slide
DIVA Makelaars Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd!
DIVA staat voor ‘Ster’:
wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
01.jpg 70.jpg 65.jpg 03.jpg 02.jpg 04.jpg 05.jpg Detail06.jpg 42.jpg 43.jpg Detail07.jpg 44.jpg 09.jpg 10.jpg 11.jpg Detail02.jpg 12.jpg 13.jpg 16.jpg 17.jpg 20.jpg 21.jpg 23.jpg 22.jpg Detail04.jpg 29.jpg 30.jpg Detail05.jpg 33.jpg 27.jpg 28.jpg 34.jpg 35.jpg 36.jpg 37.jpg 38.jpg 39.jpg Detail08.jpg 50.jpg 51.jpg 52.jpg 53.jpg 54.jpg 55.jpg 56.jpg 57.jpg 58.jpg 59.jpg 60.jpg 61.jpg 62.jpg 63.jpg 64.jpg 67.jpg 68.jpg 69.jpg 71.jpg 72.jpg 73.jpg 74.jpg 75.jpg 76.jpg 77.jpg 78.jpg 79.jpg 80.jpg 81.jpg 82.jpg 83.jpg
Nieuw in verkoop

Te koop: Boompjesdijk 102, 4671 PT Dinteloord

€ 625.000,- k.k.
Type object Woonhuis, eengezinswoning, vrijstaande woning, dijkwoning
Perceeloppervlakte 857 m²
Woonoppervlakte 209 m²
Aanvaarding In overleg
Status Nieuw in verkoop

Notitie

Algemeen

Elk dijkhuis is uniek. Zo ook dit vrijstaande huis aan de Boompjesdijk in Dinteloord.
Welkom bij dit verrassend grote huis met onder andere een gezellige woonkamer aan de voorkant van het huis, een extra leef- of werkruimte aan de achterkant van het huis met vrij uitzicht over de uitgestrekte landerijen, met 4 grote slaapkamers én een ruime garage. Tel daarbij op de heerlijke tuin en de aange... Meer informatie
  • Kenmerken

    Alle kenmerken
    Type object Woonhuis, eengezinswoning, vrijstaande woning, dijkwoning
    Bouwperiode 1982
    Status Nieuw in verkoop
  • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 06000
Vraagprijs € 625.000,- k.k.
Inrichting Niet gestoffeerd
Inrichting Niet gemeubileerd
Status Nieuw in verkoop
Aanvaarding In overleg
Bouw
Type object Woonhuis, eengezinswoning, vrijstaande woning, dijkwoning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1982
Dakbedekking Kunststof, Metaal
Type dak Samengesteld
Isolatievormen Dubbel glas, Spouwmuren, Volledig geïsoleerd
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 857 m²
Woonoppervlakte 209 m²
Woonkameroppervlakte 65 m²
Keukenoppervlakte 9 m²
Inhoud 933 m³
Oppervlakte overige inpandige ruimten 42 m²
Oppervlakte externe bergruimte 3 m²
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimte 45 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 2
Aantal kamers 7 (waarvan 5 slaapkamers)
Aantal badkamers 1
Locatie
Ligging Aan rustige weg, Buiten bebouwde kom
Tuin
Type Tuin rondom
Hoofdtuin Ja
Oriëntering Zuid-west
Heeft een achterom Ja
Staat Goed onderhouden
Energieverbruik
Energielabel B
CV ketel
CV ketel Nefit
Warmtebron Gas
Bouwjaar 2020
Combiketel Ja
Eigendom Eigendom
Uitrusting
Aantal parkeerplaatsen 6
Aantal overdekte parkeerplaatsen 1
Warm water CV-ketel
Verwarmingssysteem Centrale verwarming, Houtkachel
Badkamervoorzieningen Inloopdouche, Wastafelmeubel
Parkeergelegenheid Aangebouwde stenen garage
Glasvezelaansluiting aanwezig Ja
Tuin aanwezig Ja
Heeft een garage Ja
Heeft schuur/berging Ja
Kadastrale gegevens
Dinteloord H 816
Perceeloppervlakte 857 m²
Omvang Geheel perceel
Eigendomsituatie Eigen grond

Beschrijving

Elk dijkhuis is uniek. Zo ook dit vrijstaande huis aan de Boompjesdijk in Dinteloord.
Welkom bij dit verrassend grote huis met onder andere een gezellige woonkamer aan de voorkant van het huis, een extra leef- of werkruimte aan de achterkant van het huis met vrij uitzicht over de uitgestrekte landerijen, met 4 grote slaapkamers én een ruime garage. Tel daarbij op de heerlijke tuin en de aangebouwde veranda en het is een perfecte plek voor wie op zoek is naar comfortabel en ruim wonen.

