slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit

For sale: Dongenseweg 18, 5121 PC Rijen

€995,000
Type of residence House, single-family house, detached house
Plot size 2,541 m²
Liveable area 429 m²
Acceptance By consultation

Note

General

Dit vrijstaande pand met bijgebouw/garage kan gebruikt worden als:
- enkel woonhuis met dubbele garageruimte
- dubbel woonhuis met dubbele garageruimte
- appartement met mantelzorg op begane grond
- appartement met kantoor ruimtes op de begane grond
en eventueel een extra bedrijfsruimte in de garage.
Naast een ruim appartement op de eerste verdieping met 4 slaapkamers, zijn er momenteel... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, detached house
    Construction period 1950
  • Location

Features

Offer
Reference number 05498
Asking price €995,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Acceptance By consultation
Construction
Type of residence House, single-family house, detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 1950
Roof materials Bitumen
Rooftype Flat
Certifications Energy performance advice
Isolations Largely insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 2,541 m²
Floor Surface 429 m²
Living area 218.22 m²
Kitchen area 18.55 m²
Content 1,952 m³
Surface area other inner rooms 101.6 m²
External surface area storage rooms 18.4 m²
External surface area 75.4 m²
Balcony 12.68 m²
Layout
Number of floors 2
Number of rooms 10 (of which 4 bedrooms)
Number of bathrooms 2 (and 2 separate toilets)
Garden
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation East
Has a backyard entrance Yes
Condition Well maintained
Energy consumption
Energy certificate D
Boiler
Type of boiler Nefit
Heating source Gas
Year of manufacture 2010
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Number of parking spaces 10
Water heating Central heating system
Heating Air conditioning, Central heating, Fireplace
Bathroom facilities Bathroom 1 Bath, Shower, Sink, Washingmachine connection
Bathroom facilities Bathroom 2 Bath, Toilet, Washbasin furniture
Parking Detached stone
Has AC Yes
Has a balcony Yes
Has a fireplace Yes
Has a flue tube Yes
Has fibre optical cable Yes
Garden available Yes
Has a garage Yes
Has roller blinds Yes
Has a storage room Yes
Has sliding doors Yes
Cadastral informations
Gilze En Rijen M 404
Area 2,541 m²
Range Entire lot

Description

Dit vrijstaande pand met bijgebouw/garage kan gebruikt worden als:
- enkel woonhuis met dubbele garageruimte
- dubbel woonhuis met dubbele garageruimte
- appartement met mantelzorg op begane grond
- appartement met kantoor ruimtes op de begane grond
en eventueel een extra bedrijfsruimte in de garage.
Naast een ruim appartement op de eerste verdieping met 4 slaapkamers, zijn er momenteel 5 kantoorruimtes, 2 toiletten en kantine op de begane grond met eigen ingangen. Aan de linkerzijde vindt u een oprit met een dubbele poort voor parkeren op eigen terrein. De bedrijfshal/garage kunt u ook inpandig bereiken en heeft een parkeerplaats voor 10 auto’s voor de deur.

Ground floor

Momenteel kantoorruimtes; ook te gebruiken als woonruimtes

Begane grond
De entree
U kunt via de eigen ingang of vanuit het appartement naar de entree. U vindt hier de meterkast (11 groepen en glasvezel). U heeft toegang tot 5 kantoorruimtes, een wachtkamer en een kantine/keuken. Er is een apart heren en dames toilet, beiden met fonteintje.

Kantoor voorzijde rechts
Deze ruimte (5,13 m. x 4,40 m.) heeft een eigen ingang aan de straatkant. Er ligt een laminaatvloer en er is een vaste kast. U kunt deze ruimte ook via de hal betreden. De hardhouten kozijnen zijn v.v. dubbel glas.

Kantoor midden rechts
Via de entree of het kantoor aan de voorzijde kunt u doorlopen naar deze ruimte (8,75 m. x3,87 m.). Ook hier ligt een laminaatvloer en is er een vaste kast. U kunt ook doorlopen naar de derde kantoorruimte. De hardhouten kozijnen zijn v.v. dubbel glas.

