slide
DIVA Makelaars Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd!
DIVA staat voor ‘Ster’:
wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Woonhoeve Est_02.jpg Woonhoeve Est_06.jpg Woonhoeve Est_01.jpg Woonhoeve Est_03.jpg Woonhoeve Est_07.jpg Woonhoeve Est_09.jpg Woonhoeve Est_09b.jpg Woonhoeve Est_08.jpg Kavels.jpg

Te koop: De Kwekerij 4a, 4185 MA Est

€ 629.000,- v.o.n.
Type object Woonhuis, woonboerderij, twee onder een kap woning
Perceeloppervlakte 868 m²
Woonoppervlakte 135 m²
Aanvaarding In overleg

Notitie

Algemeen

BOUWNUMMER 1 - De Erfhoeve

Wonen met het oog op morgen

Deze 2/1-kapwoning vormt optisch de achterzijde van “De Erfhoeve”. De prachtige nokgevel doet qua vakmanschap en tijdloze elegantie niet onder van de kopgevel. Het metselwerk, de ramen met bovenlichten, de luiken en de gracieuze makelaar vormen een oogstrelend geheel.

Welkom bij nieuwbouwplan "De Kwekerij", waar je dromen van toe... Meer informatie
  • Kenmerken

    Alle kenmerken
    Type object Woonhuis, woonboerderij, twee onder een kap woning
    Bouwperiode 2024
  • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 05963
Koopsom € 629.000,- v.o.n.
Inrichting Niet gestoffeerd
Inrichting Niet gemeubileerd
Aanvaarding In overleg
Bouw
Type object Woonhuis, woonboerderij, twee onder een kap woning
Soort bouw Nieuwbouw
Toegankelijkheid Mindervaliden, Senioren
Bouwperiode 2024
Dakbedekking Dakpannen, Keramisch
Type dak Zadeldak
Isolatievormen Ankerloze spouwmuren, Dakisolatie, Dubbel glas, HR-glas, Muurisolatie, Spouwmuren, Vloerisolatie, Volledig geïsoleerd
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 868 m²
Woonoppervlakte 135 m²
Inhoud 537 m³
Oppervlakte overige inpandige ruimten 7 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 3
Aantal kamers 5 (waarvan 4 slaapkamers)
Aantal badkamers 2 (en 1 apart toilet)
Locatie
Ligging Aan rustige weg, In woonwijk, Nabij snelweg, Platteland
Tuin
Type Tuin rondom
Hoofdtuin Ja
Oriëntering Oosten
Heeft een achterom Ja
Staat Dient nog te worden aangelegd.
Energieverbruik
Energielabel A+++
Uitrusting
Aantal parkeerplaatsen 4
Warm water Doorstroom boiler
Verwarmingssysteem Vloerverwarming, Warmtepomp, Warmterecuperatiesysteem
Ventilatie methode Balansventilatie, Mechanische ventilatie
Tuin aanwezig Ja
Heeft zonnepanelen Ja
Heeft ventilatie Ja
Kadastrale gegevens
Est en Opijnen E 1059
Perceeloppervlakte 868 m²
Omvang Deel perceel
Eigendomsituatie Eigen grond

Beschrijving

BOUWNUMMER 1 - De Erfhoeve

Wonen met het oog op morgen

Deze 2/1-kapwoning vormt optisch de achterzijde van “De Erfhoeve”. De prachtige nokgevel doet qua vakmanschap en tijdloze elegantie niet onder van de kopgevel. Het metselwerk, de ramen met bovenlichten, de luiken en de gracieuze makelaar vormen een oogstrelend geheel.

Welkom bij nieuwbouwplan "De Kwekerij", waar je dromen van toekomstgericht wonen werkelijkheid worden. Op deze betoverende landelijke locatie langs een prachtige laan met bomen, waaraan luxe nieuwbouwvilla’s verrijzen, bieden we project “De Erfhoeve” aan. Vormgegeven als één markante hoeve, waarin drie levensloopbestendige woningen zijn gesitueerd met ruime tuinen. Energiezuinig en volledig gasloos, dankzij de kracht van zonnepanelen en een geavanceerd warmtepompsysteem. Deze hoevewoningen zijn aan de binnenzijde identiek qua indeling en afmetingen. De aanwezigheid van een slaapkamer met aangrenzende badkamer op de begane grond maakt de woningen geschikt als gezinswoning en tevens bruikbaar als zorgwoning. Elke hoevewoning is volledig uitgevoerd met vloerverwarming, die niet alleen kan verwarmen maar ook kan verkoelen, zodat je het hele jaar door profiteert van een aangenaam binnenklimaat. De bijbehorende tuinen hebben indrukwekkende afmetingen. Elke tuin is een canvas van mogelijkheden, dat wacht om beschilderd te worden. Denk aan stijlvolle terrassen, weelderige beplanting, een vijverpartij, een vuurplaats en misschien zelfs een jacuzzi voor de ultieme ontspanning. Bovendien bieden de percelen de mogelijkheid om een bijgebouw van 100 m² te realiseren.

