slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold subject to conditions

Sold subject to conditions: Atalanta 76, 5121 MS Rijen

€875,000
Type of residence House, single-family house, detached house
Plot size 1,736 m²
Liveable area 237.6 m²
Acceptance By consultation
Status Sold subject to conditions

Note

General

In een bosrijke omgeving aan de rand van het dorp, in de villawijk “De Grote Spie” staat deze vrijstaande woning in boerderijstijl op een ruim perceel. De woning staat aan een zeer rustige straat en is afgelopen jaren grotendeels gerenoveerd. Het voor- en achterhuis zijn samengevoegd tot een bijzondere en speelse woning. Er liggen 18 zonnepanelen en vrijwel alle kozijnen zijn vernieuwd en v.v.... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, detached house
    Construction period 1942
    Status Sold subject to conditions
  • Location

Features

Offer
Reference number 05501
Asking price €875,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold subject to conditions
Acceptance By consultation
Last updated 21 November 2023
Construction
Type of residence House, single-family house, detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 1942
Roof materials Tiles
Rooftype Hipped
Certifications Energy performance advice
Isolations HR glazing, Insulated glazing, Roof
Surfaces and content
Plot size 1,736 m²
Floor Surface 237.6 m²
Living area 43.67 m²
Kitchen area 42 m²
Content 1,072 m³
Surface area other inner rooms 47.3 m²
External surface area storage rooms 112.5 m²
Layout
Number of floors 3
Number of rooms 7 (of which 5 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location Forested area, On a quiet street
Garden
Type Garden around
Main garden Yes
Orientation South east
Has a backyard entrance Yes
Condition Well maintained
Energy consumption
Energy certificate D
Boiler
Type of boiler Remeha Calenta
Heating source Gas
Year of manufacture 2016
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Number of parking spaces 10
Water heating Central heating system
Heating Central heating, Possibility of fireplace, Wood stove
Ventilation method Mechanical ventilation
Bathroom facilities Bath, Toilet, Walkin shower, Washbasin furniture
Parking Detached stone
Has a flue tube Yes
Has fibre optical cable Yes
Garden available Yes
Has a garage Yes
Has a storage room Yes
Has a skylight Yes
Has solar panels Yes
Has ventilation Yes
Cadastral informations
Gilze En Rijen A 7662
Area 271 m²
Gilze En Rijen A 4646
Area 900 m²
Range Entire lot
Gilze En Rijen A 4647
Area 565 m²
Range Entire lot

Description

In een bosrijke omgeving aan de rand van het dorp, in de villawijk “De Grote Spie” staat deze vrijstaande woning in boerderijstijl op een ruim perceel. De woning staat aan een zeer rustige straat en is afgelopen jaren grotendeels gerenoveerd. Het voor- en achterhuis zijn samengevoegd tot een bijzondere en speelse woning. Er liggen 18 zonnepanelen en vrijwel alle kozijnen zijn vernieuwd en v.v. dubbel glas. Alle originele paneeldeuren zijn nog aanwezig. Er is een woonkamer met houtkachel en een tweede ruime kamer die dienst kan doen als woonkamer, kantoor of speelkamer. De ruime woonkeuken kijkt uit over de achtertuin en dient nog afgewerkt te worden. Verder zijn er 5 ruime slaapkamers, waarvan één met vide. Er is een moderne, volledige badkamer. In de wijnkelder, een tweede kelder en op de grote bergzolder, heeft u lekker veel bergruimte. In de riante tuin staat een garage, een berging, een carport, een kas en een kippenren. U kunt hier al uw wensen verwezenlijken. U kunt ook meerdere auto’s op eigen terrein parkeren.

Ground floor

De entree
Via de voordeur komt u in de hal (3,63 m. x 3,23 m.). Hier bevindt zich een vaste kast, de garderoberuimte, de uitgebreide meterkast (16 groepen op een 3-fasen aansluiting), een doorloop naar de achterhal en de trapopgang naar de eerste etage. Vanuit de hal heeft u ook toegang tot de woonkamer en de woonkeuken. De ruimte is v.v. glad stucwerk, inbouwspots en een houtlook tegelvloer. De kunststof kozijnen zijn v.v. dubbel glas.

De woonkamer voorzijde
Deze sfeervolle woonkamer (5,52 m. x 3,95 m) ligt aan de voorzijde van de woning en heeft een gezellige houtkachel. Door de grote raampartijen komt veel daglicht naar binnen. De muren en het plafond zijn glad gestuct. Op de grond ligt een houtlook tegelvloer en de kunststof kozijnen zijn v.v. dubbel glas.

