slide
DIVA Makelaars Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd!
DIVA staat voor ‘Ster’:
wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Julianastraat 6-2.jpg Julianastraat 6-5.jpg Julianastraat 6-6.jpg Julianastraat 6-7.jpg Julianastraat 6-8.jpg Julianastraat 6-11.jpg Julianastraat 6-40.jpg Julianastraat 6-9.jpg Julianastraat 6-10.jpg Julianastraat 6-17.jpg Julianastraat 6-18.jpg Julianastraat 6-39.jpg Julianastraat 6-38.jpg Julianastraat 6-19.jpg Julianastraat 6-20.jpg Julianastraat 6-21.jpg Julianastraat 6-22.jpg Julianastraat 6-23.jpg Julianastraat 6-24.jpg Julianastraat 6-25.jpg Julianastraat 6-28.jpg Julianastraat 6-29.jpg Julianastraat 6-33.jpg Julianastraat 6-30.jpg Julianastraat 6-32.jpg Julianastraat 6-31.jpg Julianastraat 6-34.jpg Julianastraat 6-35.jpg Julianastraat 6-26.jpg Julianastraat 6-27.jpg Julianastraat 6-36.jpg Julianastraat 6-37.jpg Julianastraat 6-1.jpg Julianastraat 6-3.jpg Julianastraat 6-4.jpg Julianastraat 6-12.jpg Julianastraat 6-13.jpg Julianastraat 6-14.jpg Julianastraat 6-15.jpg Julianastraat 6-16.jpg
Nieuw in verkoop

Te koop: Koningin Julianastraat 6, 3267 AK Goudswaard

€ 262.500,- k.k.
Type object Woonhuis, eengezinswoning, tussenwoning
Perceeloppervlakte 220 m²
Woonoppervlakte 87 m²
Aanvaarding In overleg
Status Nieuw in verkoop

Notitie

Algemeen

Start je wooncarrière in dit heerlijke huis!
Welkom in deze volledig gerenoveerde tussenwoning in Goudswaard, waar comfort en moderne afwerking samenkomen. Dit huis, met oog voor detail gebouwd, heeft alles wat je nodig hebt voor een zorgeloos leven. Je vindt hier een volledig verbouwde woning (2019/2020) met hoogwaardige afwerkingen zoals een gloednieuwe keuken, badkamer, gestucte muren, en d... Meer informatie
  • Kenmerken

    Alle kenmerken
    Type object Woonhuis, eengezinswoning, tussenwoning
    Bouwperiode 1949
    Status Nieuw in verkoop
  • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 00561
Vraagprijs € 262.500,- k.k.
Inrichting Ja
Inrichting Gestoffeerd
Status Nieuw in verkoop
Aanvaarding In overleg
Bouw
Type object Woonhuis, eengezinswoning, tussenwoning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1949
Dakbedekking Dakpannen
Type dak Zadeldak
Keurmerken Energie prestatie advies
Isolatievormen Dakisolatie, Dubbel glas, Spouwmuren
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 220 m²
Woonoppervlakte 87 m²
Inhoud 325 m³
Oppervlakte overige inpandige ruimten 8 m²
Oppervlakte externe bergruimte 6 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 3 (en 1 kelder)
Aantal kamers 3 (waarvan 2 slaapkamers)
Aantal badkamers 1 (en 1 apart toilet)
Locatie
Ligging In woonwijk
Tuin
Type Achtertuin
Hoofdtuin Ja
Oriëntering Noorden
Heeft een achterom Ja
Staat Normaal
Energieverbruik
Energielabel C
CV ketel
CV ketel Remeha
Warmtebron Gas
Bouwjaar 2020
Eigendom Eigendom
Uitrusting
Warm water CV-ketel
Verwarmingssysteem Centrale verwarming, Houtkachel
Heeft een rookkanaal Ja
Tuin aanwezig Ja
Heeft schuur/berging Ja
Heeft een dakraam Ja
Kadastrale gegevens
Goudswaard E 1891
Perceeloppervlakte 220 m²
Omvang Geheel perceel
Eigendomsituatie Eigen grond

Beschrijving

Start je wooncarrière in dit heerlijke huis!
Welkom in deze volledig gerenoveerde tussenwoning in Goudswaard, waar comfort en moderne afwerking samenkomen. Dit huis, met oog voor detail gebouwd, heeft alles wat je nodig hebt voor een zorgeloos leven. Je vindt hier een volledig verbouwde woning (2019/2020) met hoogwaardige afwerkingen zoals een gloednieuwe keuken, badkamer, gestucte muren, en dubbele beglazing in houten kozijnen. Ook is er een efficiënte Remeha combi-ketel (2020), dakisolatie en spouwmuurisolatie, waardoor je energiezuinig kunt wonen. Dat wordt nog versterkt als je de houtkachel gebruikt om je huis te verwarmen! Verder beschikt het huis over een zolder, 2 slaapkamers, badkamer, woonkamer, keuken en een heerlijke diepe achtertuin met berging.

De woning is gelegen in een rustige straat en alle basisvoorzieningen zijn op loopafstand te vinden, waaronder openbaar vervoer, supermarkt, basisscholen, en mooie wandel- en fietsroutes!

Indeling van de Woning
Bij binnenkomst in de hal vind je een vaste kast en een trap naar boven. De woonkamer, met houtkachel, biedt een warme en gezellige sfeer. De open keuken, uitgerust met moderne apparatuur (2020), maakt het gemakkelijk om te koken terwijl je in contact blijft met vrienden en familie. De keuken is in een hoekopstelling en voorzien van een kunststofblad, een fornuis met inductieplaat en oven, een losse koelkast en vaatwasser, en een afzuigkap. Via de woonkamer is de tweede hal bereikbaar, waar zich het toilet bevindt, evenals toegang tot de kelder. De begane grond is netjes afgewerkt met gestucte muren en plafonds en heeft een echte houten vloer. Dankzij de grote raampartijen geniet je van een prachtig uitzicht op de achtertuin en heb je de hele dag door veel natuurlijk lichtinval.

Eerste verdieping
Ook de eerste verdieping is volledig gerenoveerd. Zo is de badkamer verplaatst naar de voormalige kleinste slaapkamer. De badkamer is voorzien van een 2e toilet, ligbad, dubbele wastafel, radiator en een douchecabine. De oude badkamer is nu een wasruimte geworden. Hierdoor blijven er nog steeds twee ruime slaapkamers over, die beide zijn voorzien van gestucte muren en een laminaatvloer die over de hele verdieping is doorgelegd.

Zolder
De zolder is bereikbaar via een vaste trap. Hier vind je voldoende opbergruimte voor spullen die je bijna nooit gebruikt. Door dakramen te plaatsen en een vloer te leggen, zou je hier zelfs nog een extra kamer van kunnen maken.

Tuin
De achtertuin is een echte verrassing, met een diepte van maar liefst 21 meter. Er is genoeg ruimte voor meerdere terrassen, perfect voor zomerse barbecues, kinderspelletjes of gewoon om te ontspannen in de zon. De stenen berging biedt voldoende ruimte voor fietsen en tuingereedschap!

Ben je klaar om dit pareltje te bekijken? Maak snel een afspraak voor een bezichtiging! Je zult verrast zijn door de ruimte en sfeer die deze woning te bieden heeft. Neem contact met ons op via telefoon of e-mail, en we plannen graag een bezichtiging voor je in. Wie weet woon jij binnenkort in jouw nieuwe droomhuis!

Plattegronden

Virtuele tour

Sluiten

Recent bekeken