slide
DIVA Makelaars Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd!
DIVA staat voor ‘Ster’:
wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Verkauft

Verkauft: Klaverstraat 37, 4611 RW Bergen op Zoom

159.000,- €
Immobilienart Haus, Einfamilienhaus, Reihenhäus
Grundstück 101 m²
Nettofläche 107 m²
Übergabe Auf Anfrage
Status Verkauft

Hinweis

Übersicht

Deze in het centrum van Bergen op Zoom op loopafstand van het Sint-Catharinaplein en de Grote Markt gelegen stadswoning met privacyrijke, ommuurde achtertuin heeft onder andere op de begane grond een woonkamer van circa 31 m2 en een achteruitbouw met keuken en bijkeuken. Op de verdieping vindt u de drie slaapkamers, de douchecel en er is een bergvliering vanaf de overloop te bereiken. De voorzijde... Mehr Informationen
  • Eckdaten

    Alle Merkmale
    Immobilienart Haus, Einfamilienhaus, Reihenhäus
    Baujahr 1900
    Status Verkauft
  • Ort

Eckdaten

Angebot
Referenznummer 06072
Kaufpreis 159.000,- €
Möbel Ja
Möbel Möbliert
Status Verkauft
Übergabe Auf Anfrage
Letzte Aktualisierung Dienstag, 3. September 2019
Bau
Immobilienart Haus, Einfamilienhaus, Reihenhäus
Bauform Bestehende Immobilien
Baujahr 1900
Isolationen Partei isolierte Verglasung
Flächen
Grundstück 101 m²
Nutzfläche 107 m²
Wohnfläche 24,34 m²
Küchenbereich 12,5 m²
Brutto-Rauminhalt 365 m³
Fläche externe Lagerräume 5 m²
Aufteilung
Anzahl der Etagen 2
Anzahl Zimmer 4 (von denen 3 Schlafzimmer)
Garten
Typ Geschlossenen Hof
Wichtigster Garten Ja
Orientierung Nordwest
Kessel
Combiboiler Ja
Ausstattung
Wasser-Heizung Zentralheizsystem
Heizungsart Zentralheizung
Garten vorhanden Ja
Amtliche Informationen
Eigentum Vollbesitz

Beschreibung

Deze in het centrum van Bergen op Zoom op loopafstand van het Sint-Catharinaplein en de Grote Markt gelegen stadswoning met privacyrijke, ommuurde achtertuin heeft onder andere op de begane grond een woonkamer van circa 31 m2 en een achteruitbouw met keuken en bijkeuken. Op de verdieping vindt u de drie slaapkamers, de douchecel en er is een bergvliering vanaf de overloop te bereiken. De voorzijde is voorzien van kunststof kozijnen en nagenoeg de hele woning is voorzien van rolluiken, waarvan deels elektrisch. Het pand dient gemoderniseerd te worden, kan nog geheel naar eigen inzicht worden afgewerkt en is zeker een bezichtiging waard!

Erdgeschoss

BEGANE GROND
Vloeraard : Betonvloer
Entree/Hal : U betreedt de woning in de hal met aan uw rechterzijde de meterkast. Aan uw linkerzijde is de trapopgang met daaronder het toilet. Tevens zijn er twee toegangen tot de woonkamer en een toegang tot de keuken. De vloer is voorzien van tegels, de wanden van granol en het plafond van houten schroten.
Meterkast : 7 elektragroepen.
Toilet : Vloer- en deels wandbetegeling, granolwanden en plafond en een duoblok toilet.
Woonkamer : Vanuit de hal komt u in de woonkamer van circa 31 m2 met een schoonmetselwerk doorgang tussen voor- en achterkamer, een kurkvloer, schoonmetselwerk- en granolwanden, een vlak stucwerk plafond en een schoonmetselwerk schouw met robuuste balken.
Keuken : Zalmkleurige plavuizenvloer, kunststof schroten aan de wanden en stucwerk wanden, een balkenplafond en een eenvoudig keukenblok met een rvs-spoelbak en koelkast. Achter in de keuken is de toegang tot de bijkeuken en de tuindeur.
Bijkeuken : Plavuizenvloer, deels betegelde wanden en een kunststof schroten plafond.

Erste Etage

VERDIEPING
Vloeraard : Houten vloer
Overloop/trapaankomst : De trap leidt u naar de overloop met een dakkapel en toegang tot de drie slaapkamers en de douchecel. De overloop is voorzien van bergruimte achter de knieschotten, vloerbedekking, granolwanden en een houten schroten plafond. Tevens is er een luik naar de bergvliering.
Slaapkamer 1 : Gelegen aan de achterzijde van de woning met een vloeroppervlak van circa 13 m2, vloerbedekking, een stucwerk wand, granolwanden en een houten schroten plafond.
Slaapkamer 2 : Aan de achterzijde gelegen met een vloeroppervlak van circa 9 m2 en vloerbedekking, een stucwand, een granolwand en een houten schroten plafond. Tevens is er een deur naar het platte dak van de achteruitbouw.
Slaapkamer 3 : Gelegen aan de voorzijde en circa 9 m2 met vloerbedekking, een stucwerk wand en een houten schroten wand en plafond.
Douchecel : Vloer- en wandbetegeling, een houten schrotenplafond, handdouche en een wasbak.

Garten

De ommuurde, noordwestelijk gelegen achtertuin is voorzien van sierbestrating, plantenborders en een stenen tuinberging.

Besonderheiten

* Deze in het centrum gelegen stadswoning met ommuurde, privacyrijke achtertuin kan volledig naar eigen inzicht worden gemoderniseerd en is absoluut een bezichtiging waard!
* Nagenoeg volledig voorzien van rolluiken, deels elektrisch.
* Verkoper kan bij de totstandkoming van de koopovereenkomst een waarborgsom/ bankgarantie wensen.

ALGEMEEN
Bouwaard : De woning is traditioneel in spouw en uit metselsteen opgetrokken met een betonnen begane grondvloer en een houten verdiepingsvloer. Het dakschild aan de voorzijde van de woning is met pannen gedekt en de platte daken zijn met bitumineuze dakbedekking afgewerkt.
Staat van onderhoud : De voorzijde is voorzien van kunststof kozijnen en dubbele beglazing. Overal zijn rolluiken, behoudens bij de dakkapel. Deze zijn deels elektrisch. Het pand dient gemoderniseerd te worden.
Ligging : Gelegen in het centrum van Bergen op Zoom bij ’t Ketrientje op loopafstand van het Sint-Catharinaplein en de Grote Markt. Scholen en openbaar vervoer zijn ook snel en gemakkelijk te bereiken.
Bergruimtes : Bijkeuken, bergvliering en tuinberging.
Tuinberging : Stenen tuinberging van circa 5 m2.
Elektra : 7 elektragroepen.
Verwarming/warmwater : Middels een Vaillant combiketel.
Isolatie : De voorzijde van de woning is volledig voorzien van dubbele beglazing.
Energieverbruik huidige eigenaar : Het voorschot gas en elektra bedraagt € per maand.
Onroerende zaakbelasting : € 183,48 per jaar voor het belastingjaar 2018.
Waterschapslasten : € 63,27 per jaar voor het belastingjaar 2018.

Grundrisse

Zusätzlich

ZonZone

Zuletzt angesehen