De woonkeuken
De ruime woonkeuken met eetkamer (ca 42 m².) dient nog afgewerkt te worden. De keuken die nu in gebruik is, is voorzien van een vaatwasser, een vriezer, een gootsteen en stoomoven. Ook hier ligt een houtlook tegelvloer. U vindt hier ook toegang tot een ruime kelder (3,99 m. x 3,95 m.) op stahoogte met hardhouten kozijn v.v. een hor. In een kast staan de wasmachine en droger opgesteld. De kunststof kozijnen van het raam en de loopdeur naar de tuin zijn v.v. dubbel glas. Er is een rookkanaal aanwezig. U kunt doorlopen naar de achterhal en u kunt u ook gebruik maken van de dubbele, hardhouten, openslaande deuren v.v. dubbel glas welke op de tuin uitkomen.
In deze grote open ruimte kunt u een fraaie keuken plaatsen, een grote eettafel en kleine zithoek. De nieuwe keuken bestaat uit een kookeiland van eiken zwart hout fineer met een composietblad. Het kookeiland is v.v. lades met verlichting, overige lades en onderkasten. Het kookeiland is verder v.v. een Miele vaatwasser, Miele wijnklimaatkast, Pitcooking en Novi eilandschouw (recirculatie met verlichting).
Verder is er een witte, hoogglans kastenwand (hoogte 2,90 m.) met Siemens apparatuur; een studioline combi-oven steamer, een studioline combi-oven, een bordenwarmer en een koelkast met VitaFresh lades. De kasten zelf zijn voorzien van glazen legplateaus hetgeen een luxe uitstraling geeft. Tot slot is er een kastenwand (hoogte 2,90 m.) zonder apparatuur, passend bij de rest van de keuken. Deze bestaat uit hoogglans kasten en eiken zwart hout gefineerde legplateaus.

De achterhal
Via een ingang aan de achterzijde komt u in deze hal, welke toegang geeft tot de tweede meterkast (13 groepen en krachtstroomaansluiting), de toiletruimte, de woonkeuken, de tweede woonkamer, de wijnkelder en de entree aan de voorzijde.

Het toilet
Deze moderne ruimte (2022) heeft een hangend closet en fonteinmeubel. De wanden en het plafond zijn glad afgewerkt en er ligt een tegelvloer met plint.

De wijnkelder
In deze kelder (3,99 m. x 3,43 m.) vindt u een uitgebreide wijnopstelling met vinicase en gardevin elementen (ter overname). Er is elektra aanwezig.

De tweede woonkamer (kantoor / speelkamer)
Deze ruime kamer (5,48 m. x 3,99 m.) heeft twee hoge kunststof kozijnen v.v. dubbel glas aan de zuidwestzijde. Deze ruimte is momenteel v.v. vloerbedekking, behang en een houten schroten plafond. Er is een rookkanaal aanwezig. In deze ruimte staat momenteel de keuken opgeslagen, zoals beschreven op pagina 6.

First floor

De trap naar boven komt uit op een overloop met toegang tot 5 slaapkamers, een vaste kast en de badkamer. Deze verdieping is in 2022 gerenoveerd. Er ligt een massief eiken houten vloer over de gehele verdieping m.u.v. de badkamer. Verder zijn alle wanden en plafonds op deze verdieping v.v. glad stucwerk en alle originele paneeldeuren zijn afgewerkt met zwart beslag. In deze hal zit een hardhouten kozijn v.v. dubbel glas en er is een vlizotrap welke toegang geeft tot de zolder.

Slaapkamer 1
Deze ruime slaapkamer ligt (5,21 m. x 4,14 m.) ligt aan de linkerzijde van de woning. Er zijn kunststof kozijnen v.v. dubbel glas en horren. Er is een tv-aansluiting aanwezig.

Slaapkamer 2
Deze slaapkamer (4,90 m. x 3,83 m) ligt aan de achterzijde van de woning. Het hardhouten kozijn van de kleine dakkapel is v.v. dubbel glas. Ook hier vindt u een tv-aansluiting en mechanische ventilatie.

Slaapkamer 3
Deze slaapkamer (4 m. x 4 m.) ligt aan de voorzijde van de woning. Er is een kunststof Velux dakraam v.v. dubbel glas en een hardhouten kozijn v.v. dubbel glas. Deze kamer heeft twee vaste inbouwkasten.

