slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold

Sold: Nette twee-onder-een-kapwoning met 3 slaapkamers, een badkamer inclusief inloopdouche (2018) en een open keuken met inbouwapparatuur en een fraai aangelegde tuin op het zuidoosten.

€302,500
Address: Amer 6, 3068 GA Rotterdam
Type of residence House, single-family house, corner house
Plot size 131 m²
Liveable area 88.81 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Amer 6, Rotterdam

Deze nette twee-onder-een-kapwoning is precies wat je zoekt. Met 3 slaapkamers, een badkamer inclusief inloopdouche (2018) en een open keuken met inbouwapparatuur en een fraai aangelegde tuin op het zuidoosten. Daarnaast zijn er aanzienlijk duurzame investeringen gedaan, waaronder 10 zonnepanelen welke in 2021 zijn geïnstalleerd en een goede isolatie, waarmee het huis ook n... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, corner house
    Construction period 1980
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 22
Asking price €302,500
Upholstered Yes
Upholstered Upholstered
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 26 January 2024
Construction
Type of residence House, single-family house, corner house
Type of construction Existing estate
Construction period 1980
Rooftype Flat
Certifications Energy performance advice
Isolations Insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 131 m²
Floor Surface 88.81 m²
Content 305 m³
External surface area storage rooms 6.52 m²
Layout
Number of floors 2
Number of rooms 4 (of which 3 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location Residential area
Garden
Type Back yard
Orientation South east
Has a backyard entrance Yes
Energy consumption
Energy certificate A
Features
Water heating District heating
Heating Air conditioning, District heating
Bathroom facilities Double sink, Toilet, Walkin shower
Has AC Yes
Has fibre optical cable Yes
Garden available Yes
Has a storage room Yes
Has solar panels Yes
Cadastral informations
Rotterdam BA 423
Area 131 m²
Ownership Ground lease
Charges Temporary,

Description

Amer 6, Rotterdam

Deze nette twee-onder-een-kapwoning is precies wat je zoekt. Met 3 slaapkamers, een badkamer inclusief inloopdouche (2018) en een open keuken met inbouwapparatuur en een fraai aangelegde tuin op het zuidoosten. Daarnaast zijn er aanzienlijk duurzame investeringen gedaan, waaronder 10 zonnepanelen welke in 2021 zijn geïnstalleerd en een goede isolatie, waarmee het huis ook nog eens bijdraagt aan duurzaamheid. Bovendien kun je de woning verwarmen en verkoelen met 2 airco’s, wat altijd zorgt voor een aangenaam binnen klimaat, zowel in de zomer als in de winter.

In een autovrije straat, is dit huis ideaal voor gezinnen. De buurt is gezellig en kindvriendelijk, en er is ook fijn contact met de buren. Omringd door veel groen, speeltuinen en zelfs natuurgebieden zoals De Rotte en de Zevenhuizerplas met vele wandel- en fietsroutes ideaal voor de natuurliefhebbers. Verder liggen meerdere scholen, winkels, het zwembad en sportcentra- en veldjes (voetbal, tennis, en basketbal) nabij gelegen. En als je eropuit wilt, zijn het openbaar vervoer (metro) en de grote uitvalswegen A16 en A20 allemaal gemakkelijk bereikbaar.

Ground floor

Nu even binnenkijken. Stap binnen via de voordeur in de hal met toilet, meterkast, opbergkast en trap naar de eerste verdieping. Via de hal heb je toegang tot de gezellige woon- en eetkamer met veel natuurlijk licht. Aan de voorzijde bevindt zich de open keuken met alle benodigde apparatuur en in een handige U-opstelling. Via de keuken heb je ook toegang tot de fraai aangelegde tuin. Beneden is er een airco aanwezig, hiermee kun je de woning verwarmen of verkoelen wanneer dat nodig is.

First floor

Op de eerste verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers, een moderne badkamer (gerenoveerd in 2018) en nog een opbergkast. De badkamer heeft een inloopdouche, dubbele wastafel met meubel en spiegel, en een extra toilet. De grote slaapkamer is ook voorzien van een airco. De overige 2 kamers zijn veelzijdig in te zetten als slaapkamer, inloopkast of kantoorruimte.

Garden

De fraaie tuin is te bereiken via de keuken en heeft een zuidoostelijke ligging, waardoor je hier van de zon kunt genieten, maar ook altijd wel een plekje in de schaduw hebt. Achterin vind je een berging voor al je opslag, en er is ook een achterom, waardoor je gemakkelijk je fiets of motor veilig in de tuin of berging kunt stallen.

Details

- 3 slaapkamers
- 2 airco’s (2023)
- Centrale ligging
- Tuin op het zuidoosten
- 10 zonnepanelen
- Energielabel A
- Bouwjaar 1980
- Gehele woning is voorzien van dubbelglas
- Eigendom belast met erfpacht, afgekocht tot 30-06-2039
- Volledig geïsoleerd
- Kindvriendelijke en gezellige woonwijk

Floor plans

ZonZone

Close

Recently viewed