Kantoor links voor
Deze ruimte (4,60 m.x 4,58 m.) is via een kleine hal ook via de straatzijde te bereiken. Er ligt een laminaatvloer en het hardhouten kozijn is v.v. dubbel glas.

Kantoor
Deze ruimte (4,60 m. x 2,63 m.) sluit aan bij een kleine wachtruimte, welke gesitueerd is in de gang.

Kantoor links achter / woonkamer
Deze ruimte (6,50 m. x 7,30 m.) wordt momenteel bij het appartement betrokken als tweede woonkamer/ speelkamer omdat deze mooi aansluit bij de tuin. U kunt de tuin via een hardhouten schuifpui v.v. dubbel glas betreden.

Kantine/keuken
Deze ruimte (4,23 m. x 2,71 m. ) is v.v. een keukenblok met gootsteen, onder- en bovenkasten. Er is een vaste kast waar zich de opstelling van de cv-ketel bevindt (Nefit aquapower HRC 2010) en een aansluiting voor een vaatwasser. Er is een hardhouten kozijn met loopdeur naar buiten.

Kantoor/opslagruimte
Er is een opslag/kantoor (7,11 m. x 4,72 m.) v.v. airconditioning (koelen) met een vaste kast, tevens v.v. airconditioning (koelen). De hardhouten kozijnen zijn v.v. dubbel glas. Er is een loopdeur naar de gang, welke toegang geeft tot de bedrijfshal/garage.

De bedrijfsruimte / garage
Deze ruimte opgesplitst in meerdere ruimtes (zie plattegrond) en staan in open verbinding met elkaar. De muur is later ingezet en dus eenvoudig weer te verwijderen om één grote ropen ruimte te realiseren.

Garage 1
Deze ruimte (5,76 m. x 4,17 m.) heeft een kanteldeur met loopdeur (momenteel met voorzetwand), een airconditioner/heater en een schrobput in de tegelvloer. De ruimte is deels betegeld.

Garage 2
Deze ruimte (5,76 m. x 4,17 m.) staat in open verbinding met garage 1 en ook hier vindt u een airconditioner/heater, een kanteldeur, warm en koud water, een gasaansluiting en krachtstroom. De kunststof kozijnen zijn v.v. dubbel glas. Via een vaste trap heeft u toegang tot een bergruimte.

First floor

Het appartement

Via de voordeur komt u in de entree. U vindt hier een, meterkast (7 groepen, 2 aardlekschakelaars, glasvezel), toegang tot een bergruimte/garderobe en de trap naar de eerste verdieping.

Op deze overloop ligt een laminaatvloer. U kunt vanuit deze gang naar 2 slaapkamers, een badkamer/wasruimte, het toilet/sanibroyeur met fonteintje, 2 vaste kasten en de woonkamer.

De woonkamer
De woonkamer (11,33 m. x 5,03 m.) ligt aan de achterzijde en u heeft, via een schuifpui en een tweede loopdeur, toegang tot een groot dakterras en een schitterend uitzicht over de lager gelegen tuin en weilanden. Aan de ene zijde van de woonkamer vindt u een zithoek met open haard. Aan de andere zijde een ruime eethoek. In het midden vindt u de half open keuken. In de woonkamer hangt een airconditioner. De hardhouten kozijnen zijn v.v. dubbel glas en er ligt een laminaatvloer. Vanuit de woonkamer kunt u ook naar een tweede gang.

Het dakterras
Het ruime dakterras (11,33 m. x 2,58/4,50 m.) is met (veiligheids) glasplaten omheind, zodat u ook vanuit het (deels overdekt) terras en de woonkamer zicht heeft op de tuin en de weilanden daarachter, waar regelmatig paarden grazen. Er ligt een composiet/kunststof anti-slipvloer en er is een trap naar de tuin.

De half open keuken
De keuken (3,50 m. x 2,02 m.) heeft een hoekopstelling en is v.v. een koelkast, een vaatwasser, een 4 pits gaskookplaat, een rvs afzuigkap, een combimagnetron en bergruimte in de onder- en bovenkasten. Er ligt een tegelvloer en er is lichtkoepel voor natuurlijk licht.

