slide
DIVA Makelaars Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd!
DIVA staat voor ‘Ster’:
wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Woonhoeve Est_03.jpg Woonhoeve Est_01.jpg Woonhoeve Est_04.jpg Woonhoeve Est_07.jpg Woonhoeve Est_09.jpg Woonhoeve Est_09b.jpg Woonhoeve Est_08.jpg Kavels.jpg
Onder optie

Onder optie: De Kwekerij 2, 4185 MA Est

€ 654.000,- v.o.n.
Type object Woonhuis, woonboerderij, vrijstaande woning
Perceeloppervlakte 1.100 m²
Woonoppervlakte 135 m²
Aanvaarding In overleg
Status Onder optie

Notitie

Algemeen

BOUWNUMMER 3 - De Erfhoeve

Wonen met het oog op morgen

Deze hoevewoning (kopwoning) vormt het markante aanzicht van “De Erfhoeve”. De voorgevel toont vakmanschap en tijdloze elegantie. Het metselwerk, de ramen met bovenlichten, de luiken en de gracieuze makelaar vormen een oogstrelend geheel. Bovendien staat deze woning, als gevolg van de uitsparing onder de kap, volledig los van de twee... Meer informatie
  • Kenmerken

    Alle kenmerken
    Type object Woonhuis, woonboerderij, vrijstaande woning
    Bouwperiode 2024
    Status Onder optie
  • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 05965
Koopsom € 654.000,- v.o.n.
Inrichting Niet gestoffeerd
Inrichting Niet gemeubileerd
Status Onder optie
Aanvaarding In overleg
Bouw
Type object Woonhuis, woonboerderij, vrijstaande woning
Soort bouw Nieuwbouw
Toegankelijkheid Mindervaliden, Senioren
Bouwperiode 2024
Dakbedekking Dakpannen, Keramisch
Type dak Zadeldak
Isolatievormen Ankerloze spouwmuren, Dakisolatie, Dubbel glas, HR-glas, Muurisolatie, Spouwmuren, Vloerisolatie, Volledig geïsoleerd
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 1.100 m²
Woonoppervlakte 135 m²
Inhoud 552 m³
Oppervlakte overige inpandige ruimten 7 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 3
Aantal kamers 5 (waarvan 4 slaapkamers)
Aantal badkamers 2 (en 1 apart toilet)
Locatie
Ligging Aan rustige weg, In woonwijk, Nabij snelweg, Platteland
Tuin
Type Tuin rondom
Hoofdtuin Ja
Oriëntering Oosten
Heeft een achterom Ja
Staat Dient nog te worden aangelegd.
Energieverbruik
Energielabel A+++
Uitrusting
Aantal parkeerplaatsen 4
Warm water Doorstroom boiler
Verwarmingssysteem Vloerverwarming, Warmtepomp, Warmterecuperatiesysteem
Ventilatie methode Balansventilatie
Tuin aanwezig Ja
Heeft zonnepanelen Ja
Kadastrale gegevens
Est en Opijnen E 1096
Perceeloppervlakte 1.100 m²
Omvang Deel perceel
Eigendomsituatie Eigen grond

Beschrijving

BOUWNUMMER 3 - De Erfhoeve

Wonen met het oog op morgen

Deze hoevewoning (kopwoning) vormt het markante aanzicht van “De Erfhoeve”. De voorgevel toont vakmanschap en tijdloze elegantie. Het metselwerk, de ramen met bovenlichten, de luiken en de gracieuze makelaar vormen een oogstrelend geheel. Bovendien staat deze woning, als gevolg van de uitsparing onder de kap, volledig los van de twee overige hoevewoningen en is hierdoor vrijstaand.

Welkom bij nieuwbouwplan "De Kwekerij," waar dromen van toekomstgericht wonen werkelijkheid worden. "De Kwekerij" is een straat die het summum van luxe en stijl zal vertegenwoordigen, majestueuze huizen in het hogere segment beginnen hier inmiddels hun vorm te krijgen. Aan de rand van dit prachtige decor, in het dorp Est direct onder de rook van Geldermalsen introduceren we "De Erfhoeve", een bijzonder en unieke woonvorm voor deze regio.

Deze drie hoevewoningen zijn meer dan alleen huizen; ze belichamen het concept "wonen met het oog op morgen". Ze zijn doelgroepgericht ontworpen om werkelijk geschikt te zijn voor iedereen, van jonge gezinnen op zoek naar ruimte tot senioren die dromen van royaal en comfortabel wonen. Maar wat deze huizen echt speciaal maakt, is hun vermogen om aan te passen aan diverse fases in het leven, met bijzondere aandacht voor zorggeschiktheid, inclusief rolstoelgebruik.

