekend om de glasindustrie en kaasmakerij. Leerdam telt ongeveer 20.000 inwoners, is gelegen langs de mooie rivier De Linge en wordt omgeven door stadswallen. Het dorp heeft een rijke historie, die is terug te vinden in de Grote Kerk, het Hofje van mevrouw van Aerden en het Oude Raadhuis. Leerdam kent meerdere basisscholen, middelbare scholen, diverse winkels en supermarkten, cultuurverenigingen en sportverenigingen. Het oude centrum van Leerdam is kenmerkend gelegen aan de haven, met de authentieke stadswallen met 'Muizentorentjes' nog volop in het zicht. Het centrum is levendig en iedere donderdag is er een grote versmarkt. De horeca in Leerdam is ook veelzijdig: er zijn meerdere restaurants dus voor de snelle hap of een lang diner kun je hier goed terecht.

Floor plans

Brochure(s) and other documents

ZonZone

Close

Recently viewed