slide
DIVA Makelaars Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd!
DIVA staat voor ‘Ster’:
wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Goudsbloemstraat 61 III-12.jpg Goudsbloemstraat 61 III-11.jpg Goudsbloemstraat 61 III-19.jpg Goudsbloemstraat 61 III-15.jpg Goudsbloemstraat 61 III-08.jpg Goudsbloemstraat 61 III-13.jpg Goudsbloemstraat 61 III-14.jpg Goudsbloemstraat 61 III-18.jpg Goudsbloemstraat 61 III-16.jpg Goudsbloemstraat 61 III-17.jpg Goudsbloemstraat 61 III-10.jpg Goudsbloemstraat 61 III-20.jpg Goudsbloemstraat 61 III-21.jpg Goudsbloemstraat 61 III-22.jpg Goudsbloemstraat 61 III-23.jpg Goudsbloemstraat 61 III-06.jpg Goudsbloemstraat 61 III-07.jpg Goudsbloemstraat 61 III-04.jpg Goudsbloemstraat 61 II a-12.jpg Goudsbloemstraat 61 II v-01.jpg Goudsbloemstraat 61 II v-03.jpg Goudsbloemstraat 61 II v-02.jpg Goudsbloemstraat 61 II v-04.jpg Goudsbloemstraat 61 II v-05.jpg Goudsbloemstraat 61 II a-03.jpg Goudsbloemstraat 61 II a-02.jpg Goudsbloemstraat 61 II a-11.jpg Goudsbloemstraat 61 II a-07.jpg Goudsbloemstraat 61 II a-08.jpg Goudsbloemstraat 61 II a-10.jpg Goudsbloemstraat 61 II a-09.jpg Goudsbloemstraat 61 II v-06.jpg Goudsbloemstraat 61 II a-05.jpg Goudsbloemstraat 61 II v-08.jpg Goudsbloemstraat 61 II v-09.jpg Goudsbloemstraat 61 II v-07.jpg Goudsbloemstraat 61 III-03.jpg Goudsbloemstraat 61 III-03_01.jpg Goudsbloemstraat 61 III-01.jpg Goudsbloemstraat 61 III-05.jpg
Nieuw in verkoop

Te koop: Goudsbloemstraat 61-2, 1015 JK Amsterdam

€ 1.400.000,- k.k.
Type object Appartement, bovenwoning
Woonoppervlakte 155 m²
Aanvaarding In overleg
Status Nieuw in verkoop

Notitie

Algemeen

Sfeervolle bovenwoning met twee goed lopende Bed & Breakfast studio's.

Deze unieke bovenwoning aan de Goudsbloemstraat 61 met twee Bed & Breakfast studio's (totaal ca 155 m2) bevindt zich op de tweede, derde en vierde verdieping van een authentiek Amsterdams pand uit 1894. De woning is volledig gerenoveerd, bevind zich op Eigen Grond, met energielabel A, en heeft een nieuwe fundering en een... Meer informatie
  • Kenmerken

    Alle kenmerken
    Type object Appartement, bovenwoning
    Bouwperiode 1894
    Status Nieuw in verkoop
  • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 01392
Vraagprijs € 1.400.000,- k.k.
Servicekosten € 125,-
Inrichting Optioneel
Status Nieuw in verkoop
Aanvaarding In overleg
Bouw
Type object Appartement, bovenwoning
Woonlaag 3e woonlaag
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1894
Keurmerken Energie prestatie advies
Isolatievormen Dubbel glas
Oppervlaktes en inhoud
Woonoppervlakte 155 m²
Inhoud 576 m³
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimte 2 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 3
Aantal kamers 5 (waarvan 4 slaapkamers)
Aantal badkamers 4
Locatie
Ligging Dichtbij openbaar vervoer, In woonwijk, Nabij school
Energieverbruik
Energielabel A
CV ketel
Warmtebron Gas
Combiketel Ja
Eigendom Eigendom
Uitrusting
Warm water CV-ketel
Verwarmingssysteem Airconditioning, Centrale verwarming
Heeft airco Ja
Heeft een balkon Ja
Heeft kabel-tv Ja
Vereniging van Eigenaren
Ingeschreven bij de KvK Ja
Jaarlijkse vergadering Ja
Periodieke bijdrage Ja
Reservefonds Ja
Meer jaren onderhoudsplan Ja
Onderhoudsverwachting Ja
Opstal verzekering Ja
Kadastrale gegevens
Amsterdam L 9947
Omvang Appartementsrecht of complex
Eigendomsituatie Eigen grond

Beschrijving

Sfeervolle bovenwoning met twee goed lopende Bed & Breakfast studio's.

Deze unieke bovenwoning aan de Goudsbloemstraat 61 met twee Bed & Breakfast studio's (totaal ca 155 m2) bevindt zich op de tweede, derde en vierde verdieping van een authentiek Amsterdams pand uit 1894. De woning is volledig gerenoveerd, bevind zich op Eigen Grond, met energielabel A, en heeft een nieuwe fundering en een authentieke kapconstructie.
Op de tweede verdieping bevinden zich twee volledig uitgeruste studio’s (ieder ca 30 m2). Op de derde en vierde verdieping bevindt zich de bovenwoning (circa 92 m2).
Geniet van de dorpse gezelligheid in deze karakteristieke buurt, in het rustige gedeelte van de Jordaan met in de nabijheid de Lindengracht, de Brouwersgracht, de Haarlemmerstraat en de Westerstraat.

