slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold

Sold: Heistraat 62a, 5121 JM Rijen

€439,000
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Plot size 265 m²
Liveable area 120.3 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Deze nette, uitgebouwde twee onder één kapwoning heeft een eigen oprit. De woning is grotendeels geïsoleerd, heeft 12 zonnepanelen en is v.v. een professioneel domoticasysteem. Alle kozijnen zijn v.v. dubbel glas en grotendeels van rolluiken. Er zijn 2 ruime bergingen voor veel opslag- en klusruimte. Er zijn 4 slaapkamers en er is een volledige badkamer. De ruime tuin heeft achter in de tuin ee... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, semi-detached house
    Construction period 1968
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 05495
Asking price €439,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 02 December 2023
Construction
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 1968
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Certifications Energy performance advice
Isolations Floor, Insulated glazing, Roof
Surfaces and content
Plot size 265 m²
Floor Surface 120.3 m²
Living area 35.51 m²
Kitchen area 7.41 m²
Content 427 m³
External surface area storage rooms 57.4 m²
Layout
Number of floors 3
Number of rooms 5 (of which 4 bedrooms)
Number of bathrooms 1
Garden
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation North
Has a backyard entrance Yes
Condition Well maintained
Energy consumption
Energy certificate C
Boiler
Type of boiler Nefit Topline
Heating source Gas
Year of manufacture 2009
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Number of parking spaces 1
Water heating Central heating system
Heating Central heating, Wood stove
Ventilation method Mechanical ventilation
Kitchen facilities Built-in equipment
Bathroom facilities Bath, Shower, Toilet, Washbasin furniture
Parking Detached wood
Has a flue tube Yes
Has fibre optical cable Yes
Garden available Yes
Has a garage Yes
Has home automation Yes
Has roller blinds Yes
Has a storage room Yes
Has a skylight Yes
Has solar panels Yes
Has ventilation Yes
Cadastral informations
Gilze En Rijen A 4433
Area 265 m²
Range Entire lot

Description

Deze nette, uitgebouwde twee onder één kapwoning heeft een eigen oprit. De woning is grotendeels geïsoleerd, heeft 12 zonnepanelen en is v.v. een professioneel domoticasysteem. Alle kozijnen zijn v.v. dubbel glas en grotendeels van rolluiken. Er zijn 2 ruime bergingen voor veel opslag- en klusruimte. Er zijn 4 slaapkamers en er is een volledige badkamer. De ruime tuin heeft achter in de tuin een fraaie overkapping met buitenkeuken, een pizza-oven, een buitenhaard en tweede berging. De gehele woning is v.v. glad stucwerk. Scholen, het bos en winkels zijn op loopafstand.

Ground floor

Entree/Hal
De hal geeft toegang tot de garderobe, meterkast (9 groepen), de trapkast en het zwevend toilet met fonteintje en ventilatierooster. Vanuit de hal kunt u naar de woonkamer.

Woonkamer:
In de woonkamer (10,06 m. x 4,20 m. / 3,53 m.) ligt een laminaatvloer. Er staat een houtkachel (ter overname). Er zitten 2 boxen in het plafond. De hardhouten kozijnen zijn v.v. dubbel glas. Aan de achterzijde vindt u twee openslaande deuren naar de tuin. Zowel aan de voor- als achterzijde vindt u elektrische rolluiken.

De keuken
De woonkamer heeft een half open verbinding met de keuken (3,06 m. x 2,42 m.). Het keukenblok is geplaatst in een ruime U-opstelling met een verhoogd werkblad en lekker veel werkruimte. De keuken is voorzien van een 5-pits gaskookplaat, een magnetron, een oven, een RVS afzuigkap, een vaatwasser en een koelkast. Het kozijn is v.v. een elektrisch rolluik. Vanuit de keuken kunt u naar de bijkeuken.

De bijkeuken
In deze ruimte (3,19 m. x 1,33 m.) is het mogelijk om op een makkelijke manier een aansluiting voor wasmachine en droger te maken. U vindt hier extra bergruimte. Er is een loopdeur naar de tuin. Deze is v.v. een rolluik.