Indeling

Bij het doordachte ontwerp van deze exclusieve hoevewoning is zorgvuldig rekening gehouden met de behoeften van de bewoners. De dynamische indeling in combinatie met de strategisch geplaatste ramen en openslaande deuren zorgen voor een overvloed aan daglicht en een prachtig uitzicht op de buitenwereld. Bovendien is de draaicirkel van rolstoelgebruikers geïntegreerd in het ontwerp, waardoor de toegankelijkheid van de diverse vertrekken voor iedereen is gewaarborgd.

De ruime hal is het startpunt van comfortabel wonen. Aan de hal grenzen de toiletruimte, de woonkamer en de berging/bijkeuken. De berging/bijkeuken heeft een eigen toegangsdeur vanaf de straatzijde en herbergt de opstelling voor het witgoed.

De hal leidt naar een royale living, een heerlijke ruimte om te genieten van gezellige momenten en ontspanning. De openslaande deuren zorgen voor uitzicht en dynamiek met de achtertuin. Er zijn openslaande deuren naar de tuin als ook naar de oprit aan de zijkant van het huis.

In de ruimte voor de keuken zijn verschillende keukenopstellingen mogelijk. Bovendien heb je een leuk uitzicht op de straatzijde.

Eén van de hoogtepunten van deze hoevewoning is de riante slaapkamer op de begane grond, compleet met aangrenzende badkamer. De openslaande deuren zorgen voor een aangename verbondenheid met de achtertuin. Dit maakt gelijkvloers wonen tot een waar genot.

Tweede verdieping

De verdieping van de hoevewoning is ingedeeld met drie magnifieke slaapkamers, een badkamer en een technische ruimte. De grootste slaapkamer is voorzien van een dakkapel, en heeft hierdoor een schitterend uitzicht over de tuin. In de technische ruimte bevindt zich de installatie van het warmtepompsysteem. Deze technische ruimte is eveneens voorzien van dakkapel waardoor ook hier veel natuurlijk licht voor handen is.

Overige verdiepingen

De tweede verdieping is bereikbaar via een vlizotrap vanaf de overloop en herbergt een royale bergzolder. Ideaal om overtollige spullen op te bergen.

Tuin

Deze woning heeft een sensationeel ruime tuin van 868 m² met berging. Bovendien heb je de mogelijkheid om een bijgebouw van 100 m² te realiseren.

Bijzonderheden

BIJZONDERHEDEN

-Bouw door Nijhoff Bouw uit Waardenburg onder Bouwgarant Garantiefonds
-"Panasonic AquaArea Bi-Bloc" lucht-/warmtepomp met indirecte gestookte boiler van 280 liter
-Laag temperatuur vloerverwarming op begane grond en eerste verdieping met uitzondering van overloop
-Slaapkamers voorzien van ruimteregeling
-Mechanische toe- en afvoer van ventilatie middels warmte-terugwin-unit
-Hardhouten kozijnen
-Composiet vensterbanken binnenzijde
-Binnenwanden behangklaar opgeleverd
-Stelpost van € 14.300,-- inclusief B.T.W. opgenomen voor wand-, vloertegels en sanitair
-2 PV-zonnepanelen van 390 Wp worden geplaatst volgens BENG berekening
-Belgisch hardstenen vensterbanken buitenzijde
-Inbraakwerend hang- en sluitwerk (weerstandsklasse 2 volgens politiekeurmerk)
-Optimale isolatievoorzieningen inclusief HR++ glas
-Keramische dakpannen
-Bijgebouw van 100 m² mogelijk
-Er geldt een verplichting tot aanplant van groene beukhaag "Groene Fagus" op de erfgrenzen
-Tegoedbon van Gerco van Tuyl Hoveniers van € 2.000,-- bij besteding van minimaal € 15.000,- voor tuinaanleg

Deze informatie is met uiterste zorg samengesteld door Van Arendonk Makelaardij. Deze informatie kan slechts gezien worden als een impressie van de woning en is hiermee een uitnodiging om tot koop over te gaan. Mocht er ondanks de zeer zorgvuldige samenstelling van deze informatie gegevens vermeld worden welke niet juist zijn, of niet overeenkomen met de werkelijke situatie dan is Van Arendonk Makelaardij hiervoor op geen enkele wijze aansprakelijk. De vermelde afmetingen moeten gezien worden als “circa” maten.

Plattegronden

Sluiten

Recent bekeken