Op de begane grond vind je niet alleen een royale woonkamer, maar ook een echt ruime slaapkamer en badkamer. Deze kenmerken maken "De Erfhoeve" een oase van comfort voor iedereen, met inbegrip van degenen die extra zorg en toegankelijkheid nodig hebben. Deze huizen zijn niet alleen comfortabel, maar ook uniek ontworpen met het karakter van een grote hoeve. Energiezuinig en volledig gasloos, dankzij de kracht van zonnepanelen en een geavanceerd warmtepompsysteem. Ze bieden het beste van beide werelden: een knusse plek die jouw persoonlijkheid weerspiegelt en het gevoel van een prachtige woonboerderij of hoeve.

En vergeet de buitenruimte niet! Er is volop ruimte om te parkeren, tuinieren, spelen en ontspannen. Bovendien mag je hier een bijgebouw toevoegen van ruim 100 m² om je dromen en plannen waar te maken.

Indeling

Bij het doordachte ontwerp van deze exclusieve hoevewoning is zorgvuldig rekening gehouden met de behoeften van bewoners. De dynamische indeling in combinatie met de strategisch geplaatste ramen en openslaande deuren zorgen voor een overvloed aan daglicht en een prachtig uitzicht op de buitenwereld. Bovendien is de draaicirkel van rolstoelgebruikers geïntegreerd in het ontwerp, waardoor de toegankelijkheid van de diverse vertrekken voor iedereen is gewaarborgd.

De ruime hal is het startpunt van comfortabel wonen. Aan de hal grenzen de toiletruimte, de woonkamer en de berging/bijkeuken. De berging/bijkeuken is bovendien direct toegankelijk vanaf de straatzijde en herbergt de opstelling voor het witgoed.

In de heerlijke living kun je genieten van gezellige momenten en ontspanning. De openslaande deuren bieden uitzicht en een dynamische verbinding met de achtertuin.

In de keuken zijn verschillende opstellingen mogelijk. Vanuit deze ruimte is er een prachtig uitzicht op de straatzijde.

De riante slaapkamer op de begane grond, compleet met aangrenzende badkamer is één van de hoogtepunten van deze hoevewoning. Ook hier zorgen de openslaande deuren voor een aangename verbinding met de achtertuin. Dit maakt gelijkvloers wonen tot een waar genot!

Eerste verdieping

Eerste verdieping

De verdieping van de hoevewoning is ingedeeld met een overloop, drie magnifieke slaapkamers, een badkamer en een technische ruimte. De grootste slaapkamer is voorzien van een dakkapel en heeft hierdoor een schitterend uitzicht over de tuin. De ruime overloop is eveneens voorzien van dakkapel waardoor hier veel natuurlijk licht voor handen is. In de technische ruimte bevindt zich de installatie van het warmtepompsysteem.

Tweede verdieping

Tweede verdieping

De tweede verdieping is vanaf de overloop bereikbaar via een vlizotrap en herbergt een royale bergzolder. Ideaal om overtollige spullen op te bergen.

Tuin

Deze kopwoning heeft een sensationeel ruime tuin van 1.100 m² met berging. Bovendien heb je de mogelijkheid om een bijgebouw van meer dan 100 m² te realiseren.

Bijzonderheden

BIJZONDERHEDEN

-Bouw door Nijhoff Bouw uit Waardenburg onder Bouwgarant Garantiefonds
-"Panasonic AquaArea Bi-Bloc" lucht-/warmtepomp met indirecte gestookte boiler van 280 liter
-Laag temperatuur vloerverwarming op begane grond en eerste verdieping met uitzondering van overloop
-Slaapkamers voorzien van ruimteregeling
-Mechanische toe- en afvoer van ventilatie middels warmte-terugwin-unit
-Hardhouten kozijnen
-Composiet vensterbanken binnenzijde
-Binnenwanden behangklaar opgeleverd
-Stelpost van € 14.300,-- inclusief B.T.W. opgenomen voor wand-, vloertegels en sanitair
-2 PV-zonnepanelen van 390 Wp worden geplaatst volgens BENG berekening
-Belgisch hardstenen vensterbanken buitenzijde
-Inbraakwerend hang- en sluitwerk (weerstandsklasse 2 volgens politiekeurmerk)
-Optimale isolatievoorzieningen inclusief HR++ glas
-Keramische dakpannen
-Bijgebouw van 100 m² mogelijk
-Er geldt een verplichting tot aanplant van groene beukhaag "Groene Fagus" op de erfgrenzen
-Tegoedbon van Gerco van Tuyl Hoveniers van € 2.000,-- bij besteding van minimaal € 15.000,- voor tuinaanleg

Deze informatie is met uiterste zorg samengesteld door Van Arendonk Makelaardij. Deze informatie kan slechts gezien worden als een impressie van de woning en is hiermee een uitnodiging om tot koop over te gaan. Mocht er ondanks de zeer zorgvuldige samenstelling van deze informatie gegevens vermeld worden welke niet juist zijn, of niet overeenkomen met de werkelijke situatie dan is Van Arendonk Makelaardij hiervoor op geen enkele wijze aansprakelijk. De vermelde afmetingen moeten gezien worden als “circa” maten.

Plattegronden

Sluiten

Recent bekeken