Voorzien van onder andere kunststof kozijnen en dubbel glas - en met een energielabel B - is dit huis niet alleen een lust voor het oog, maar ook een slimme keuze voor duurzaam wonen. Gelegen op een vrije locatie, geniet u hier van rust en privacy zonder afgesneden te zijn van de wereld; de perfecte balans tussen landelijk wonen en toch dichtbij alle gemakken van de nabijgelegen plaatsen Dinteloord en Steenbergen.

Indeling

Stap binnen in dit sfeervolle huis en laat je verrassen door de warme uitstraling van de begane grond.
Bij binnenkomst verwelkomt de hal je die toegang geeft tot de toiletruimte, de badkamer en tot de woonkamer. De toiletruimte is ingericht met een zwevens toilet en een fonteintje; de badkamer heeft een inloopdouche en een wastafelmeubel.

De woonkamer is het hart van het huis, met zijn gezellige houtkachel en stoere balken die de ruimte karakter geven. Een trapje naar beneden brengt je onder dijkhoogte, waar je wordt getrakteerd op een fantastisch uitzicht over de achtergelegen landerijen. Momenteel is deze ruimte ingericht als inspirerende werkkamer, met tuindeuren die je uitnodigen om even een frisse neus te halen en te genieten van het weidse polderlandschap.

De keuken is een knusse plek waar gezelligheid en functionaliteit samenkomen. Voorzien van een 5-pits Boretti gasfornuis met oven, afzuigschouw, vaatwasser en koelkast, is dit de ideale plek om culinaire hoogstandjes te bereiden. De aangrenzende bijkeuken biedt extra werkruimte met een dubbele spoelbak en volop kastruimte.
Vanuit de bijkeuken heb je toegang tot de garage, een ware ruimtewonder met zijn mega grootte en handige zolder. Met een sectionaaldeur en stroomvoorziening is deze garage perfect voor de klusser of als extra opslagruimte.

En laten we de veranda niet vergeten! Hier kun je genieten van geweldige avonden met familie en vrienden, beschermd tegen weer en wind dankzij de zeilen die tot windkracht 8 zijn afgewerkt.

Kortom, deze begane grond biedt niet alleen praktisch comfort, maar ook een heerlijke plek om samen te komen en te genieten van het goede leven!"

Eerste verdieping

De eerste verdieping van dit huis biedt maar liefst 5 slaapkamers en een toiletruimte, waardoor er voldoende ruimte is voor het hele gezin.

De masterbedroom is een ware blikvanger, bestaande uit twee slaapkamers die zijn samengevoegd door een opening in de tussenmuur. Hierdoor is een ruime kamer ontstaan met een prachtige inloopkast, ideaal voor het organiseren van je kleding en accessoires.

Twee slaapkamers aan de voorkant van het huis zijn elk voorzien van een eigen wastafelmeubel, waardoor het ochtendritueel een stuk gemakkelijker wordt voor de bewoners.
De laatste kamer op deze verdieping is zeker niet de minste. Momenteel ingericht als sportkamer, biedt deze ruimte veel mogelijkheden. Het overdekte balkon eraan toegevoegd, maakt het een perfecte plek voor een tienerkamer, waar privacy en frisse lucht samenkomen voor een comfortabel verblijf.

Kortom, de eerste verdieping van dit huis biedt niet alleen ruimte, maar ook veelzijdigheid en comfort voor het hele gezin.

Tuin

De tuin van dit huis is een heerlijk plek voor natuurliefhebbers en tuiniers, aangelegd met een prachtig gazon, groene borders, sierhagen, bestrating en terras.
Voor wie groene vingers heeft, is er ruimte genoeg voor een eigen moestuin, waar je je eigen groenten en kruiden kunt kweken en genieten van verse, producten uit eigen tuin.

Laten we ook de praktische kant van de tuin niet vergeten. Er is een speciale ruimte voor houtopslag, zodat je altijd genoeg brandhout hebt voor de gezellige avonden rond de houtkachel. Daarnaast is er een handige berging voor bijvoorbeeld het opbergen van tuingereedschap, zodat alles netjes opgeborgen is en binnen handbereik.

De tuin grenst aan een uitgestrekt akkerbouwlandschap. Terwijl je geniet van de rust en privacy van je eigen tuin, kun je ook de schoonheid van het omringende landschap bewonderen, met zijn uitgestrekte akkers en kleurrijke gewassen die elk seizoen veranderen.

Nog niet benoemd, maar zeker het vermelden waard is de parkeergelegenheid rondom het huis: op eigen terrein kunnen rechts van het huis met gemak 6 auto's geparkeerd worden en links van huis - evenwijdig aan de dijk - ook nog eens 2 auto's.

Plattegronden

Brochure(s) en overige bijlagen

Virtuele tour

Sluiten

Recent bekeken