Vanuit de rechtergang kunt u naar 2 slaapkamers, een badkamer en een tweede trap naar de begane grond. Ook in deze gang vindt u een 2 lichtkoepels.

Slaapkamer 1
Deze ruime kamer (7,36 m. x 3,89/3,17 m.) ligt aan de voorzijde van de woning en heeft een open haard. Deze ruimte is ook als extra zitkamer of kantoor te gebruiken. De 5 aluminium kozijnen zijn v.v. dubbel glas en rolluiken. Er hangt een airconditioner.

Slaapkamer 2
Deze slaapkamer (5,69 m. x 3,85 m.; voorheen 2 kamers en eenvoudig te herstellen) ligt aan de achterzijde en heeft een eigen balkon (3,82 m x 3,32 m). Er zijn hardhouten en aluminium kozijnen v.v. dubbel glas. Beide kozijnen zijn v.v. een rolluik. Er hangt ook een airconditioner.

De badkamer
Deze badkamer (2,23 m. x 2,23 m.) is geheel betegeld en is v.v. een bad met jetstreams, een thermostaatkraan en schuifwand over de gehele breedte. Verder is er een wastafelmeubel en een toilet. Er is een lichtkoepel en elektrische ventilatie aanwezig.

Slaapkamer
Deze slaapkamer (4,50 m. x 3,45 m.) ligt aan de linker voorzijde en heeft 3 aluminium kozijnen v.v. dubbel glas.

Slaapkamer
Deze slaapkamer (4,10 m. x 2,54 m.) heeft een aluminium kozijn v.v. dubbel glas.

De badkamer/ wasruimte
Deze badkamer (4,10 m x 1,95 m.) wordt momenteel als wasruimte gebruikt en is geheel betegeld. De badkamer is voorzien een ligbad en een douchecabine (kraan ontbreekt). Er is een wastafel en u vindt hier de aansluitingen voor toilet, wasmachine en droger. Het aluminium kozijn is v.v. dubbel glas.

Garden

De achtertuin
Door de dubbele poort met oprit vindt u achter de woning de riante tuin (ca. 79 m. x 22 m.), met veel privacy, liggend op het oosten. Vanuit de overkapping, direct achter de woning, heeft een spectaculair uitzicht. Er is een fraai gazon wat door een robotmaaier dag en nacht bijgehouden wordt (eigen oplaadpunt). Er staat veel vaste beplanting en u vindt leilindes aan bijna de gehele linkerzijde. Er is een grote vijver (zonder pomp) met o.a. waterlelies en een tweede kleine vijver. De tuin is geheel door groen omheind.
Achter een laag sierhekwerk vindt u achteraan in de tuin een gazon met speeltoestel. Helemaal achterin de tuin staat een berging met kippenren. U vindt verder ook een moestuin, diverse fruitbomen en een compostbak. In de put zit een grondpomp en er zijn diverse waterpunten in de tuin te vinden. Er zijn ook 3 regentonnen met overloop.

Een berging
Vooraan in de tuin is een berging (4 m. x 3,60 m.), wat onderdeel uit maakt van de garage. Deze is momenteel vanuit de tuin te bereiken via een hardhouten loopdeur v.v. dubbel glas. Deze ruimte is v.v. een meterkast (5 groepen), elektra, een gootsteen en kunststof kozijnen v.v. dubbel glas.

De schuur
Achter de berging is nog een houten schuur (18,5 m²) gebouwd v.v. elektra.

Details

- Woonhuis met riante tuin en dubbele garage met eigen parkeerplaatsen en/of
- Dubbele bewoning mogelijk
- Mantelzorg mogelijk
- Combinatie wonen en werken mogelijk
- Eigen parkeerplaats voor 10 auto’s
- Oprit 14,70 meter voor extra parkeren en betreden tuin
- Bedrijfshal / garage
- Ruim dakterras ca. 28 m²
- Riante, keurig verzorgde tuin met vrij uitzicht achterzijde ca. 1725 m²
- Appartement met 5 slaapkamers ca. 180 m²
- 5 Kantoorruimtes met kantine en 2 toiletten
- Nabij uitvalswegen

Brochure(s) and other documents

ZonZone

Close

Recently viewed