slide
DIVA Makelaars Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd!
DIVA staat voor ‘Ster’:
wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Kortenhoefsestraat65DenHaag01.jpg Kortenhoefsestraat65DenHaag02.jpg Kortenhoefsestraat65DenHaag05.jpg Detail01.jpg Detail02.jpg Detail03.jpg Kortenhoefsestraat65DenHaag12.jpg Kortenhoefsestraat65DenHaag13.jpg Kortenhoefsestraat65DenHaag14.jpg Kortenhoefsestraat65DenHaag15.jpg Kortenhoefsestraat65DenHaag16.jpg Kortenhoefsestraat65DenHaag17.jpg Kortenhoefsestraat65DenHaag18.jpg Detail04.jpg Kortenhoefsestraat65DenHaag23.jpg Kortenhoefsestraat65DenHaag24.jpg Kortenhoefsestraat65DenHaag22.jpg Kortenhoefsestraat65DenHaag25.jpg Kortenhoefsestraat65DenHaag26.jpg Kortenhoefsestraat65DenHaag27.jpg Kortenhoefsestraat65DenHaag28.jpg Kortenhoefsestraat65DenHaag29.jpg Kortenhoefsestraat65DenHaag30.jpg Kortenhoefsestraat65DenHaag03.jpg
Onder bod

Onder bod: Kortenhoefsestraat 65, 2574 TR Den Haag

€ 200.000,- k.k.
Type object Appartement, bovenwoning
Perceeloppervlakte 108 m²
Woonoppervlakte 56 m²
Aanvaarding In overleg
Status Onder bod

Notitie

Algemeen

Kortenhoefsestraat 65 te Den haag: wonen waar je graag thuiskomt!
| hoekappartement | 3 kamers | gewilde woonwijk | op fietsafstand van strand & stad |

DE WONING
Ben jij starter op de woningmarkt en wil je heel graag beginnen in een charmant appartement met 2 slaapkamers? Lees dan vooral verder, want dit 3-kamer appartement op de hoek van de Kortenhoefsestraat/ Tienhovenselaan kan weleen... Meer informatie
  • Kenmerken

    Alle kenmerken
    Type object Appartement, bovenwoning
    Bouwperiode 1927
    Status Onder bod
  • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 00366
Vraagprijs € 200.000,- k.k.
Servicekosten € 97,-
Inrichting Niet gestoffeerd
Inrichting Niet gemeubileerd
Status Onder bod
Aanvaarding In overleg
Laatste wijziging Vrijdag 19 april 2024
Bouw
Type object Appartement, bovenwoning
Woonlaag 2e woonlaag
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1927
Dakbedekking Bitumen
Type dak Platdak
Isolatievormen Dubbel glas, HR-glas
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 108 m²
Woonoppervlakte 56 m²
Inhoud 201 m³
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimte 2 m²
Balkonoppervlakte 1,81 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 1
Aantal kamers 3 (waarvan 2 slaapkamers)
Aantal badkamers 1
Locatie
Ligging Dichtbij openbaar vervoer, In woonwijk, Nabij school
Energieverbruik
Energielabel F
CV ketel
Combiketel Ja
Eigendom Eigendom
Uitrusting
Warm water CV-ketel
Verwarmingssysteem Centrale verwarming
Heeft een balkon Ja
Vereniging van Eigenaren
Ingeschreven bij de KvK Ja
Jaarlijkse vergadering Ja
Periodieke bijdrage Ja
Reservefonds Ja
Opstal verzekering Ja

Beschrijving

Kortenhoefsestraat 65 te Den haag: wonen waar je graag thuiskomt!
| hoekappartement | 3 kamers | gewilde woonwijk | op fietsafstand van strand & stad |

DE WONING
Ben jij starter op de woningmarkt en wil je heel graag beginnen in een charmant appartement met 2 slaapkamers? Lees dan vooral verder, want dit 3-kamer appartement op de hoek van de Kortenhoefsestraat/ Tienhovenselaan kan weleens precies zijn wat je zoekt!

