slide
DIVA Makelaars Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd!
DIVA staat voor ‘Ster’:
wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Verkauft

Verkauft: De Goorns 1, 9434 TB Eursinge

Preis auf Anfrage
Immobilienart Haus, Bauernhof, freistehendes Haus
Grundstück 43.217 m²
Nettofläche 300 m²
Übergabe Auf Anfrage
Status Verkauft

Hinweis

Übersicht

Korte omschrijving object
Een beeldbepalende karakteristieke boerderij (1913) met twee huisnummers, 1 en 1A. Huisnummer 1 is in verhuurde staat. De boerderij, staat op een mooie ruime kavel van ca. 5.000 m². Op deze kavel bevinden zich ook een ruime vrijstaande schuur en een paardenstal. Aangelegen ligt een bijbehorende kavel van 03.82.17 ha. landbouwgrond.

De boerderij is geschikt voor du... Mehr Informationen
  • Eckdaten

    Alle Merkmale
    Immobilienart Haus, Bauernhof, freistehendes Haus
    Baujahr 1913
    Status Verkauft
  • Ort

Eckdaten

Angebot
Immobilien-Nr. 05175
Preis Preis auf Anfrage
Gepolstert Nicht möbliert
Möbel Nicht möbliert
Status Verkauft
Übergabe Auf Anfrage
Letzte Aktualisierung Montag, 21. Dezember 2020
Bau
Immobilienart Haus, Bauernhof, freistehendes Haus
Bauform Bestehende Immobilien
Baujahr 1913
Dach-Materialien Fliesen
Rooftype Vorderen Giebel
Flächen
Grundstück 43.217 m²
Nutzfläche 300 m²
Brutto-Rauminhalt 350 m³
Fläche externe Lagerräume 270 m²
Aufteilung
Anzahl der Etagen 2
Anzahl Zimmer 7 (von denen 6 Schlafzimmer)
Anzahl Bäder 1 (Und 1 separates WC)
Im freien
Lage An einer ruhigen Straße, Autobahnnähe, Freie Sicht, In der Nähe von öffentlichen Verkehrsmitteln, Ländliche Gegend, Nahe Schule, Waldgebiet
Garten
Typ Umliegender Garten
Wichtigster Garten Ja
Orientierung Südwest
Verfügt über einen Hinterhof-Eingang Ja
Bedingung Normal
Energieverbrauch
Wärmeschutzklasse F
Kessel
Art des Kessels HR+
Heizung Quelle Gas
Baujahr 2014
Combiboiler Ja
Kesselbesitz Besessen
Ausstattung
Anzahl Parkplätze 5
Wasser-Heizung Zentralheizsystem
Badezimmer Einrichtungen Dusche, Sinken, Toilette
Parkplatz Freistehendes Stein
Schornsteinrohr Ja
Garten vorhanden Ja
Verfügt über eine Garage Ja
Hat einen Telefonanschluss Ja
Internet-Verbindung Ja
Dachfenster Ja
Amtliche Informationen
Beilen T 2234
Bereich 22.562 m²
Angebot Ganzes Los
Eigentum Vollbesitz
Beilen T 488
Bereich 19.640 m²
Angebot Ganzes Los
Eigentum Vollbesitz
Beilen T 2450
Bereich 1.015 m²
Angebot Ganzes Los
Eigentum Vollbesitz

Beschreibung

Korte omschrijving object
Een beeldbepalende karakteristieke boerderij (1913) met twee huisnummers, 1 en 1A. Huisnummer 1 is in verhuurde staat. De boerderij, staat op een mooie ruime kavel van ca. 5.000 m². Op deze kavel bevinden zich ook een ruime vrijstaande schuur en een paardenstal. Aangelegen ligt een bijbehorende kavel van 03.82.17 ha. landbouwgrond.

De boerderij is geschikt voor dubbele bewoning en is ideaal voor de rust en ruimtezoekers.

Een bod op een gedeelte van het te koop staande is mogelijk. De voorkeur van verkoper gaat naar een verkoop in één keer.

Ligging
Het object is gelegen in het buitengebied van Westerbork in het buurtschap Eursinge, op korte afstand van Beilen en Westerbork in de gemeente Midden-Drenthe in de provincie Drenthe. Gelegen aan een rustige, weg in een landelijke omgeving op 23 autominuten afstand van Assen en 19 autominuten van Hoogeveen.

De dorpen Beilen en Westerbork hebben basisscholen, voortgezet onderwijs, diverse supermarkten en een actief verenigingsleven waaronder o.a. sportclubs, cultuur- en gezelligheidsverenigingen. Door de gunstige ligging op korte afstand van de N381 is er een prima verbinding met de A28 en andere delen van het land.

Beschrijving object
Beeldbepalende karakteristieke boerderij (1913) met twee huisnummers, ruime vrijstaande schuur en een paardenstal. Huisnummer 1A is vrij van huur, huisnummer 1 is in verhuurde staat. Het geheel staat op 04.32.17 ha. grond.

Huisnummer 1A + gebouwen + erf met paardenstal en paardenbak is direct te betrekken.