Indeling:
Via het gemeenschappelijke trappenhuis komt u bij de entree op de tweede verdieping met twee ruime sfeervolle studio’s van ieder ca 30 m2. De studio’s zijn ieder uitgerust met een kitchenette, badkamer met douche, toilet, radiator en een Belgisch hardstenen wastafelblad.

Op de derde verdieping heeft u de woonverdieping met aan de voorzijde een ruime living met uitzicht op de Goudsbloemstraat, alsmede aan de achterzijde een open keuken en balkon uitkijkend op de Westertoren. De open keuken is voorzien van diverse inbouw apparatuur en een Belgisch hardstenen werkblad. In het midden van de woonverdieping bevindt zich eveneens een badkamer met ligbad, radiator, toilet en Belgisch hardstenen wastafelblad.

Via een interne brede trap komt u op de bovenste sfeervolle kapverdieping. De brede overloop verbindt de twee slaapkamers en de badkamer (met inloopdouche, toilet en wastafel) met elkaar. Op de overloop is er de mogelijkheid voor de aansluiting wasmachine-droogcombinatie. Dankzij de vele ramen is er veel lichtinval dat een gevoel van ruimtelijkheid creëert. Alle verdiepingen zijn bovendien voorzien van een houten vloer dat warmte en tijdloze elegantie toevoegt aan het karakter van de woning en de perfecte basis vormt voor verschillende decoratiestijlen, van klassiek tot modern.

Omgeving:
Op een toplocatie tussen de schilderachtige Lijnbaansgracht en de historische Brouwersgracht, te midden van het levendige hart van de Jordaan. De directe omgeving is bezaaid met gezellige cafés en restaurants, zoals die aan de Lindengracht en Westerstraat en met iets verderop de hippe Haarlemmerstraat en Haarlemmerdijk, vol met boetiekjes, trendy kledingwinkels en gezellige cafeetjes, waaronder het beroemde filmtheater The Movies.

Op korte afstand bevindt zich ook het Westerpark, het 'Vondelpark' van Amsterdam. Beroemde bezienswaardigheden zoals de Westertoren met uitzicht over de met grachten doorsneden stad, het Anne Frankhuis en het Centraal Station zijn op loopafstand te bereiken.

Met uitstekende verbindingen naar het openbaar vervoer en gemakkelijke toegang tot diverse uitvalswegen, biedt deze locatie het beste van Amsterdam binnen handbereik. Verken de stad vanuit dit bruisende en veelzijdige stukje Amsterdam!

Wekelijkse markten:
Op zaterdag kunt u de levendige biologische Noordermarkt, bezoeken. Deze markt staat bekend om zijn biologische en verse producten, antiek, vintage kleding. Op maandag is er op de Westerstraat de welbekende lapjesmarkt ofwel een textielmarkt.

Supermarkten:
Binnen een paar minuten lopen zijn er verschillende supermarkten te vinden, zoals Albert Heijn en Jumbo, hier kunt u terecht voor al uw dagelijkse boodschappen.

Scholen:
Voor gezinnen met kinderen zijn er diverse basisscholen en middelbare scholen in de buurt, zoals De Burght, Montessorischool Jordaan, en het Barlaeus Gymnasium.

Openbaar vervoer:
Met het openbaar vervoer is de Goudsbloemstraat goed bereikbaar. Tramlijnen 3, 10 en 13, evenals de bussen 18 & 21, stoppen op vijf minuten loopafstand, waardoor u eenvoudig door de stad kunt reizen. Het Centraal Station van Amsterdam is op ruim vijf minuten fietsafstand.

Restaurants en cafés:
De omgeving staat bekend om zijn diverse eetgelegenheden. Van gezellige bruine cafés tot trendy restaurants en internationale keukens, er is voor elk wat wils. Op loopafstand vindt u populaire eetgelegenheden zoals Café Thijssen, De Luwte, Morgan & Mees, en vele anderen.

Winkels:
De nabijgelegen Haarlemmerdijk en de beroemde 9 Straatjes bieden een scala aan boetieks, winkels en ambachtelijke winkels, perfect voor een dagje winkelen.

Kortom, wonen in de Goudsbloemstraat betekent genieten van het bruisende leven van Amsterdam met alle benodigde voorzieningen binnen handbereik. Of u nu op zoek bent naar een gezinsvriendelijke omgeving, een rijke culturele ervaring of gewoon het gemak van het stadsleven, deze buurt heeft het allemaal.

Vereniging van eigenaars:
Het goed onderhouden pand is recentelijk gesplitst in appartementen. De Vereniging van Eigenaars is in oprichting. De service bijdrage moet nog worden vastgesteld.

Kenmerken:
• Oppervlakte 155 m2
• Meetrapport aanwezig
• 4 slaapkamers en 4 badkamers
• 2 goed lopende Bed & Breakfast studio's
• Balkon
• Bouwjaar 1894
• Eigen grond
• Fundering is vernieuwd
• Energielabel A
• Oplevering in overleg

Disclaimer:
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige VBO-makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de VBO voorwaarden

Indien u een bezichtiging wenst, gelieve deze schriftelijk aan te vragen via FUNDA -> contact met de makelaar

Plattegronden

Sluiten

Recent bekeken