slide
DIVA Makelaars Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd!
DIVA staat voor ‘Ster’:
wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Verkauft

Verkauft: Zuidzijde Zoom 19, 4611 DA Bergen op Zoom

329.000,- €
Immobilienart Haus, Herrenhaus, Reihenhäus
Grundstück 140 m²
Nettofläche 190 m²
Übergabe Auf Anfrage
Status Verkauft

Hinweis

Übersicht

Dit riante jaren 30 pand met volop authentieke details is gelegen aan de kindvriendelijke noordkant van Bergen op Zoom met het centrum op loopafstand, alsook scholen en openbaar vervoer. Via de randweg bent u zo op de snelweg met de auto. Dit ruime pand biedt onder andere op de begane grond een vestibule met glas-in-lood ramen, in keurige staat verkerende terrazzovloeren, en suite schuifdeuren... Mehr Informationen
  • Eckdaten

    Alle Merkmale
    Immobilienart Haus, Herrenhaus, Reihenhäus
    Baujahr 1935
    Status Verkauft
  • Ort

Eckdaten

Angebot
Referenznummer 06080
Kaufpreis 329.000,- €
Status Verkauft
Übergabe Auf Anfrage
Letzte Aktualisierung Mittwoch, 27. Mai 2020
Bau
Immobilienart Haus, Herrenhaus, Reihenhäus
Bauform Bestehende Immobilien
Baujahr 1935
Rooftype Vorderen Giebel
Isolationen Dach
Partei isolierte Verglasung
Stock
Flächen
Grundstück 140 m²
Nutzfläche 190 m²
Wohnfläche 44,04 m²
Küchenbereich 7,81 m²
Brutto-Rauminhalt 700 m³
Fläche andere Innenräume 7 m²
Fläche extern mit Lagerräume 18 m²
Balkon 17,55 m²
Aufteilung
Anzahl der Etagen 3 (und ein Keller)
Anzahl Zimmer 5 (von denen 4 Schlafzimmer)
Anzahl Bäder 1
Garten
Typ Hintergarten
Wichtigster Garten Ja
Orientierung Süd
Bedingung Schön landschaftlich gestaltet
Kessel
Baujahr 2012
Combiboiler Ja
Kesselbesitz Gemietet
Ausstattung
Wasser-Heizung Zentralheizsystem
Heizungsart Zentralheizung
Badezimmer Einrichtungen Dusche
Sinken
Toilette
Balkon Ja
Garten vorhanden Ja
Amtliche Informationen
Eigentum Vollbesitz

Beschreibung

Dit riante jaren 30 pand met volop authentieke details is gelegen aan de kindvriendelijke noordkant van Bergen op Zoom met het centrum op loopafstand, alsook scholen en openbaar vervoer. Via de randweg bent u zo op de snelweg met de auto. Dit ruime pand biedt onder andere op de begane grond een vestibule met glas-in-lood ramen, in keurige staat verkerende terrazzovloeren, en suite schuifdeuren met facetglas, een keldertoegang en schuifpui naar de zuidelijke achtertuin. Op de verdieping is een slaapkamer met een erker met glas-in-lood ramen en een balkon, een slaapkamer met een riant zuidelijk gelegen balkon en de badkamer. De tweede verdieping heeft een riante overloop en twee slaapkamers én er is een ruime bergzolder.

Erdgeschoss

BEGANE GROND
Vloeraard : Goeddeels betonvloer, houten woonkamervloer.
Vestibule : Via de brede en solide voordeur betreedt u het pand in de vestibule. Het glas-in-lood werk van de vestibuledeur alsook in het daarnaast gelegen raam is hier een echte blikvanger. Op de wanden vindt u authentieke tegels en het plafond betreft een cassetteplafond. Tevens is er de meterkast.
Meterkast : 6 elektragroepen, de bedrading is door de huidige eigenaar vervangen.
Hal : Via de vestibuledeur met glas-in-loodraam komt u in de hal met een in keurige staat verkerende, indrukwekkende terrazzovloer, er is lambrisering, behang en stucwerk aan de wanden en een cassetteplafond. Links van u is de trapopgang met daaronder de verdiepte trapkast van circa 1,5 m2 en het toilet. Ook zijn er toegangen tot de voor- en achterkamer en de keuken.
Toilet : Keurige terrazzovloer, deels wandbetegeling, stucwanden en een gipsplaten plafond, toilet met laaghangend reservoir en een fonteintje.
Voorkamer : De voorkamer met een vloeroppervlak van circa 18 m2 is voorzien van een lamelparketvloer, stucwerk wanden en een cassetteplafond. De en suite schuifdeuren met facetglas geven de voorkamer extra cachet en verbindt de voorkamer met de achterkamer.
Achterkamer : De achterkamer van circa 28 m2 is voorzien van een schouw met open haard en sierlijke voorzetdeurtjes, lamelparketvloer, stucwanden, behangen wanden en een cassetteplafond. De schuifpui biedt u toegang tot de zuidelijk gelegen tuin en er is een open keukenverbinding.
Keuken : Terrazzovloer, stucwerk wanden en een gipsplaten plafond, kunststof keukenblok met kunststof werkblad en achterwand, 1,5 rvs-spoelbak, 4-pits gaskookplaat en een rvs-afzuigkap, wasmachineaansluiting en toegang tot de berging / bijkeuken en de kelder.
Berging / bijkeuken : Tegelvloer, lambrisering en stucwerk wanden, gipsplaten plafond, elektra en een tuindeur.

