slide
DIVA Makelaars Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd!
DIVA staat voor ‘Ster’:
wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Woonhoeve Est_05.jpg Woonhoeve Est_01.jpg Woonhoeve Est_02.jpg Woonhoeve Est_07.jpg Woonhoeve Est_09b.jpg Woonhoeve Est_09.jpg Woonhoeve Est_08.jpg Kavels.jpg

Te koop: De Kwekerij 4, 4185 MA Est

€ 598.000,- v.o.n.
Type object Woonhuis, woonboerderij, twee onder een kap woning
Perceeloppervlakte 554 m²
Woonoppervlakte 135 m²
Aanvaarding In overleg

Notitie

Algemeen

BOUWNUMMER 2 - De Erfhoeve - INCLUSIEF CARPORT

Wonen met het oog op morgen

Deze hoevewoning, type 2/1-kap, bevindt zich in het middelste deel van “De Erfhoeve” en is een opzienbarende verrassing. Tussen deze woning en de kopwoning bevindt zich onder de kap een royale uitsparing van 5 x 10 meter. Deze overkapping hoort exclusief bij dit huis en heeft diverse mogelijkheden, zoals het gebru... Meer informatie
  • Kenmerken

    Alle kenmerken
    Type object Woonhuis, woonboerderij, twee onder een kap woning
    Bouwperiode 2024
  • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 05964
Koopsom € 598.000,- v.o.n.
Inrichting Niet gestoffeerd
Inrichting Niet gemeubileerd
Aanvaarding In overleg
Bouw
Type object Woonhuis, woonboerderij, twee onder een kap woning
Soort bouw Nieuwbouw
Toegankelijkheid Mindervaliden, Senioren
Bouwperiode 2024
Dakbedekking Dakpannen, Keramisch
Type dak Zadeldak
Isolatievormen Ankerloze spouwmuren, Dakisolatie, Dubbel glas, HR-glas, Muurisolatie, Spouwmuren, Vloerisolatie, Volledig geïsoleerd
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 554 m²
Woonoppervlakte 135 m²
Inhoud 537 m³
Oppervlakte overige inpandige ruimten 7 m²
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimte 50 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 3
Aantal kamers 5 (waarvan 4 slaapkamers)
Aantal badkamers 2 (en 1 apart toilet)
Locatie
Ligging Aan rustige weg, In woonwijk, Nabij snelweg, Platteland
Tuin
Type Achtertuin
Hoofdtuin Ja
Oriëntering Oosten
Heeft een achterom Ja
Staat Dient nog te worden aangelegd.
Energieverbruik
Energielabel A+++
Uitrusting
Aantal parkeerplaatsen 4
Aantal overdekte parkeerplaatsen 2
Warm water Doorstroom boiler
Verwarmingssysteem Vloerverwarming, Warmtepomp, Warmterecuperatiesysteem
Ventilatie methode Balansventilatie
Parkeergelegenheid Carport
Tuin aanwezig Ja
Heeft zonnepanelen Ja
Kadastrale gegevens
Est en Opijnen E 1059
Perceeloppervlakte 500 m²
Omvang Deel perceel
Eigendomsituatie Eigen grond
Est en Opijnen E 1096
Perceeloppervlakte 54 m²
Omvang Deel perceel
Eigendomsituatie Eigen grond

Beschrijving

BOUWNUMMER 2 - De Erfhoeve - INCLUSIEF CARPORT

Wonen met het oog op morgen

Deze hoevewoning, type 2/1-kap, bevindt zich in het middelste deel van “De Erfhoeve” en is een opzienbarende verrassing. Tussen deze woning en de kopwoning bevindt zich onder de kap een royale uitsparing van 5 x 10 meter. Deze overkapping hoort exclusief bij dit huis en heeft diverse mogelijkheden, zoals het gebruik als carport, overdekt terras, etcetera. Als carport is deze zodanig groot dat het overdekt stallen van je auto, caravan, aanhangwagen en boot tot de mogelijkheden behoort.

Welkom bij nieuwbouwplan "De Kwekerij," waar dromen van toekomstgericht wonen werkelijkheid worden. "De Kwekerij," is een straat die het summum van luxe en stijl zal vertegenwoordigen, majestueuze huizen in het hogere segment beginnen hier inmiddels hun vorm te krijgen. Aan de rand van dit prachtige decor, in het dorp Est direct onder de rook van Geldermalsen, introduceren we "De Erfhoeve," een bijzonder en unieke woonvorm voor deze regio. Drie hoevewoningen, die meer zijn dan alleen huizen; ze belichamen het concept "Wonen met het oog op morgen." Ze zijn doelgroepgericht ontworpen om werkelijk geschikt te zijn voor iedereen, van jonge gezinnen op zoek naar ruimte tot senioren die dromen van royaal en comfortabel wonen. Maar wat deze huizen echt speciaal maakt, is hun vermogen om zich aan te passen aan diverse fases in het leven, met bijzondere aandacht voor zorggeschiktheid, inclusief rolstoelgebruik. Op de begane grond vind je niet alleen een royale woonkamer, maar ook een echt ruime slaapkamer en badkamer. Deze kenmerken maken "De Erfhoeve" een oase van comfort voor iedereen, met inbegrip van degenen die extra zorg en toegankelijkheid nodig hebben. Deze huizen zijn niet alleen comfortabel, maar ook uniek ontworpen met het karakter van een grote hoeve. Energiezuinig en volledig gasloos, dankzij de kracht van zonnepanelen en een geavanceerd warmtepompsysteem. Ze bieden het beste van beide werelden: een knusse plek die jouw persoonlijkheid weerspiegelt en het gevoel van een prachtige woonboerderij of hoeve.