First floor

De bovenhal geeft u toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. Het kozijn in de hal is v.v. melkglas. Alle slaapkamers op deze verdieping zijn v.v. een rolluik en overal is het licht is v.v. een domotica

Slaapkamer 1:
Deze slaapkamer (3,56 m. 3,41 m.) ligt aan de achterzijde van de woning en is v.v. een laminaatvloer. Er is een tv- en internetaansluiting.
systeem. Alle muren en plafonds zijn weer glad gestuukt. Via een vaste trap kunt u naar de tweede verdieping.

Slaapkamer 2:
Deze slaapkamer (2,98 m. x 2,78 m.) ligt aan de voorzijde van de woning en heeft een laminaatvloer. Er is een tv- en internetaansluiting.

Slaapkamer 3
Deze slaapkamer (3,08 m. x 2,40 m.) ligt aan de achterzijde van de woning. Ook hier ligt een laminaatvloer. Er is een tv- en internetaansluiting. Er is een extra loopdeur welke toegang geeft tot het platte dak.

De badkamer:
De geheel betegelde badkamer (3,19 m. x 2,00/1,23 m.) ligt aan de voorzijde van de woning. Er ligt een tegelvloer en de wanden zijn deel v.v. tegels en glad stucwerk. Er is een ligbad met thermostaatkraan, v.v. afzuigsysteem, een inloopdouche met glazen deur en thermostaatkraan, een zwevend toilet, een spiegelkast en een wastafelmeubel. Het kozijn is aan de onderzijde v.v. melkglas. Er zitten 2 boxen in het plafond.

Second floor

Via een vaste trap komt u op de voorzolder (5,11 m. x 2,40 m.), alwaar ook de c.v.-ketel (Nefit Topline 2009) hangt. Er ligt een laminaatvloer en er is een dakraam. Ook vindt u hier de wasaansluitingen voor een wasmachine en droger. Achter het knieschot vindt u extra bergruimte.

Slaapkamer 4
Deze ruime slaapkamer (4,07 m. x 3,56 m.) heeft een dakkapel aan de achterzijde. De gehele ruimte is weer v.v. een laminaatvloer en glad stucwerk. Er is een tv- en internetaansluiting.

Garden

De achtertuin (ca. 21 meter diep) ligt op het noorden. De tuin is keurig aangelegd en v.v. sierbestrating en een gazon van kunstgras. Er is ook een buitenkraan, direct achter de woning. Een tweede buitenkraan vindt u achteraan in de tuin. Deze is aangesloten op de grondpomp (ter overname). In de houten ombouw kunt u 4 containers uit het zicht plaatsen.
Voor in de tuin staat een geïsoleerde berging (6,27 m. x 2,63 m.) met een dubbele deur en extra loopdeur. Deze berging is v.v. elektra. Achter in de tuin vindt u een overkapping (6,40 m. x 3,14 m.) over de gehele breedte van de tuin. Hier vindt u een buitenhaard, een pizza-oven, een buitenkeuken v.v. drinkwater, inbouwspots, meerdere boxen en een 5.1 THX dolby surround systeem (ter overname).
Achter de overkapping bevindt zich een tweede berging (6,20 m. x 2,76 m.) welke ook geheel geïsoleerd is en v.v. elektra en een houtkachel. U vindt hier ook de omvormer voor de 12 zonnepanelen die zich op het dak bevinden.

Details

- Uitgebouwde tweekapper
- Eigen oprit
- 2x ruime, geïsoleerde berging
- Vloerisolatie
- Schoorsteen opnieuw gevoegd en v.v. nieuw lood (december 2022)
- Hardhouten kozijnen v.v. dubbel glas
- Ruime tuin; onderhoudsvrij en v.v. grondpomp (ter overname)
- Ruime overkapping v.v.een pizza oven, een buitenkeuken en een buitenhaard
- voorzien van rolluiken, m.u.v. voordeur, badkamer en dakkapel
- voorzien van professioneel domotica systeem
- dakleer aanbouw september 2023 vernieuwd
- woning is grotendeels v.v. kruipruimte
- Nabij scholen, winkels en bos

Brochure(s) and other documents

ZonZone

Close

Recently viewed