Woonhuis 1A
In het verleden is de Goorns 1A gedeeltelijk verhuurd. De Goorns 1A bestaat dan ook uit twee wooneenheden met elk een badkamer en een keuken.
In het verleden is de Goorns 1A gedeeltelijk verhuurd. De Goorns 1A bestaat dan ook uit twee wooneenheden met elk een badkamer en een keuken.
Voordeur 1A: centrale hal (plavuizen), met een vaste kastenwand. De centrale hal geeft toegang tot de kamer met kitchenette en de kleine gang 1 die in verbinding staat met slaapkamer 1 (parket), de bijkeuken (plavuizen) en de woonkamer (parket). In de hal kan een vlizotrap naar beneden gehaald worden. Deze vlizotrap geeft toegang naar de onbetimmerde zolderruimte boven.
De woonkamer ligt op het zuiden en biedt uitzicht over de landerijen. De woonkamer heeft een open haard, een open keuken en mooie hoge ramen. De keuken is deels voorzien van plavuizen en deels van parketvloer, identiek aan woonkamer en hal.
De achterdeur van 1A geeft toegang tot de bijkeuken. De bijkeuken ligt op het noorden. Deze ruimte heeft een wastafel, een CV ketel (2011) en een wasmachine aansluiting. De bijkeuken geeft toegang aan badkamer 1 (tegels). Deze badkamer is voorzien van een ruime douche, bidet, toilet, een kleine en een grote wastafel.
De kamer met kitchenette (laminaat) ligt op het zuidwesten. Aan deze kamer is een kleine uitbouw gemaakt met deur naar buiten. De kamer met kitchenette geeft toegang tot kleine gang 2 (tegels), aan deze gang ligt slaapkamer 2 (laminaat) en badkamer 2 (tegels).
Badkamer 2 is voorzien van een douche, wastafel en toilet. De kleine gang 2, die toegang geeft tot slaapkamer 2 en badkamer 2, is voorzien van een wasmachineaansluiting.
In de kamer met kitchenette bevindt zich een trapopgang. De trap leidt naar een overloop (vloerbedekking). Via de overloop is er toegang tot twee ruime slaapkamers (vloerbedekking) en de onbetimmerde zolder.

Woonhuis 1
Beneden: Achteringang en halletje uitlopend naar toilet en douche en de ingang naar de keuken. De huiskamer ligt naast de keuken. Er is een hal naar de voordeur belegd met originele tegelvloer. Trap naar boven.

Boven: Drie slaapkamers, waarvan er 2 met een dakkapel.
Buiten: Een voortuin met een terras.

Vrijstaande schuur
Afmeting: 14 x 16 meter (224 m²)

Steens muren, traditionele gebint constructie, riet gedekt, overdekt met aan de achterzijde asbest golfplaten, gedeelte van de kap is nog riet gedekt. Schuur vertoont spatkracht schade aan één zijde. Voorzijde gevelbekleding van gepotdekselde houten delen, topgevel van hout.

Paardenstal
Afmeting: 12 x 5 meter (60 m²)

Houten spanten, houten gordingen, gepotdekselde zijwanden, 4 zijden dicht, 4 loopdeuren. Dakbedekking van asbesthoudende golfplaten. Naast de paardenstal is een rijbak gesitueerd.

Erfverharding
Er is een net erf met erfverharding aanwezig met een totale oppervlakte van ca. 495 m².

Bestemmingsplan
Op het woonhuis rust een woonbestemming met twee wooneenheden, de percelen cultuurgrond hebben een agrarische bestemming, de bouwaanduiding is karakteristiek.

Buitengebied Midden-Drenthe (geconsolideerd 20-8-2014)

Om een goede indruk van het geheel te krijgen is het wenselijk om een afspraak te maken voor een bezichtiging.

Erdgeschoss

Woonhuis 1A: Voordeur: hal/entree, vaste kastenwand met een vlizotrap naar boven, naar een onbetimmerde zolderruimte. In achterste hal zit een badkamer met een CV-ketel uit 2014, eveneens een wasmachineaansluiting en wastafel naast de CV-Ketel. De badkamer is voorzien van een ruime douche, toilet, een kleine en een grote wastafel.

De woning is gedeeltelijk voorzien van plavuizen/parketvloer. Vanuit de achterste hal is de badkamer met toilet, bidet, wastafel en douche bereikbaar, evenals vanuit de slaapkamer beneden.

De slaapkamer en de huiskamer zijn voorzien van een parketvloer. De huiskamer heeft een open haard. Er is een open keuken. De keuken heeft deels plavuizen en deels een parketvloer, identiek aan huiskamer en hal. Dit woongedeelte heeft hoge ramen. De woonkamer ligt op het zuiden en heeft een open zicht over de landerijen. Vanuit de hal bij de voordeur is toegang tot een open kast met doorgang tot een keuken/woonkamer/speelkamer, met een trapopgang naar twee ruime slaapkamers en een deur naar de onbetimmerde zolder.

Gelijkvloers is er vanuit de keuken/woonkamer/speelkamer toegang tot een 2e badkamer met douche/wastafel en toilet. In het kleine halletje voor deze badkamer bevinden zich ook aansluitingen voor een wasmachine en droger. Doorlopend vanuit dit halletje is er een slaapkamer beneden. De slaapkamers boven en de trap zijn belegd met tapijt. De vloer van de kamer/keuken/speelkamer en de slaapkamer beneden zijn belegd met laminaat.

Woonhuis 1: Beneden: Achteringang en halletje uitlopend naar toilet en douche en de ingang naar de keuken. De huiskamer ligt naast de keuken. Er is een hal naar de voordeur belegd met originele tegelvloer. Trap naar boven.

Boven: Drie slaapkamers, waarvan er 2 met een dakkapel.
Buiten: Een voortuin met een terras.

Garten

Fraai aangelegde tuin rondom

ZonZone

Schließen

Zuletzt angesehen