slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Under offer

Under offer: Charmant familiehuis met dubbele woon- en badkamer!

€850,000
Address: Dorpsstraat 44, 4145 KD Schoonrewoerd
Type of residence House, single-family house, detached house
Plot size 1,102 m²
Liveable area 268 m²
Acceptance By consultation
Status Under offer

Note

General

Charmant familiehuis met dubbele woon- en badkamer!

Deze charmante woning aan de Dorpsstraat in Schoonrewoerd biedt een unieke combinatie van historisch karakter en modern comfort. Met een diepe tuin vol fruitbomen en een verleden als voormalige smederij, ademt deze woning authenticiteit en veelzijdigheid. Het pronkstuk van de woning is zonder twijfel de ouderslaapkamer op de eerste verdiepi... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, detached house
    Construction period 1930
    Status Under offer
  • Location

Features

Offer
Reference number 06813
Asking price €850,000
Status Under offer
Acceptance By consultation
Last updated 06 December 2023
Construction
Type of residence House, single-family house, detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 1930
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Certifications Energy performance advice
Isolations Cavity wall, HR glazing, Largely insulated glazing, Roof
Surfaces and content
Plot size 1,102 m²
Floor Surface 268 m²
Living area 101 m²
Kitchen area 21 m²
Content 888 m³
Surface area other inner rooms 11 m²
External surface area storage rooms 7 m²
Layout
Number of floors 2
Number of rooms 7 (of which 4 bedrooms)
Number of bathrooms 2 (and 2 separate toilets)
Outdoors
Location City centre, Near school
Garden
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation South east
Has a backyard entrance Yes
Condition Well maintained
Energy consumption
Energy certificate C
Boiler
Type of boiler Nefit
Heating source Gas
Year of manufacture 2010
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating, Partial Floor heating, Wood stove
Ventilation method Mechanical ventilation, Natural ventilation
Kitchen facilities Built-in equipment
Bathroom facilities Bathroom 1 Bath, Double sink, Shower, Washbasin furniture
Bathroom facilities Bathroom 2 Shower, Sink, Washbasin furniture
Garden available Yes
Has a storage room Yes
Has a skylight Yes
Has ventilation Yes
Cadastral informations
Vijfheerenlanden B 1924
Area 1,102 m²
Range Partial lot

Description

Charmant familiehuis met dubbele woon- en badkamer!

Deze charmante woning aan de Dorpsstraat in Schoonrewoerd biedt een unieke combinatie van historisch karakter en modern comfort. Met een diepe tuin vol fruitbomen en een verleden als voormalige smederij, ademt deze woning authenticiteit en veelzijdigheid. Het pronkstuk van de woning is zonder twijfel de ouderslaapkamer op de eerste verdieping met aangrenzende badkamer.

In totaal biedt de woning twee woonkamers, een ruime eetkeuken, grote werkkamer met eigen ingang, vier slaapkamers, twee badkamers, een wasruimte en een voorraadkelder. Genoeg ruimte voor het hele gezin dus, in dit familiehuis!

Wij adviseren je de brochure van deze woning te downloaden van onze website. In deze brochure tref je uitgebreide informatie aan met extra foto's, plattegronden en kadastrale gegevens.

Ground floor

Entree met toegang tot de eerste woonkamer, een werkkamer, toilet en trapopgang naar de eerste verdieping. Op de vloer ligt een Belgisch hardstenen vloer.

De werkkamer/het kantoor beschikt over een eigen voordeur en is voorzien van praktische inbouw- en archiefkasten.

Rechts aan de voorzijde ligt de eerste woonkamer, deze ademt licht en ruimte dankzij het fraaie houten balkenplafond en de vele raampartijen. Achterin de woonkamer leidt een kleine trap naar een opkamer, nu gebruikt als tv-kamer.

Vanuit de woonkamer bereik je de grote leefkeuken. De keuken, uitgevoerd in karakteristiek blauw, beschikt over een granieten werkblad en is uitgerust met een 1,5 spoelbak met mengkraan, oven, koelkast, vaatwasser en een 4-pits gasfornuis met afzuiging.

Vanuit de keuken bereik je de achtertuin, maar ook de kelder en een tweede trapopgang naar de eerste verdieping. Dubbele deuren openen hier eveneens naar de tweede woonkamer, een echte familiekamer met wederom een fraaie balkenconstructie, een hoog plafond en een centrale houtkachel. Deze kamer biedt toegang tot een extra bergruimte met koelkast en vriezer. Ook hiervandaan bereik je de achtertuin.

First floor

De eerste verdieping herbergt de absolute eyecatcher van de woning - de master bedroom. Deze ruimte met prachtige hoge nok en zichtbare balkenconstructie is aangrenzend aan een badkamer die van de slaapkamer is gescheiden door glas. Een klassiek vrijstaand ligbad en een royale wastafel sieren deze ruimte. De inloopdouche met regen- en handdouche bevindt zich in een aparte ruimte aan de voorzijde van de slaapkamer.

Een tweede badkamer biedt nog een inloopdouche en een groot wastafelmeubel.

Op de verdieping zijn nog drie slaapkamers te vinden, elk met hun eigen karakter dankzij de houten vloeren en sfeervolle balkenconstructies.

Een vijfde kamer naast de tweede trapopgang fungeert als wasruimte, hier vind je een wasmachine, droger en een extra spoelbak. Eventueel zou hier een vijfde slaapkamer te realiseren zijn.

Ruime bergkasten op de overloop zorgen voor extra opbergruimte en alle verschillende niveaus maken van deze verdieping een speelse verdieping! Alle vertrekken zijn voorzien van houten vloeren.

Garden

De diepe achtertuin is een oase van rust met een groot terras, overkapping met zitje en meerdere fruitbomen te midden van een gazon. Een gedeelde oprit leidt naar een grindpad in de tuin waar meerdere auto's geparkeerd kunnen worden.

Details

Voor technische kenmerken en bijzonderheden verwijzen wij u naar de brochure.

Over Schoonrewoerd.
Schoonrewoerd is een dorp met circa 1600 inwoners in de gemeente Vijfheerenlanden. Het dorp ligt tussen Leerdam en Zijderveld in de provincie Utrecht. Het is in 1023 gesticht door Jan van Arkel en tot 1986 was Schoonrewoerd een zelfstandige gemeente. In datzelfde jaar werd met Kedichem en Leerdam de gemeente Leerdam gevormd. Op 1 januari 2019 is de gemeente Vijfheerenlanden ontstaan door een fusie van de gemeenten Leerdam, Zederik en Vianen. Schoonrewoerd is bekend van het Schoonrewoerdse Wiel of het Wiel van Bassa, het grootste wiel van Nederland, dat ontstaan is bij een dijkdoorbraak in 1573. De dijk die doorbrak was de Diefdijk, de grens tussen Holland en Hertogdom Gelre. De Diefdijk is in 1284 aangelegd om de Vijfheerenlanden te beschermen tegen wateroverlast vanuit Gelre. Het is een kindvriendelijk dorp in een rustige omgeving. Er is een kleine supermarkt. Voor verdere voorzieningen ben je aangewezen op Leerdam, waar je binnen 10 minuten met de auto bent. Het dorp is erg centraal gelegen in Nederland en is makkelijk bereikbaar vanaf de A2 en de A27.

Interesse gewekt? Schakel meteen uw eigen aankoopmakelaar in.
Uw aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Floor plans

Brochure(s) and other documents

Virtual tour

ZonZone

Close

Recently viewed