slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold subject to conditions

Sold subject to conditions: Kruisstraat 12, 7851 AE Zweeloo

€375,000
Type of residence House, single-family house, detached house
Plot size 605 m²
Liveable area 163 m²
Acceptance By consultation
Status Sold subject to conditions

Note

General

Kruisstraat 12 Zweeloo
Vrijstaande woning met een dubbele garage

Deze vrijstaande woning, gebouwd in 1938 met baden en slapen op de begane grond en een dubbele garage is gelegen op loopafstand van de dorpskern met winkel-, sport- en horecavoorzieningen.

De locatie is prachtig, de woning kan prachtig worden. Zie jij de mogelijkheden?

Het vrije uitzicht vanuit de woning op het weiland... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, detached house
    Year of construction 1938
    Status Sold subject to conditions
  • Location

Features

Offer
Reference number 63098/7534681
Asking price €375,000
Status Sold subject to conditions
Acceptance By consultation
Last updated 05 April 2024
Construction
Type of residence House, single-family house, detached house
Type of construction Existing estate
Year of construction 1938
Rooftype Front gable
Isolations Party insulated glazing, Roof, Wall
Surfaces and content
Plot size 605 m²
Floor Surface 163 m²
Content 859 m³
External surface area 20 m²
Garden area 290 m²
Layout
Number of floors 3 (and one basement)
Number of rooms 5 (of which 4 bedrooms)
Outdoors
Location Country side, Unobstructed view
Garden
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation North west
Has a backyard entrance Yes
Condition Normal
Energy consumption
Energy certificate G
Features
Water heating Central heating system
Parking Attached stone
Garden available Yes
Has a garage Yes
Has a storage room Yes

Description

Kruisstraat 12 Zweeloo
Vrijstaande woning met een dubbele garage

Deze vrijstaande woning, gebouwd in 1938 met baden en slapen op de begane grond en een dubbele garage is gelegen op loopafstand van de dorpskern met winkel-, sport- en horecavoorzieningen.

De locatie is prachtig, de woning kan prachtig worden. Zie jij de mogelijkheden?

Het vrije uitzicht vanuit de woning op het weiland is mooi zeker te noemen. Op het achtererf staat een houten tuinschuur en in de achtertuin kun je heerlijk genieten van de zon.

Een woning met veel ruimte op een prettige woonplek die de aandacht verdient die het nodig heeft. De woning leent zicht uitstekend voor verduurzamen zoals verder isolatie en zonnepanelen. Er zijn diverse mogelijkheden via het Drents Energieloket of het Nationaal Warmtefonds hiervoor.

De indeling van de woning is als volgt.

De oprit en de voortuin is ruim en je kunt je auto vooraan bij de straat of in je garage parkeren. Je stapt de woning binnen via de overdekte voordeur. Vanuit de entree bereik je de eerste verdieping. Onder de trap zit een deur naar de provisiekelder met extra kastruimte.

De royale L-vormige woonkamer is licht door de vele ramen en het uitzicht over de es is prachtig. Je kunt hier heerlijk werken en genieten. Het eetgedeelte is ruim genoeg voor een royale eettafel.

De halfopen keuken in L-opstelling is modern en voorzien van een inbouw inductiekookplaat met een afzuigkap, een oven, een vaatwasser en een koelkast. Ook vanuit de keuken kijk je de straat in.

De royale badkamer is nu bereikbaar vanuit de woonkamer maar is makkelijk aan te passen naar een deur vanuit de gang zoals zichtbaar op de artist impression. Naast inbouwkasten vind je hier een douche, een wastafel, een toilet en een aansluiting voor een wasmachine en/of droger.

Vanuit de ruime gang, tevens achteringang bereik je een apart toilet met fonteintje, de cv-kast en een deur naar de slaapkamer. De slaapkamer is royaal te noemen en is ook voorzien van een wastafel. Deze is in de artist impression verwijderd om nog meer ruimte te krijgen in je slaapkamer.

Eerste verdieping
Met een vaste trap bereik je de overloop met bergruimte. Op de verdieping vind je twee, oorspronkelijk drie slaapkamers, waarvan een kamer is voorzien van een dakkapel en een wastafel.

Extern
Praktisch is de extra parkeerplaats aan de straatzijde. De voortuin is bestraat en voorzien van diverse bloembakken. Je kunt je auto parkeren in de extra brede garage met twee kanteldeuren. Ideaal als je meer auto’s hebt, je oldtimer wilt stallen of hobby’s hebt en daar ruimte voor zoekt. Een fijne en ruime plek om te werken.

De houten tuinschuur doet dienst als opslag voor het tuingereedschap, de tuinstoelen en kussens. De tuin is verder voorzien van bestrating, gras en beplanting.

Bijzonderheden
- Er is dubbel glas aangebracht op de begane grond met uitzondering van een zijraam en de voordeur
- Op de verdieping is nog enkel glas aanwezig
- Je dient rekening te houden met onderhoud en schilderwerk van de houten raam- en deurkozijnen
- Verduurzamen loont waaronder kunststof kozijnen, zonnepanelen en/of airconditioning

Oplevering in overleg.

Omgeving
- Zweeloo vormt samen met het buurdorp Aalden bijna een geheel. Aan de zuidkant vindt men het oude esdorp Oud-Aalden, met Saksische boerderijen die een beschermd dorpsgezicht vormen.
- Op korte afstand vind je diverse winkelvoorzieningen, horecagelegenheden, sportpark ’t Alberbarg en een openlucht zwembad dus je hoeft je dorp niet uit voor je dagelijkse boodschappen en vermaak
- Jaarlijks worden het muziekfestival "Sweelpop" en het paardensportevenement "Masters Springen" in Zweeloo georganiseerd.
- Er zijn diverse aantrekkelijke wandelroutes in de omgeving zoals De Aelder Rondomme, een aansprekende wandelroute rond Aalden van 7 km en de Dichtersroute, een route van 6 km door Aalden en Zweeloo met 20 gedichten van Drentse dichters over speciale historische en culturele locaties in de omgeving zoals het kerkje in Zweeloo, de molen van Aalden en de Aalderstroom.
- De Gelpenberg in Aalden is de oudste golfclub van Drenthe net buiten Aalden, in het fraai en rustgevende Drents bos- en heide landschap. De baan staat bekend om een boeiende en uitdagende ronde op uitstekend onderhouden fairways en snelle greens.
- Zweeloo heeft een goede aansluiting naar de provinciale wegen en de snelweg A37

Wil je meer weten over deze woning? Kijk dan op de eigen website van de woning kruisstraat12.nl.

Word je blij van deze woning met dit prachtige uitzicht? Dan laten we je deze woning graag zien.

Proclaimer
Zwanenburg Makelaardij is verantwoordelijk voor de inhoud van deze informatie en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Je kunt ervan uit gaan dat de teksten, kenmerken en maatvoeringen met de grootste zorgvuldigheid zijn opgesteld en berekend. Kom je desondanks toch iets tegen dat niet correct of verouderd is, dan stellen wij jouw reactie bijzonder op prijs.

Floor plans

Brochure(s) and other documents

Virtual floorplan

ZonZone

Close

Recently viewed