slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit

For sale: Hoenderhof 18, 3281 RP Numansdorp

€750,000
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Plot size 429 m²
Liveable area 192 m²
Acceptance By consultation

Note

General

Laat je verrassen door deze schitterende twee onder een kap! Superlatieven schieten te kort om dit unieke object te omschrijven. De eigenaren hebben met de grootste zorg en aandacht de woning gemoderniseerd en uitgebouwd, waardoor je echt in elke hoek van de woning het “woongenot” ervaart. Het huis, met een woonoppervlak van ca 192m² op een perceel van 429m², is perfect onderhouden, heeft energ... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, semi-detached house
    Construction period 1995
  • Location

Features

Offer
Reference number 00560
Asking price €750,000
Upholstered Yes
Upholstered Upholstered
Acceptance By consultation
Construction
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 1995
Roof materials Rolled material, Tiles
Rooftype Composite
Certifications Energy performance advice
Isolations Anchor free cavity wall, Floor, Full, HR glazing, Insulated glazing, Roof, Wall
Surfaces and content
Plot size 429 m²
Floor Surface 192 m²
Content 670 m³
Surface area other inner rooms 10 m²
External surface area storage rooms 12 m²
External surface area 7 m²
Layout
Number of floors 3
Number of rooms 5 (of which 3 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location Near public transport, Near school, On a quiet street, Residential area, Unobstructed view
Garden
Type Front yard
Orientation West
Condition Well maintained
Garden 2 - Type Back yard
Garden 2 - Main garden Yes
Garden 2 - Orientation East
Garden 2 - Condition Well maintained
Garden 3 - Type Side yard
Garden 3 - Orientation South
Garden 3 - Condition Well maintained
Energy consumption
Energy certificate A
Boiler
Type of boiler Nefit Proline HRC 24/CW4
Heating source Gas
Year of manufacture 2013
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Number of parking spaces 1
Water heating Central heating system
Heating Central heating, Partial Floor heating, Wood stove
Ventilation method Mechanical ventilation
Kitchen facilities Built-in equipment, Cooking island
Bathroom facilities Double sink, Toilet, Underfloorheating, Walkin shower
Has an alarm Yes
Has cable TV Yes
Garden available Yes
Has an internet connection Yes
Has a storage room Yes
Has a skylight Yes
Has sliding doors Yes
Has solar panels Yes
Has ventilation Yes
Cadastral informations
Cadastral designation Numansdorp F 1555
Area 429 m²
Range Entire lot
Ownership Full ownership

Description

Laat je verrassen door deze schitterende twee onder een kap! Superlatieven schieten te kort om dit unieke object te omschrijven. De eigenaren hebben met de grootste zorg en aandacht de woning gemoderniseerd en uitgebouwd, waardoor je echt in elke hoek van de woning het “woongenot” ervaart. Het huis, met een woonoppervlak van ca 192m² op een perceel van 429m², is perfect onderhouden, heeft energielabel A en voorziet in elke hedendaagse behoefte, inclusief een thuiswerkplek en privéparkeergelegenheid. Het beschikt verder nog over 3 slaapkamers, serre, eetkamer, woonkamer, keuken, bijkeuken en moderne badkamer. Aan de achterzijde ligt de heerlijke tuin met overkapping en berging.

Numansdorp: Een Blend van Groen, Gastvrijheid en Bereikbaarheid
Dit dorp, idyllisch gelegen aan het Haringvliet, mixt landelijke rust met optimale bereikbaarheid. Natuur is nooit ver weg, terwijl de verbinding met de Randstad uitstekend is dankzij nabije snelwegen. Binnen de dorpsgrenzen vind je een uitgebreid scala aan faciliteiten en voorzieningen, waaronder winkels, restaurants, scholen en sportclubs.

Indeling van de woning:
Begane grond:
Betreed de woning via een ruime hal die toegang biedt tot diverse leefruimtes. In de hal vind je de toegang tot de werkkamer, trap naar de eerste verdieping, meterkast, het modern afgewerkte toilet en de toegang tot de woonkamer. De grote woonkamer, voorzien van een sfeervolle houtkachel en verbonden met een eetruimte en serre, creëert een open en luchtige sfeer waar binnen buiten ontmoet. De keuken, gelegen aan de voorzijde, is uitgerust met topapparatuur (Gaggenau) en een praktisch schiereiland, inclusief een moderne Quooker-kraan. Aan de achterzijde is de woning uitgebouwd en voorzien van grote schuifpuien en een serre. Het nieuwste gedeelte is voorzien van vloerverwarming en een geschuurde betonvloer.

Eerste verdieping:
Deze verdieping herbergt drie ruime slaapkamers, waaronder een hoofdslaapkamer met aangrenzende inloopkast, die eveneens dienst kan doen als vierde slaapkamer mocht de behoefte daar zijn. De in 2021 gerenoveerde badkamer is voorzien van elektrische vloerverwarming, alle moderne gemakken en hoogwaardig RVS badkamer garnituur. Het separate tweede toilet is in gelijke stijl als de badkamer en het toilet beneden afgewerkt en ook hier is aan de details gedacht. Een vlizotrap leidt naar een ruime vliering voor extra opbergruimte met de CV-opstelling en mechanische ventilatie.

Buiten:
Door de schitterende uitbouw (2021) is het alle seizoenen heerlijk vertoeven en betrek je buiten naar binnen, maar op de mooiste dagen zit je natuurlijk het lekkerste in de riante tuin met verschillende zitjes. Door de ligging en omdat er geen bebouwing omheen staat geniet je de hele dag van de zon en heb je het gevoel van vrijheid. Aan de uitbouw staat nog een overkapping waar je in de schaduw kunt zitten en voorbereiding voor water en afvoer is. Je haardhout ligt keurig opgeslagen in de houtopslag en je tuingereedschap en fietsen kun je kwijt in de houten berging aan de zijkant van de woning

Recente upgrades:
n 2023 zijn de gevels, het dak en de schoorsteenkanalen/rookgasafvoeren professioneel gereinigd. Hetzelfde jaar werden zonnepanelen geïnstalleerd, met nog 14 jaar garantie. Het schilderwerk van zowel binnen als buiten dateert van 2023 en is door een erkend bedrijf uitgevoerd. Dat samen benadrukt de uitstekende staat van onderhoud nog maar eens!

Deze prachtige woning combineert luxe, comfort en functionaliteit, ideaal voor wie zoekt naar een ruim en modern thuis in een toegankelijke en gastvrije omgeving.

Floor plans

Brochure(s) and other documents

Virtual tour

ZonZone

Close

Recently viewed