En vergeet de buitenruimte niet! Er is volop ruimte om te parkeren, tuinieren, spelen en ontspannen. Bovendien mag je hier een bijgebouw toevoegen van ruim 100 m² om je dromen en plannen waar te maken.

Indeling

Bij het doordachte ontwerp van deze exclusieve hoevewoning is zorgvuldig rekening gehouden met de behoeften van bewoners. De dynamische indeling in combinatie met de strategisch geplaatste ramen en openslaande deuren zorgen voor een overvloed aan daglicht en een prachtig uitzicht op de buitenwereld. Bovendien is de draaicirkel van rolstoelgebruikers in het ontwerp geïntegreerd, waardoor de toegankelijkheid van de diverse vertrekken voor iedereen is gewaarborgd.

De ruime hal is het startpunt van comfortabel wonen. Aan de hal grenzen de toiletruimte, de woonkamer en de berging/bijkeuken. De berging/bijkeuken heeft directe toegang vanaf de straatzijde en herbergt de opstelling voor het witgoed.

De hal leidt naar een royale living, een heerlijke ruimte om te genieten van gezellige momenten en ontspanning. De openslaande deuren zorgen voor uitzicht en dynamiek met de achtertuin. Er zijn ook openslaande deuren naar de overkapte ruimte aan de zijkant van het huis.

In de ruimte voor de keuken zijn verschillende keukenopstellingen mogelijk. Je geniet bovendien van een prachtig uitzicht op de straatzijde.

Eén van de hoogtepunten van deze hoevewoning is de riante slaapkamer op de begane grond, compleet met aangrenzende badkamer. De openslaande deuren zorgen voor een aangename verbondenheid met de achtertuin. Dit maakt gelijkvloers wonen tot een waar genot.

Eerste verdieping

De verdieping van de hoevewoning is ingedeeld met drie magnifieke slaapkamers, een badkamer en een technische ruimte. De grootste slaapkamer is voorzien van een dakkapel en heeft hierdoor een schitterend uitzicht over de tuin. De ruime overloop is eveneens voorzien van een dakkapel waardoor ook hier veel natuurlijk licht voor handen is. In de technische ruimte bevindt zich de installatie van het warmtepompsysteem.

Tweede verdieping

De tweede verdieping is vanaf de overloop bereikbaar via een vlizotrap en herbergt een royale bergzolder. Ideaal om overtollige spullen op te bergen.

Tuin

Alle hoevewoningen hebben een heerlijk ruime tuin. Bovendien bieden de percelen de mogelijkheid om een bijgebouw van meer dan 100 m² te realiseren.

Bijzonderheden

BIJZONDERHEDEN

-Bouw door Nijhoff Bouw uit Waardenburg onder Bouwgarant Garantiefonds
-"Panasonic AquaArea Bi-Bloc" lucht-/warmtepomp met indirecte gestookte boiler van 280 liter
-Laag temperatuur vloerverwarming op begane grond en eerste verdieping met uitzondering van overloop
-Slaapkamers voorzien van ruimteregeling
-Mechanische toe- en afvoer van ventilatie middels warmte-terugwin-unit
-Hardhouten kozijnen
-Composiet vensterbanken binnenzijde
-Binnenwanden behangklaar opgeleverd
-Stelpost van € 14.300,-- inclusief B.T.W. opgenomen voor wand-, vloertegels en sanitair
-2 PV-zonnepanelen van 390 Wp worden geplaatst volgens BENG berekening
-Belgisch hardstenen vensterbanken buitenzijde
-Inbraakwerend hang- en sluitwerk (weerstandsklasse 2 volgens politiekeurmerk)
-Optimale isolatievoorzieningen inclusief HR++ glas
-Keramische dakpannen
-Bijgebouw van 100 m² mogelijk
-Er geldt een verplichting tot aanplant van groene beukhaag "Groene Fagus" op de erfgrenzen
-Tegoedbon van Gerco van Tuyl Hoveniers van € 2.000,-- bij besteding van minimaal € 15.000,- voor tuinaanleg

Deze informatie is met uiterste zorg samengesteld door Van Arendonk Makelaardij. Deze informatie kan slechts gezien worden als een impressie van de woning en is hiermee een uitnodiging om tot koop over te gaan. Mocht er ondanks de zeer zorgvuldige samenstelling van deze informatie gegevens vermeld worden welke niet juist zijn, of niet overeenkomen met de werkelijke situatie dan is Van Arendonk Makelaardij hiervoor op geen enkele wijze aansprakelijk. De vermelde afmetingen moeten gezien worden als “circa” maten.

Plattegronden

Sluiten

Recent bekeken