Erste Etage

Vloeraard : Houten vloer.
Overloop/trapaankomst : De trap leidt u naar de overloop die u toegang biedt tot 2 à 3 slaapkamers, de badkamer en de afgesloten trap naar de zolderverdieping. De overloop is voorzien van een vinylvloer, behangen wanden een cassetteplafond.
Slaapkamer 1 : Gelegen aan de voorzijde van het pand met een open verbinding naar de voorheen separate slaapkamer. Het mooie geheel heeft een vloeroppervlak van circa 24 m2 en een fraaie erker met glas-in-lood ramen, dubbele openslaande deuren naar het balkon van circa 2 m2 en een met rood marmer bezette schouw. De kamer is afgewerkt met een vinylvloer en behangen wanden, een cassetteplafond en twee vaste bergkasten.
Slaapkamer 2 : Aan de achterzijde gelegen en circa 16 m2 met dubbele openslaande deuren naar het zuidelijke balkon en een mooie met rood marmer bezette schouw. In de kamer is een trapkast en een badkamertoegang, een vinylvloer, lambrisering, behangen wanden en een cassetteplafond.
Balkon : Circa 15 m2 met een gemetselde balustrade en uitzicht op de jaren 30 panden aan het Bolwerk Noord.
Badkamer : Ruime badkamer met vloer- en deels wandbetegeling, stucwerk wanden en een cassetteplafond, toilet met een laaghangend reservoir, een wasbak, douchecabine en een wasmachineaansluiting.

Zweite Etage

ZOLDER
Vloeraard : Houten vloer.
Overloop/trapaankomst : De vaste trap leidt u naar de riante voorzolder van circa 26 m2 met toegang tot twee slaapkamers en een luik naar de ruime bergzolder, twee kantelramen en de Remeha huurcombiketel (bouwjaar 2012). De voorzolder is afgewerkt met vloerbedekking, een houten schrotenwand, vaste bergkasten, bergruimte achter de knieschotten en een gipsplaten plafond.
Slaapkamer 3 / 4 : Aan de voorzijde gelegen en circa 12,5 m2 met een dakkapel en een vaste bergkast, vinylvloer, behang en houten schroten aan de wanden en gipsplaten aan de dakschuinte en het plafond.
Slaapkamer 4 / 5 : Gelegen aan de voorzijde en circa 13 m2 met een dakkapel, een vaste bergkast en een wasbak, vinylvloer, behang en houten schroten aan de wanden en gipsplaten aan de dakschuinte en het plafond.

Anderen Etagen

Kelder :

Circa 7 m2 met een betegelde betonvloer, stucwanden en gipsplaten wanden, een geschilderd plafond, werkbank, elektra en een koekoek.

Balkon

Balkon : Circa 15 m2 met een gemetselde balustrade en uitzicht op de jaren 30 panden aan het Bolwerk Noord.

Garten

De zuidelijk gelegen, omsloten stadstuin heeft een terras met sierbestrating, een plantenborder en een prieel. De erfafscheiding is van beton + hout en maakt met de opgaande begroeiing een “groene” indruk.

Besonderheiten

* Dit riante jaren 30 pand met volop authentieke details gelegen aan “De Zoom” op loopafstand van het centrum heeft onder andere een zuidelijk gelegen tuin én balkon en is zeker uw belangstelling waard!
* In zeer goede staat verkerende terazzovloeren, glas-in-lood ramen, en suite schuifdeuren en paneeldeuren.
* Deuren en ramen + de daarin aanwezige beglazing is enkele jaren geleden vervangen op de:
-begane grond aan de achterzijde.
-1e verdieping balkon en erker aan de voorzijde.
-2e verdieping dakkapel.
* Het pand is gelegen in het gebied dat is aangewezen als beschermd stadsgezicht.
* Aan de achterzijde zijn twee zonneschermen.
* Verkoper kan bij de totstandkoming van de koopovereenkomst een waarborgsom/ bankgarantie wensen.

ALGEMEEN
Bouwaard : Het pand is opgetrokken in spouw en uit metselsteen met een deels betonnen en deels houten begane grondvloer. De verdiepingsvloeren zijn van hout, het zadeldak is met pannen gedekt en de platte dakdelen zijn afgewerkt met bitumineuze dakbedekking.
Staat van onderhoud : Het jaren 30 pand biedt volop authentieke details. De dakbedekking van de platte daken is in 2012 vernieuwd, alsook de goten en aan de voorzijde de gootbetimmering. De ramen en deuren + de daarin aanwezige beglazing aan de buitenzijde zijn enkele jaren geleden (grotendeels) vervangen. Het pand verkeert in nette onderhoudsstaat, doch verdient modernisering.
Ligging : Gelegen aan de gewilde en kindvriendelijke noordkant van Bergen op Zoom aan “De Zoom” met scholen en openbaar vervoer snel te bereiken. Het centrum ligt op loopafstand en binnen enkele autominuten bereikt u de snelweg.
Erfdienstbaarheden : Volgens het laatste bewijs van eigendom is er geen sprake van bijzondere servituten.
Bergruimtes : Volop op alle verdiepingen van het pand.
Kelder : Circa 7 m2 met een betegelde betonvloer, stucwanden en gipsplaten wanden, een geschilderd plafond, werkbank, elektra en een koekoek.
Elektra : 6 elektragroepen.
Verwarming/warmwater : Middels een Remeha huurcombiketel (bouwjaar 2012)
Isolatie : Deels dubbele beglazing en er is sprake van vloer- en dakisolatie.
Energieverbruik huidige eigenaar : Het voorschot gas en elektra bedraagt € 145,- per maand bij Essent.
Onroerende zaakbelasting : € 338,33 per jaar voor het belastingjaar 2019.
Waterschapslasten : € 109,20 per jaar voor het belastingjaar 2019.

Grundrisse

Zusätzlich

ZonZone

Schließen

Zuletzt angesehen