Slaapkamer 4
Deze kamer ( 4 m. x 2,53 m.) is momenteel als kantoor in gebruik. In de rechterzijgevel zit een kunststof kozijn v.v. dubbel glas en horren.

Slaapkamer 5
Deze hoge, open slaapkamer ( 4,07 m. x 3,83 m.) is v.v. een vide, welke via een houten trap te bereiken is. In deze fraaie kamer is het plafond afgewerkt met houten delen en stoere balken. Er zit een kunststof kozijn in de rechter zijgevel van de woning v.v. dubbel glas. Op de houten vloer van de vide ligt vloerbedekking en er is een kunststof Velux dakraam met hor en een verduisterend gordijn. De ruimte is verder v.v. glad stucwerk.

De badkamer
De ruime badkamer (2022: 4,12 m. x 2,51 m.) is achter het ligbad betegeld en verder glad gestuct. De tegelvloer is v.v. vloerverwarming (magnum heating). De badkamer is v.v. een ligbad met vrijstaande kraan, een inloopdouche met thermostaatkraan en een glazen deur. Er is een dubbel wastafelmeubel met drie lades en een hangend closet. Al het sanitair is van hoogwaardige kwaliteit, van het materiaal solid surface. Het kunststof raamkozijn is v.v. dubbel melkglas. Er is ook een kunststof Velux dakraam v.v. dubbel glas. Verder is er mechanische ventilatie aanwezig.

Second floor

De zolder
Via de vlizotrap kunt u de zolder bereiken, welke boven de gehele woning loopt en op stahoogte is. U vindt hier de opstelling van de mechanische ventilatie, de 3-fasen omvormer van de 18 zonnepanelen en de cv-ketel (Remeha Calenta, 2016).

Garden

De tuin ligt rondom de woning en heeft een ingang aan zowel aan de linker- als de rechterzijde. U kunt meerdere auto’s op eigen terrein parkeren. De tuin is ingericht met sierbestrating, hagen, gazons, een vijver, enkele bomen, vaste beplanting en een buitenkraan. De tuin is ook voorzien van beregening. Er zijn twee waterputten voor grondwater aanwezig. Hier zitten op beiden nieuwe, krachtige, kwalitatieve pompen aangesloten die de sprinklers besturen. Er staan 2 garages, waarvan één v.v. een smeerput en er is een berging, een kippenren en een houtopslag. Verder vindt u achter op het terrein een tuinkas. Deze tuin heeft alle mogelijkheden om uw wensen te realiseren.

Garage 1
De schuur (7,56 m. x 4,47 m.) is in spouw gezet en geïsoleerd. De hardhouten kozijnen en loopdeur zijn v.v. dubbel glas. Er ligt een betonvloer en er is een sektionaaldeur. Er zijn diverse elektrapunten aanwezig. De schuur is v.v. zweeds rabat delen aan de buitenzijde. Direct achter de schuur vindt u een overdekt gedeelte (5,58 m. x 2,80 m.).

Garage 2 met berging
Er staat een garage (6,76 m. x 3,40 m.) met twee openslaande deuren v.v. elektra en een smeerput. Daarachter vindt u een aparte berging (2 m. x 3,40 m.) en kippenren (1,30 m. x 3,40 m.).

Details

- Rustig wonen door ligging en grote tuin
- Gelegen midden in een bosgebied
- Woning grotendeels gerenoveerd en gemoderniseerd; voorheen voor- en achterhuis
- Gehele woning v.v. kunststof/hardhouten kozijnen met HR++ glas
m.u.v. achterdeur met bovenraam, klein raampje woonkeuken en kelders
- Het dak is geïsoleerd
- Woonkamer met houtkachel
- Tweede woonkamer, woonkeuken en achterhal te renoveren
- Wijnkelder en kelder voor opslag
- Eerste verdieping; alle wanden en plafonds v.v. glad stucwerk en een massief eiken houten vloer.
- 5 slaapkamers
- Moderne, volledige badkamer
- Zolder over gehele woning
- Rookkanalen in woonkamers en woonkeuken aanwezig, waarvan één met houtkachel
- Keukenmeubel met hoge wandkasten, kookeiland en apparatuur ter overname (bij vraagprijs inclusief)
- Nabij sportpark

ZonZone

Close

Recently viewed