Het op de bovenste verdieping van een typisch Haagse portiekwoning gelegen appartement strekt zich uit over de gehele lengte van het pand en kent daardoor een speelse indeling. Het appartement is grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas en kent een behoorlijke dosis lichtinval.

Hoewel de basis van deze woning staat als een huis kan het appartement zeker wat aandacht gebruiken. De toegankelijke vraagprijs stelt de koper in staat het appartement weer helemaal naar deze tijd te brengen en er zijn/haar eigen stempel op te drukken.

DE OMGEVING
De Kortenhoefsestraat is gelegen in Rustenburg en Oostbroek, een levendige wijk die grotendeels bestaat uit de voor Den Haag zo kenmerkende 3-laagse portiekwoningen. De wijk heeft wat de middenstand betreft alles wat je nodig hebt: van kleine buurtwinkeltjes tot gezellige horecagelegenheden en van speciaalzaken tot modewinkels.

Recreëren doe je hier in het nabijgelegen Zuiderpark, waar de wandelpaden, het zwembad, de speelvoorzieningen en meerdere horecagelegenheden je een fijne afleiding bieden na een drukke werkdag. Liever verder weg, naar bijvoorbeeld strand of stad? De tramhalte is letterlijk om de hoek en de Randstadrail (halte De la Rey weg) bevindt zich op slechts 4 minuten fietsen.
Kortom: wonen in de Kortenhoefsestraat is wonen ten midden van álles wat je maar nodig hebt!

BEZICHTIGEN
Ben je razend nieuwsgierig geworden naar dit fantastische appartement en de kansen die het jou als potentieel eigenaar biedt? Neem dan contact op met Dé Vastgoedexperts voor het maken van een afspraak en kom het met eigen ogen bekijken!


INDELING:

BEGANE GROND
Opgang in typisch Haagse, open portiek met verdiepingstrappen.

TWEEDE VERDIEPING
Entree in lange, smalle hal welke zich uitstrekt over de breedte van de woning met toegang tot de woonkamer, de slaapkamers, de bergkast, het toilet en de keuken. De gang is voorzien van een praktische lichtkoepel, welke voor een aangename dosis daglicht zorgt.

Woonkamer
De woonkamer laat zich gemakkelijk indelen en is voorzien van veel daglicht. De grote raampartij biedt hier een stads uitzicht op de Tienhovenselaan.

Keuken
Zeer eenvoudig keukenblok met plaats voor een koelkast en fornuis. In de keuken bevindt zich de opstelplaats voor de cv-ketel. Vanuit de keuken is er toegang tot het balkon.

Slaapkamer 1
De grootste slaapkamer bevindt zich in het midden van het appartement en is voorzien van een vaste kast aan weerzijde van de bijzondere ingang. Achter een koof in de hoek van de kamer bevindt zich de watermeter.

Slaapkamer 2
De tweede slaapkamer is gelegen aan de zuidwestkant van het appartement. Vanuit hier is er toegang tot de badkamer en suite.

Badkamer
De door een glazen douchewand van de slaapkamer gescheiden badkamer is voorzien van een inloopdouche en een wastafelmeubel met spiegel.

Toiletruimte
Eenvoudige toiletruimte voorzien van staande closetpot.

Bergkast
Praktische bergkast met ruimte genoeg voor het uit het zicht opbergen van allerhande spullen en voorraad.

Balkon
Het balkon kent een ligging op het westen en hoewel het niet groot is, vormt het dé ideale plek om met een simpel zitje en een kop koffie/thee heerlijk te kunnen genieten van het zonnetje.

BIJZONDERHEDEN:
- Bouwjaar: 1927
- VVE: €97,- per maand
- Erfpacht canon 2024: €59,49 per half jaar en beheerskosten €15,50,- per half jaar. De canon wordt geïndexeerd met de rentestand.
- Oplevering kan per direct
- In de koopakte zullen extra clausules worden opgenomen, zoals een niet zelfbewoningsclausule en ouderdomsclausule.

Afmetingen onder het schuine dakvlak zijn gemeten op 1.50 meter hoogte. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief

Plattegronden

Brochure(s) en overige bijlagen

Sluiten

Recent bekeken